vkládání gas station

Čerpací stanice v ČR

Moderators: Zirland, GinBook, guri211

Re: vkládání gas station

Postby pkuba » Thu Sep 13, 2012 3:12 pm

Vložil jsem jen jednu pumpu a se stejným výsledkem. Podívám se na vložené minulý týden.


Nexus JB 4.1.1 Tapatalk
Waze 3.4.99.106
3.1.2.8 beta
pkuba
 
Posts: 29
Joined: Tue Feb 07, 2012 6:54 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: vkládání gas station

Postby pleswi » Thu Sep 13, 2012 10:00 am

Me se osvedcilo klikat do jinych poli aby tam byl kurzor, nicmene i tak si myslim ze jsem zaregistroval po sobe benzinu bez popisu. Ale jak pise vitj dulezite je ted asi dostat tam co nejvice pump a nasledne je muzeme opravovat, koukal jsem, ze jste za dobu mych priprav na statnice celkem makli ted musim dodelat nejaky resty z prace a tak ale pristi tyden se do toho zase pustim s vami :)
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: vkládání gas station

Postby pleswi » Thu Sep 13, 2012 10:07 am

A jeste jedna vec, nepodarilo se nekomu od pana Waze vytlacit odkud maji informaci o CS v CR a podle ceho to porovnavaji ? To by bylo zajimave info ktere by nam mohlo pomoci :)
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: vkládání gas station

Postby pleswi » Mon Sep 17, 2012 8:50 pm

Odkud máš info, jste nás nějak predbehli my na pumpach makame o stoset a pořád to na pár týdnu ještě nevypadá :(

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: vkládání gas station

Postby pleswi » Tue Sep 18, 2012 9:15 am

Pravda nějak jsem si to neuvědomil :(

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: vkládání gas station

Postby pleswi » Wed Oct 17, 2012 6:06 am

Taky jsem desne stastnej z social funkcí, na místo zkvalitneni navigace, hlasek, editoru apod, ale bohuzel asi nastava pomalu cas kdy waze zapnu jen obcas kdyz pojedu fakt krizem krazem velkym mestem protoze aby me to porad vnucovalo veci ktery stejne nepouzivam a byli pro vyvoj dulezitejsi nez zakladni myslenka navigace...
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: vkládání gas station

Postby porubcan » Mon Sep 17, 2012 3:48 pm

Počkajme si na gas prices (pre SK vraj do par týždňov)... Potom budú GS zobrazovane bublinou a možno aj s príslušným logom.

if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 3.9.5.3 on HTC One, Android 5.2 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4575
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 451 times
Been thanked: 1176 times

Re: vkládání gas station

Postby porubcan » Mon Sep 17, 2012 4:07 pm

Cas vymeniť telefón...

if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 3.9.5.3 on HTC One, Android 5.2 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4575
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 451 times
Been thanked: 1176 times

Re: Re: vkládání gas station

Postby porubcan » Wed Oct 31, 2012 9:39 am

Glipko wrote:
MagicOfLA wrote:Tak to je uplne nanic. Priamo na benzinke to nebude skoro nik zadavat.
Ja osobne ceny vytiahnem zo zaznamu z kamery, ked si sadnem v klude za comp. Holt... nezadam. :roll:

M.

Nie je to az take tragicke, staci na par sekund zastat v odbocovacom pruhu ;) Ked som pri pumpe chytil cervenu, tak som to zvladal aj tak. No a navyse mam vyhodu - waze spolujazdca, ktory zbiera bodiky. Ale casom sa ohackuje aj zadavanie od stola ;)

pocitam, ze sa da vyuzit FakeGPS a zadat ceny aj spatne po odsimulovani spravnej polohy...
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 3.9.5.3 on HTC One, Android 5.2 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4575
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 451 times
Been thanked: 1176 times

Re: vkládání gas station

Postby porubcan » Wed Oct 31, 2012 10:20 am

pocitam, ze niektori z pritomnych ochotnikov na to casom spravi web interface a nasledne to posle do Waze obdobne ako udalosti na egaraz.cz...
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 3.9.5.3 on HTC One, Android 5.2 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4575
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 451 times
Been thanked: 1176 times

PreviousNext

Return to Čerpací stanice

Who is online

Users browsing this forum: No registered users