Important messages to community users. This forum is locked (waze staff only).
Post by QuickOK
This beta seems a lot easier on the resources of the phone. I like the speedometer and while not moving it goes away. Like it a lot more. I noticed that this version shows traffic jams and reports better. Is that server end changes or something with the beta version.

Keep ya'll updated. Thanks.
QuickOK
Posts: 384
Been thanked: 1 time

Post by robin1979
Quick impression:
Seems to be a lot faster?
'Promopt me to edit road info' :)
Glad you removed the bulldozer from the mainscreen.
I like the always visible speedometer.
Chomped you :)
You changed something about the road labels - a big improvement, but still needs some tweaking - city names and major highway/freeway names still have the same font, I would like to see a seperation here (maybe a small border around city names?).

I don't like the new scoreboard, and there's a small bug in it:
When I hit the 'All'/'Weekly' link, it displays another user (for the other 3 combinations it's okay).
robin1979
Posts: 3032
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times
MapSquadEurope
Area Manager - Europe

Post by robin1979
noodlesnz wrote:How do you install this? I opened the file with itunes and tried to sync to my iphone, but it says "The application "waze" was not installed on the iPhone "Nick's iPhone" because the signer is not valid.
eshabtai wrote:New iPhone beta version - will only work for iPhone beta users.
noodlesnz wrote:Is this only available to jailbroken iPhones?
Might work :)
robin1979
Posts: 3032
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times
MapSquadEurope
Area Manager - Europe

Post by robin1979
eshabtai wrote: - Waze review / recommend options - chomp integration!
That doesn't seem to work, whatever I do, my review does not show up in the Chomp app or the overview page: http://chomp.com/a/cE9

Also, how is the streetname dialog supposed to work? I can see it appearing while driving around, but it disappears immediately. Is this a bug? Should it only appear when on a street when doing 0mph and the street has no name?
robin1979
Posts: 3032
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times
MapSquadEurope
Area Manager - Europe

Post by robin1979
Yes, and this topic is about the iPhone version.
robin1979
Posts: 3032
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times
MapSquadEurope
Area Manager - Europe

Post by robin1979
robin1979 wrote:Also, how is the streetname dialog supposed to work? I can see it appearing while driving around, but it disappears immediately. Is this a bug? Should it only appear when on a street when doing 0mph and the street has no name?
Okay, I think I figured it out, here are my comments:
- Auto prompt is kind of useless, it only flashes for about a quarter of a second and then it disappears. It becomes annoying.
- One feature I was especially surprised to see, was the ability to edit housenumbers (at least, I think that's where the '#' on both sides are for). However, I am not able to input anything in these boxes (I can't get the app to focus/place a cursor in these boxes).
- Also, the streetname button looks like it is grayed out the entire time.

Foursquare seems to be working okay with this version on places it reported a parser error before.

Also, I encountered 3 crashes with the latest version: 1 phone reboot and 2 unexpected shutdowns. Of course, logs are sent, happy debugging :twisted: .
robin1979
Posts: 3032
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times
MapSquadEurope
Area Manager - Europe

Post by robin1979
NOOOOOOOOOOOOOOOO :( :(

The steamroller is back :( :? :( :o
robin1979
Posts: 3032
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times
MapSquadEurope
Area Manager - Europe

Post by robin1979
FrisbeeDog wrote:
DrMatt wrote:Any idea when an updated version will be released? I've been having serious problems lately with 1.7 on the iPhone...
I believe the plan is to submit 1.7 with beta bug fixes to the app store in late April.
That would be 1.8
robin1979
Posts: 3032
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times
MapSquadEurope
Area Manager - Europe

Post by robin1979
By request: screenshot of the latest beta for those interested:
http://img542.imageshack.us/img542/9369/photot.jpg
robin1979
Posts: 3032
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times
MapSquadEurope
Area Manager - Europe

Post by robin1979
Sandrogork wrote:Isn't possible we "border" the cities like we do with POI's ?
Could be, city limits are already there...
robin1979
Posts: 3032
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times
MapSquadEurope
Area Manager - Europe