vkládání gas station

Čerpací stanice v ČR

Moderators: guri211, GinBook

Re: vkládání gas station

Postby jakudo » Fri Nov 30, 2012 10:02 am

tak snad se Ti je povede přesvědčit. Je to docela na prd tahle situace... :-/
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: vkládání gas station

Postby jakudo » Fri Nov 30, 2012 10:04 am

hmm, to nezní moc dobře. Ale tak uvidíme.
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: vkládání gas station

Postby JaRoY » Tue Jul 12, 2016 8:25 pm

Spravil som novu benzinku. Na Revolucnej v LM. Ked zadam ceny tak stale ulozi N/A. Co stym?

Odoslané z Lenovo K920 pomocou Tapatalku
JaRoY
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 184
Joined: Tue Sep 13, 2011 3:49 pm
Location: Liptovský Mikuláš
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times

Re: vkládání gas station

Postby JosifekR » Sat Mar 19, 2016 10:02 pm

Poprosím L3> o schválení přejmenování dvou bývalých Agipů na MOL u Pomezí (Cheb). Díky
JosifekR
 
Posts: 52
Joined: Mon Mar 02, 2015 7:04 pm
Has thanked: 44 times
Been thanked: 17 times

vkládání gas station

Postby libora » Thu Sep 13, 2012 8:06 am

Dnes jsem zaregistroval nemilou skutečnost. Když založím novou gas station a vyplním veškeré údaje, tak se při uložení do databáze zapíše jen název a musím tedy znovu záznam zeditovat. Zatím se mi to stalo min. 3x a mám pocit, že jsem vždy přitom ukládal i vytvořenou service route k té benzínce. Máte někdo podobnou zkušenost.
Pokud to takto běhalo i v uplynulých dnech, tak bude pár založených benzínek bez popisů :(
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: vkládání gas station

Postby libora » Thu Sep 13, 2012 11:01 am

právě že kliknutí jinam nefunguje, tohle dělám vždycky.

S Waze jsem komunikoval v polovině srpna a informoval je o statistikách Ministerstva průmyslu a obchodu. V ČR je podle sdělení Ministerstva průmyslu a obchodu k 12.8.2012 (resp. k 31.12.2011) 3717 veřejných ČS a 397 s vymezeným přístupem. Jestli ale tuto informaci využívají či nikoliv netuším.

Jinak na webu MPO jsou adresy těchto stanic, ale bohužel u nich není uveden provozovatel, takže jejich pospojování s tabulkou na gDocsu by bylo dost pracné.

Osobně jsem spokojen jak se nám pěkně posouvají ty kontroly. Podle gDocs už je odkontrolováno k dnešku něco přes 1100 ČS a z toho cca 500 nově vloženo, takže ve Waze už jich bude odhadem více jak 1600 (1100 mi jich hlásili k 21.8.2012).
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: vkládání gas station

Postby libora » Thu Jan 10, 2013 8:06 am

Osobně bych se přikláněl spíše k Private Road, protože až jednou někdo zase ve Waze vymyslí, že Parking Road jsou skutečně parkoviště a začne na benzínky nahánět řidiče co budou hledat parkoviště, tak se z toho všichni ... (ale možná jen přeceňuji schopnost vývojářů Waze :lol: )
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Re: vkládání gas station

Postby MagicOfLA » Wed Oct 31, 2012 6:39 am

Sanicko wrote:Je to dosť na figu... Zadavat sa da skutočne len v tesnej blízkosti... Na zadavanie "pri jazde okolo" treba zabudnúť... Cien bude malo, aktuálnych ešte menej :sad:


Tak to je uplne nanic. Priamo na benzinke to nebude skoro nik zadavat.
Ja osobne ceny vytiahnem zo zaznamu z kamery, ked si sadnem v klude za comp. Holt... nezadam. :roll:

M.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1312
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 82 times
Been thanked: 178 times

Re: Re: vkládání gas station

Postby MagicOfLA » Wed Oct 31, 2012 8:15 am

Glipko wrote:
MagicOfLA wrote:Tak to je uplne nanic. Priamo na benzinke to nebude skoro nik zadavat.
Ja osobne ceny vytiahnem zo zaznamu z kamery, ked si sadnem v klude za comp. Holt... nezadam. :roll:

M.

Nie je to az take tragicke, staci na par sekund zastat v odbocovacom pruhu ;) Ked som pri pumpe chytil cervenu, tak som to zvladal aj tak. No a navyse mam vyhodu - waze spolujazdca, ktory zbiera bodiky. Ale casom sa ohackuje aj zadavanie od stola ;)


Na diaľnici? Južnej spojke? A tých 5 rôznych cien nestihnem asi ani na tom semafore. :)

M.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1312
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 82 times
Been thanked: 178 times

Re: Re: vkládání gas station

Postby MagicOfLA » Wed Oct 31, 2012 9:15 am

Glipko wrote:
MagicOfLA wrote:
Na diaľnici? Južnej spojke? A tých 5 rôznych cien nestihnem asi ani na tom semafore. :)

M.

Na dialici proste prebehnem cez odpocivadlo, na Juznej brzde je to aj tak neaktualne, ale co viem, bezne sa tam stoji v zapche, tak mas cas. Ci nemyslis tu v Prahe?


Zastavovať kvôli tomu nebudem, to by som pri toľkých benzínkach šiel do práce o pol hodiny dlhšie.

A Južnú spojku myslím tú pražskú, tam sa v zápche už dávno nestojí, odkedy je otvorený obchvat. Teda aspoň v tom čase, keď idem z/do práce.

M.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1312
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 82 times
Been thanked: 178 times

PreviousNext

Return to Čerpací stanice

Who is online

Users browsing this forum: No registered users