vkládání gas station

Čerpací stanice v ČR

Moderators: GinBook, guri211, Zirland

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Sun Oct 28, 2012 7:31 pm

GinBook wrote:
To je pravda ale reálně je to u použitelné všechny hlavní pumpy už tam jsou a pumpa někde v areálu JZD nebo ČSAD mě moc nebere...


Já ti nevím, ale asi tak 75ks Shell pump není ani zkontrolovaná.A co ty ostatní? Ještě je nutno zapracovat.

Je tu někdo kdo může přidávat názvy pump do editoru. Přece jenom by to chtělo zopár názvů přidat.

Ale to neznamena ze tam nejsou...
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2336
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 254 times
Been thanked: 240 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Mon Oct 29, 2012 3:09 pm

fotrik wrote:http://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=30403
No a na CZ se stale zvysoka prdi.


Alespoň SK bude. Podle blogu teď zapnou Holandsko a Belgii
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2336
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 254 times
Been thanked: 240 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Mon Oct 29, 2012 6:59 pm

Je to jak v tom vtipu když budete hodní koupíme vám bazén a když budete ještě hodnější napustíme vám do něj vodu....
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2336
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 254 times
Been thanked: 240 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Tue Oct 30, 2012 7:44 pm

vlado_s wrote:... a když budete nejhodnější vodu vám ohřejeme max. na 15°C.

Tak v SK maji benzinky (gratulace) my mame prd...
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2336
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 254 times
Been thanked: 240 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Wed Oct 31, 2012 12:36 pm

Zirland wrote:Podle zprávy, kterou jsem dneska obdržel z HQ je v České republice zmapováno asi 1900 stanic, což je 51.32 % počtu ČS s přístupem veřejnosti.


Tomu se mi nechce věřit... teď dodělávám ty pumpy Shell a byly v mapě všechny kromě jediné... Mě přijde že Waze hraje jen o čas ....

Co je to s přístupem veřejnosti? Je to pumpa na naftu v ČSAD někde za závorou?
Last edited by tex232 on Wed Oct 31, 2012 8:50 pm, edited 1 time in total.
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2336
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 254 times
Been thanked: 240 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Wed Oct 31, 2012 1:58 pm

GinBook wrote:1:0 pro tebe. Moje lenivost podivat se na web.


Tak to vzdávám pánové to prostě nedáme ... holt máme v CZ prvenství
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2336
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 254 times
Been thanked: 240 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Wed Oct 31, 2012 8:47 pm

GinBook wrote:b. Napravit chybu a kreslit 2 landmarky vedle sebe

c. Nasel jsem na strankach Ministersta obchodu a prumyslu databazi vsech verejnych cerpacich stanic k 08/2012. Soubor v PDF. 1MB. 54 stran
Umel by to nekdo dostat do tabulky gdoc. Navic bych tu tabulku rozsiril o kraje, ocislovani pump velkych retezcu, atd. At se to da nejak porovnavat z daty na netu.

Někdy lze poloha pumpy "vykoukat" z průjezdů... Někdy ne...

LPG vedle sebe většinou nekreslíme ani já ne. Budeme asi muset. Co vy na to?

Dej sem odkaz na to PDF zkusím nějakou konverzi. Je že pak se to stejně musí projít s tím co už máme...
Navrhuji komplet dodělat velké řetězce a velká města to by mělo jít. Dneska jsem dělal Shell.
Nikdo tě kamenovat nebude alespoň zatím ;-)
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2336
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 254 times
Been thanked: 240 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Thu Nov 08, 2012 7:45 pm

GinBook wrote:Zjistil jsem že nám chybí v seznamu caa 210 ČS od OMV. Tím neříkám že nejsou zakreslené. Ale jistě všechny ne.


Teď jsem kontroloval OMV na jižní spojce - nejde mi uložit Brand - telefoní číslo šlo ale brand ne a ne .

https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=166281
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2336
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 254 times
Been thanked: 240 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Fri Nov 09, 2012 2:31 pm

GinBook wrote:A to tech nastavenych filtru jsem mel postupne vicero.

Jak prijdu domu se na to mrknu kde jsem udelal chybu.

edit: je to tam. asi přestanu chlastat........

A nebo chlastas malo ;-)
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2336
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 254 times
Been thanked: 240 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Mon Nov 12, 2012 12:50 pm

Nezdá se vám že benzínky se nějak pozdě objevují v klientu?

tuto pumpu jsem vytvořil v 23. srpna ...

https://world.waze.com/editor/?lon=12.3 ... ks=1009581

a v klientu stále není. Co vy máte podobnou zkušenost?
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2336
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 254 times
Been thanked: 240 times

PreviousNext

Return to Čerpací stanice

Who is online

Users browsing this forum: No registered users