The Forum will be migrating to Waze Discuss on September 23rd. Expect 48-hour freeze during the transition.

Post Reply

Dotaz na odpočívadla

Post by Betlista1
Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, když jedu po dálnici Praha - Brno, často je auto odstavené na odpošívadle nahlášeno jako stojíci auto (hazard) a proto mě zajímá, zda se tohle má nebo nemá hlásit.

Děkuju,
Martin
Betlista1
Has thanked: 5 times

POSTER_ID:18094089

1

Send a message

Post by Betlista1
Za blbého jsem teď spíš já  :roll:

Myslel jsem místa označená jako nouzové stání.

Když člověk přechází místama jako tato: z Google Maps, tak s příchodem večera/noci je to jeden kamion za druhým často nahlášené jako hazard (moje zkušenost mě vedla i k tomu mylnému přesvědčení, že jde o normální odpočívadla) .

A můj dotaz byl, zda to potvrzovat, popřípadě poctivě hlásit.
Betlista1
Has thanked: 5 times
Send a message

Post by Bew1One
Ahoj,
možná budu "za blbého" ale krapet nerozumím tomu co myslíš pod pojmem "odpočívadlo" - myslíš parkoviště která jsou součástí benzinek? Nebo "záliv pro nouzové zastavení"?
Bew1One
Answers: 2
Has thanked: 123 times
Been thanked: 318 times
Send a message

Post by Bew1One
Tak není to přímo překážka v provozu ale pokud bys potřeboval to místo využít, hodí se vědět že tam je "obsazeno" a být obezřetnější .. za mně osobně bych klidně hlásil / potvrzoval třeba jako "překážku na krajnici". Určitě je to užitečnější než všechny možné výmoly kterých si jeden chvílema ani nevšimne. :)
Bew1One
Answers: 2
Has thanked: 123 times
Been thanked: 318 times
Send a message

Post by porubcan
ja osobne povazujem reporty odstavenych aut v SOS zalivoch za zbytocne - nepredstavuju realne nebezpecenstvo pri mojej jazde a nevidim dovod byt na to upozorneny. osobne taketo udalosti nenahlasujem a ak to nahlasi niekto iny, tak to ani nepotvrdim a ani nerusim.
nie je v nasich silach ovplyvnit spravanie masy pouzivatelov, takze za mna to proste ignorujem.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Answers: 1
Has thanked: 639 times
Been thanked: 1878 times
Send a message
https://storage.googleapis.com/wazeoped ... 00k_6c.pnghttps://storage.googleapis.com/wazeoped ... onster.png
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester