wazeri v live mape

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

wazeri v live mape

Postby petk0 » Thu Nov 29, 2012 1:40 pm

V Live mape sa mi nezobrazuju wazeri nad Slovenskom, ale ked dam zoom na 50% a presuniem sa nad Rakusko, tak v rohu naskocia wazeri aj v Bratislave. Ked mapu posuniem nad Slovensko, vacsina wazerov zase zmizne, alebo len obcas tam nejaky preblikne. Co s tym? Kedysi davno, zaciatkom roka, to islo normalne... Pouzivam Chrome.

[ img ]

[ img ]

[ img ]
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 144 times

Re: wazeri v live mape

Postby petk0 » Thu Dec 13, 2012 10:31 am

ja to v symbiane ani mat nebudem, preto sa pytam :) jedine ze si na telke pustim android PC. Vraj to s waze funguje.
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 144 times

Re: wazeri v live mape

Postby Suik » Wed Dec 12, 2012 2:09 pm

priznam sa ze ju osobne nepouzivam, ale napriklad tu sa v citacii perlin nevyjadrila, ze by to nemalo fungovat....aj ked...nespravi to len to, ze sa wazer zobrazuje ako "anonymous"?
[ img ]

viewtopic.php?f=373&t=31708&p=294956&hilit=invisible#p294956

EDIT: ale konieckoncov, ktoru ficuru waze 100% potvrdi alebo vyvrati? :?
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Re: wazeri v live mape

Postby MagicOfLA » Wed Dec 12, 2012 1:48 pm

V menu ta polozka bola uz davno. Ale nefungovala.
Tiez som prehliadol spravu o tom, zeby to uz malo fungovat...

M.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1309
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: wazeri v live mape

Postby Suik » Wed Dec 12, 2012 1:45 pm

Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Re: wazeri v live mape

Postby petk0 » Wed Dec 12, 2012 12:54 pm

uz je? Citam tie newsy o updatoch, ale o novych funkciach sa dozvedam len nahodne po roznych threadoch.
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 144 times

Re: wazeri v live mape

Postby Suik » Wed Dec 12, 2012 11:02 am

Popravde, teraz ked je Invisible funkcia by to mohlo ukazovat aj presnu rychlost (aspon by bolo vidno v danom momente real rychlost v nejakej mozno starsej zapche)...pri refreshi raz za 1-2 minuty ..si myslim teda osobne ;)
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Re: wazeri v live mape

Postby petk0 » Tue Dec 04, 2012 10:14 am

Zirland wrote:Ta rychlost určitě ano. Z důvodu ochrany je rychlost zobrazována na stupnici "pod 10", "okolo 25" a "více než 40".


To ukazuje v mobile, ale Live mapa dava presnu rychlost do 55km :

[ img ]
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 144 times

Re: wazeri v live mape

Postby guri211 » Mon Dec 03, 2012 8:12 pm

Zirland wrote:Ta rychlost určitě ano. Z důvodu ochrany je rychlost zobrazována na stupnici "pod 10", "okolo 25" a "více než 40".

Jo. Blbe je, ze ked si odchytis zdrojove realtime data, tak tam najdes uplne presnu rychlost v desatnasobku uzlov :)
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1725
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 790 times
Been thanked: 472 times

Re: wazeri v live mape

Postby Zirland » Fri Nov 30, 2012 4:22 pm

Ta rychlost určitě ano. Z důvodu ochrany je rychlost zobrazována na stupnici "pod 10", "okolo 25" a "více než 40".
Zirland
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1531
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 35 times
Been thanked: 274 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: mobil-man