[STATUS] Waze Status - preklady

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby petk0 » Thu Oct 18, 2012 7:59 pm

Nielen score dnes zhavarovalo, ale cez 6 hodin viseli v mobile nahlasene hliadky, odstavene vozidla a ine udalosti, ktore sa nedali zrusit. Uz som myslel ze je to nejaka nova ficuria. Ale ked som chcel nejaku hlasku prihodit cez egaraz, tak to konci hlaskou: Zasláno do WAZE: nezasláno

Tiez nevidim dnesne UR, co som pozapichoval, ani valcovane drobnosti. Este 9.10. som valcoval okolo 20 ulic v Sturove a dodnes ani stopa v editore, pritom starsie aj novsie valce uz nabehli.
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1200
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 223 times
Been thanked: 143 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby foxitrot » Thu Oct 18, 2012 1:13 pm

porubcan wrote:scoreboard je ocividne nezmeneny uz od nedele 14.

Naposledy ho zmenili v pondelok rano 15. Ale v podstate mas pravdu, k 14.

porubcan wrote:scoreboard v klientovi ma novy vizual...

Tak preto mi stale havaruje Scoreboard:
Symbian client wrote:Oh snap! :cry: Something went bad. I'm sure someone's working real hard on fixing that for you.
Hlavne ta tretia veta je taka presvedciva...
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7070
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2370 times
Been thanked: 1078 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby porubcan » Thu Oct 18, 2012 12:43 pm

maju v tom nejaky hokej.
scoreboard je ocividne nezmeneny uz od nedele 14.
dashboard bol zmeneny dnes v noci.
scoreboard v klientovi ma novy vizual...

no aspon o tom vedia a mozno na tom aj nieco robia... pamatam sa na casy, ked sa scoreboard neaktualizoval hadam aj 2-3 tyzdne...
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5767
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 697 times
Been thanked: 1610 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby foxitrot » Wed Oct 17, 2012 7:46 pm

fotrik wrote:http://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=29393 Jestlize jsou schopni delat i takoveto amaterske chyby, nedivim se, ze vykony systemu jsou tak spatne.

Keby aspon napisali "The database has reached our max user ID limit"... Ale ked citam "The database has reached its max user ID", tak si poviem, ze JonyPony asi v zivote neprogramoval ani nevidel databazy a ako hovorca sa zabudol informovat.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7070
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2370 times
Been thanked: 1078 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby fotrik » Wed Oct 17, 2012 5:24 pm

http://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=29393 Jestlize jsou schopni delat i takoveto amaterske chyby, nedivim se, ze vykony systemu jsou tak spatne.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby foxitrot » Tue Oct 16, 2012 3:27 pm

fotrik wrote:Koukam, ze NA slape cim dal tim rychleji, zato INTL zase pomaleji.

Tam uz zacala fungovat nova infrastruktura. U nas... ?? Tiez raz.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7070
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2370 times
Been thanked: 1078 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby fotrik » Tue Oct 16, 2012 3:12 pm

Koukam, ze NA slape cim dal tim rychleji, zato INTL zase pomaleji.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby Glipko » Mon Oct 15, 2012 6:29 am

Tak sa nam nakopili nejake statusy, co sa nas netykaju, ale keby to niekoho zaujimalo, prve 2 su o problemoch s procesovanim bodov na NA servri, treti o uploadovani base mapy pre Japonsko, co vraj potrva asi tyzden (a mozeme si len domyslat, ze sa kvoli tomu pozdrzi map update na INTL ;))
Glipko
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 347
Joined: Sun Jun 03, 2012 11:10 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 49 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby porubcan » Fri Oct 05, 2012 3:54 pm

To že datum pod live mapou nesedí sa stáva

if it looks strange, it's my phone's fault
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5767
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 697 times
Been thanked: 1610 times

Re: [STATUS] Waze Status - preklady

Postby petk0 » Sun Sep 23, 2012 7:36 pm

Dnes som si vsimol ze prebehol update Landmarkov v mojom okoli, ale nepreslo to na vsetkych urovniach Zoom. Maximalny zoom je uz novy, ale hned ten dalsi ukazuje stare data. A takto na striedacku sa uz nieco ukazuje nove a nieco este stare. Vidim to rovnako v Live mape aj v mobile.
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1200
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 223 times
Been thanked: 143 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users