Map Editor major ver (Nov 5, 2012) Official Feedback

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: krankyd, Unholy

Re: Map Editor major ver (Nov 5, 2012) Official Feedback

Postby rleejr79 » Tue Nov 06, 2012 12:20 am

In the screenshot posted:

1.) I understand the the alt name feature works. Do I have to delete and reassign alt name every time? I am unable to edit the alt name as is. Yes, I have permission and I was last to lock it. (Highlighted it in red on left)


2.) Is the highlighted segment supposed to be to the side of the visual location of the road? If so, that is going to take some time to get used to. (Scroll right to see red arrow pointing to what I mean)


3.) The Highlights Script (by Timbones?) works with the new version as well.

4.) Is Waze going to implement their own search result as per the ability to enter house numbers or is it still going to use the search provider?

5.) +1 for simplifying the functions on the left side

11-5-2012 7-16-34 PM.jpg
11-5-2012 7-16-34 PM.jpg (244.83 KiB) Viewed 519 times
Last edited by rleejr79 on Tue Nov 06, 2012 12:58 am, edited 4 times in total.
Image
____________________________________
Area Manager
Southwestern Pennsylvania

Image Image My Waze idea: Vote Here Pls!
rleejr79
 
Posts: 188
Joined: Wed Sep 23, 2009 8:50 am
Location: Southwestern PA
Has thanked: 6 times
Been thanked: 5 times

Re: Map Editor major ver (Nov 5, 2012) Official Feedback

Postby rleejr79 » Tue Nov 06, 2012 12:41 am

skbun wrote:
It would really be nice if the behavior was that primary AND alt names should be scanned for something that generates a shield...



+1
Image
____________________________________
Area Manager
Southwestern Pennsylvania

Image Image My Waze idea: Vote Here Pls!
rleejr79
 
Posts: 188
Joined: Wed Sep 23, 2009 8:50 am
Location: Southwestern PA
Has thanked: 6 times
Been thanked: 5 times

Re: Map Editor major ver (Nov 5, 2012) Official Feedback

Postby rleejr79 » Tue Nov 06, 2012 1:22 am

AlanOfTheBerg wrote:
1. and 4.


Gotcha, thanks.


AlanOfTheBerg wrote:
2.)


I deleted the script, cleared cache in Chrome, reinstalled Highlight Script and it works fine now. Selected segments match with visual location of road now.
Image
____________________________________
Area Manager
Southwestern Pennsylvania

Image Image My Waze idea: Vote Here Pls!
rleejr79
 
Posts: 188
Joined: Wed Sep 23, 2009 8:50 am
Location: Southwestern PA
Has thanked: 6 times
Been thanked: 5 times

Re: Map Editor major ver (Nov 5, 2012) Official Feedback

Postby ronnyromero » Mon Nov 05, 2012 10:51 pm

how about a map editor native app for ipad...then we could add more stuff on the road
ronnyromero
 
Posts: 7
Joined: Fri Jun 17, 2011 7:15 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Map Editor major ver (Nov 5, 2012) Official Feedback

Postby rotus8 » Mon Nov 05, 2012 4:15 pm

Is there a replacement for the old <shift>a shortcut? I didn't find it in the new wiki page.
rotus8
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 219
Joined: Thu Feb 02, 2012 1:01 am
Location: La Honda, CA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Map Editor major ver (Nov 5, 2012) Official Feedback

Postby rotus8 » Mon Nov 05, 2012 4:33 pm

maantje76 wrote:
rotus8 wrote:Is there a replacement for the old <shift>a shortcut? I didn't find it in the new wiki page.

press '?' for al shortcuts :)


Oh yeah, I forgot about that.

The answer to my question is <shift>z.
rotus8
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 219
Joined: Thu Feb 02, 2012 1:01 am
Location: La Honda, CA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Map Editor major ver (Nov 5, 2012) Official Feedback

Postby rotus8 » Mon Nov 05, 2012 4:46 pm

chagen666 wrote:I am not able to load the new WME. The top and left parts load fine, also the toolbar above the map, but the map itself just appears as white, no map.

I am using Google Chrome.

Thanks.

Try turning off the extended tools. There is a compatibility issue.
rotus8
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 219
Joined: Thu Feb 02, 2012 1:01 am
Location: La Honda, CA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Map Editor major ver (Nov 5, 2012) Official Feedback

Postby salatoimikud » Mon Nov 05, 2012 4:14 pm

Hi,

i cant connect roads with opera browser. If i continue road somewhere then actually roads isnt connected and i cant save them. :?
Image
salatoimikud
 
Posts: 51
Joined: Sat Jun 23, 2012 10:25 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times

Re: Map Editor major ver (Nov 5, 2012) Official Feedback

Postby salatoimikud » Mon Nov 05, 2012 4:33 pm

ok tryed firefox also. Same as opera. Cant connect 2 roads.
Got always:
Image

:roll:
Image
salatoimikud
 
Posts: 51
Joined: Sat Jun 23, 2012 10:25 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times

Re: Map Editor major ver (Nov 5, 2012) Official Feedback

Postby scruffy151 » Wed Nov 14, 2012 11:43 pm

skbun wrote:
douglasr007 wrote:I'm glad I'm not the only one who has problems with selecting road segments on the WME. The only way to "fix" it is to deselect the road segment, zoom all of the out, and zoom all of the way back in to the section you're editing and hope the segment can be changed when you select it again.

Also, I thought it was a conflict with WME Color Highlights script but it's definitely the server causing these issues.


Try this, because it doesn't seem to help whether landmarks in view have names or even addresses: just turn your landmark layer off and work like that.

I'm betting it'll be fine, until they fix this on their end. It doesn't seem to help whether landmarks in view have names or even addresses, which means that's a red herring, so there's really nothing we can do.

Another quick fix is to hit permalink to force a reload.
scruffy151
 
Posts: 241
Joined: Sun Nov 13, 2011 3:03 am
Location: Vicksburg, MS
Has thanked: 3 times
Been thanked: 19 times

PreviousNext

Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users