Post Reply

Vzdálenost upozornění na radary (policii)

Post by Ragulin83
Zdravím!
Existuje možnost jak nastavit vzdálenost na kterou dostanete upozornění na nebezpečí? Největší význam to má u mobilních policejních radarů, kdy Vás bez problémů změří 0,5 - 1 km daleko. Uvítal bych možnost si to nastavit manuálně.
 
Ragulin83
Posts: 1
Has thanked: 1 time

POSTER_ID:17852112

1

Send a message

Post by MaXyM_FTN
Ja jsem na to upozornoval asi pred 10 lety. Nejen policie ale i upozorneni na nebezpeci (hlavne na dalnicich, s ohledu na rychlost cestovani) je hlasena velmi pozde. 
Predstavte si, ze navi hlasi nebezpeci, koukate na display abyste zjistili co je to a kde, a az vratite oci na vozovku vidite snuru zastavenych aut co nuti vas prinuti k razantnimu brzdeni. Snad stihnete.

Vim ze neni mozne to nastavovat ale je to IMO velmi spatne a obcas i nebezpecne. A fakt netusim proc programatori Waze maji odpor v pridani tak uzitecnych funkci, ktere v ostatnich navigacich byly dostupne i pred 20 lety.
MaXyM_FTN
Posts: 55
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times
Send a message

Post by porubcan
bohuzial taka moznost neexistuje. uz relativne davno vyvojari slubili, ze upozornenia bude aplikacia davat podla predpokladaneho casu a nie fixnej vzdialenosti k bodu hlasenia (cim rychlejsie sa priblizujes, tym vacsia vzdialenost) ale zatial to asi nedotiahli do finalnej podoby.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6826
Answers: 1
Has thanked: 633 times
Been thanked: 1859 times
Send a message
https://storage.googleapis.com/wazeoped ... 00k_6c.pnghttps://storage.googleapis.com/wazeoped ... onster.png
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester