Get a sneak peek at whats next for Permanent Hazards on our April 7th Office Hours!
Post by spookyx
SisuBeniamin wrote:E normal, ca un administrator de zona, Micu75, să-mi șteargă locurile adăugate de mine, in momentul in care el ar trebui doar sa le aprobe si apoi sa le creeze ca fiind ale lui??? Nu se numește furt?
Mi-a mai lasat doar o parte din râul respectiv adăugat...., restul a creat el din nou...
E bun de pus parlamentar..., dacă pentru niște amărâte de puncte ...
Oricum nici nu stie despre ce este vorba, l-a vazut mai mare pe harta si i-a zis lac, dar este râu... Cred că ar trebui să aveți în atenție și acesată problemă, moralitatea celor care au control asupra hărții...

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Râul_Bărâcea
Suplimentar de ce a răspuns Micu75!

Iată ce trebuie să facă un editor când se ocupă de locuri:
Dacă locul nou creat nu are un MINIM necesar (specificat în ghidul de editare locuri), recomandarea este ca acele locuri să fie RESPINSE, urmând ca editorul respectiv să le recreeze corespunzător.
NU interesează pe NIMENI că tu sau micu75 sau altul a creat un loc. Important ca el să fie așa cum trebuie.

Te întrebi: De ce nu a aprobat și apoi să modifice/completeze?
Pentru că dacă ar fi aprobat locul respectiv, plus câteva altele, ai fi scăpat de MODERARE și astfel ai fi putut pe viitor să creezi locuri FĂRĂ APROBARE. Prin respingerea acestora NE ASIGURĂM că utilizatorii vor scăpa de moderarea ABIA când aceștia crează SUFICIENTE locuri corespunzătoare cu cerințele minime pe care trebuie să le aibă un loc: denumire, adresă (stradă, localitate) - conform cu ghidul.

Îmi doresc să văd o astfel de practică, precum a micu75, de la mai mulți editori de nivel 2 și 3, nu doar de nivel 4-5-6.
spookyx
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 2076
Has thanked: 53 times
Been thanked: 333 times
Send a message
[blur]Click here to see my signature[/blur]

Post by valentin_ichim
Va salut!

Observ ca a ramas la o data din 2020 acest topic, dar eu sper sa gasesc un raspuns aici in comunitate. :)

Un scurt intro - am un user de Waze cu ceva vechime, zone medie sa spunem, dar totodata am de lucru intens si cu Waze Ads dashboard prin prisma business-ului.

Recent un client de-al nostru ne-a intrebat despre cum poate adauga 800+ locuri in Waze, mare parte restaurante si puncte de take-away (din toata Romania).
Lista este deja in lucru, filtram si geocodam cu scopul de a avea date cat mai fidele din start (unele locuri s-au inchis, altele au schimbat denumirea; avem de lucru).

Subliniez ca nu este vorba despre o anume campanie publicitara, pur si simplu ei isi doresc ca acele locuri sa fie plasate cu date corecte pe harta.
Altfel spus, in campanie definesti o serie de locuri (Pins; unele exista, altele le creezi), dar la modul general informatia de pe harta Waze este utila oricarui user.

Eu unul am adaugat cateva locuri in Waze, cu ceva timp in urma si direct din aplicatia de client, insa aceste 800+ locuri sunt o provocare mare si nu stiu daca si cum poate fi dusa la indeplinire sarcina, altfel decat sa le luam one by one.

Prin urmare, indraznesc sa va intreb - cu rugamintea sa nu 'biciuiti', incerc doar sa gasesc solutii: este posibil ca un high-role din comunitate sa poata incarca aceasta lista at once (cu datele verificate si validate in prealabil, desigur) - sau Waze permite doar one by one?

Va multumesc, in avans!
valentin_ichim
Posts: 2
Send a message

Post by valentin_ichim
Salut,

Iti multumesc pentru raspuns.

Locurile respective se vor a fi plasate corect pe harta si cu atribute reale (info despre locuri), iar asta ca sa fie facil de gasit in harta Waze la cautare.

Unele sunt deja plasate pe harta, vom tria si vom specifica in fisier ce si cum; dar si pentru acestea care sunt pe harta, tot este nevoie sa ne asiguram ca au atribute corecte (telefon, adresa completa, site web, etc).

Nu sunt legate aceste 800+ locuri de o campanie - o campanie poate veni, dar aceasta va fi legata de mult mai putine locuri, locuri pe care le vom seta in campania per se.

Ar fi de mare ajutor sa putem transmite catre voi aceasta lista de locuri; inca lucram la ea si estimam ca va fi gata in 1-2 saptamani.

Toate bune.
 
valentin_ichim
Posts: 2
Send a message

Post by world_0xg6se8p
Salut! Am nevoie să actualizez în hartă locaţia Mega Mall Bucureşti. Sunt două intrări în mall, doar una dintre ele (intrarea din Şoseaua Pantelimon) este semnalizată pe hartă. Care sunt next steps să mapez şi intrarea dinspre Vatra Luminoasă (Pierre de Coubertin)?
Mulţumesc!
world_0xg6se8p
Posts: 1
Send a message

Post by world_oarj3zhx
Buna ziua!

Am facut o deplasare vinerea trecuta pe Aleea Alexandru nr. 5 din Bucuresti,
Am selectat pe Waze adresa, dar ma redirectionat pe strada Atena nr. 5 care este in prelungirea Aleei Alexandru nr. 5.
Atasez o poza in care se vede unde eram eu (aleea Alexandru nr, 5) si destinatia data de waze Str. Atena, nr. 5.

Specifi ca am incercat si cu alte numere si se intampla la fel.
Puteti verifica aceasta situatie?


Va multumesc!
world_oarj3zhx
Posts: 1
Send a message
Attachments

Post by world_xbmjz969
Buna ziua tuturor,
ma puteti ajuta va rog sa modific o locatie Diamedix Diagnostica
Permalink: https://waze.com/ro/editor?env=row&lat= ... 0.26594559
Motivul este ca atunci cand vin clienti/vizitatori care nu stiu zona tin sa merga inainte pe Fabrica de Glucoza in loc sa opreasca la intrare si nu mai poti intoarce, locatia mai corecta ar fi aceasta Permalink: https://waze.com/ro/editor?env=row&lat= ... omLevel=18

Daca nu am scris unde trebuie va rog sa ma indrumati.

Multumesc
 
world_xbmjz969
Posts: 1
Send a message

Post by world_xtsh5wrt
Buna ziua,
Pe cineva cu level 3 sa-mi poata aproba si mie niste modificari, gasesc aici?
Multumesc.
world_xtsh5wrt
Posts: 1
Send a message

Post by worldweb_le6mua6i
buna,

Vreu sa sterg cele doua locatii Automatica si Automatica SA din grivitei 78a (birourile s-au mutat in Tudor Vladimirescu 98C in Otopeni)

multumesc 
worldweb_le6mua6i
Posts: 2
Send a message

worldweb_le6mua6i
Posts: 2
Send a message