vkládání gas station

Čerpací stanice v ČR

Moderators: guri211, GinBook

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Tue Nov 20, 2012 1:32 pm

Který list té tabulky na google docs se vyplňuje? Ten druhý? Chtělo by to tam možná nějak napsat...
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2889
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 437 times
Been thanked: 356 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Tue Nov 20, 2012 9:09 pm

Kvůli falešným dopravním zácpám by měla být pumpa namalovaná přes celý prostor (dvorek...)

Viz.

http://www.waze.com/wiki/index.php/How_ ... l_Stations
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2889
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 437 times
Been thanked: 356 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Tue Nov 20, 2012 11:01 pm

foxitrot wrote:...vraví teória. Klient sa snaží autíčko prilepiť buď a) na hlavnú cestu, z ktorej wazer odbočil na pumpu, alebo na segment cesty, ktorý pumpou prechádza, ak b) je dosť ďaleko od hlavnej, alebo c) nechal sa na ten segment navigovať. Možnosť d) voľne v landmarku by sa autíčko pohybovalo len ak by najbližšia cesta
bola veeeľmi ďaleko.

V prípade a) landmark nepomôže (a hlavnú cestu by nemal prekrývať), v prípadoch b) a c) vznik prípadnej zápchy závisí od typu segmentu a jeho historických prejazdových rýchlostí. Liečivý účinok landmarku myslím ešte nebol potvrdený a ostáva v rovine priania (alebo som to prehliadol alebo zabudol).


Jsem nějak předpokládal že ti lidé z UK nejsou žádní blbci a mají to ověřené...
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2889
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 437 times
Been thanked: 356 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Wed Nov 21, 2012 1:04 pm

Zirland wrote:Já jsem to teda v praxi nezkoušel s těma zácpama, ale jinak si myslím, že ten jediný důvod je - jak oni píšou - " be placed over the entire forecourt, so it's visible on the map"

Bohužel jak to vypadá tohle všechno jsou dohady ...
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2889
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 437 times
Been thanked: 356 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Sun Nov 25, 2012 9:34 pm

Zirland wrote:Není bug to, že nabízí zahraniční brandy. Problém je v nesprávně definovaných hranicích států.

To je podle mne duvod proc k pumpam doplnili pole stat a mesto...
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2889
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 437 times
Been thanked: 356 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Sun Nov 25, 2012 10:26 pm

GinBook wrote:
tex232 wrote:
Zirland wrote:Není bug to, že nabízí zahraniční brandy. Problém je v nesprávně definovaných hranicích států.

To je podle mne duvod proc k pumpam doplnili pole stat a mesto...


hmm. A proč je stát a město u Landmarků? To nebude ono. Spíše má Zirland pravdu

Udelali to u vsech landmarku (pumpa je taky landmark), protoze maj blbe ty hranice tak prechazi na tento system (rikal jsem si pred tim jak muzou vedet kde ta pumpa je kdyz je treba tesne u hranice...) A vypliva z toho ze i spatne pocitali pumpy v pohranici a tim padem nam nejaky sebrali...
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2889
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 437 times
Been thanked: 356 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Fri Nov 30, 2012 9:14 am

100 % souhlas s vitj taky mne už to přestalo bavit udělám už jen pumpu když tam není a náhodou jedu kolem... Hlavní cesty jsou pumpy v JZD a uzavřených objektech nás asi moc nezajímají ...
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2889
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 437 times
Been thanked: 356 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Sun Dec 02, 2012 8:45 pm

tex232 wrote:
foxitrot wrote:Obavam sa, ze tentokrat sa ti to nepodarilo ;) v case vzniku tej fotky tam asi bolo len parkovisko. Benzinka je umiestnena asi 50m dalej JZ smerom. Ale opakujem, tvoj problem bol asi vo velkosti landmarku.


Už to vidím potřeboval jsem nakopnout. díky. Předělám to.


Už je v mapě!!! A silnice kterou jsem namaloval v pátek taky!!!! To je fofr to je fofr.... (livemap nic ale to je celkem fuk....)
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2889
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 437 times
Been thanked: 356 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Mon Dec 03, 2012 8:50 am

shalafi wrote:Waze sa konecne vracia do stavu spred 3 rokov! *tlesk, tlesk* :|

Naštěstí ne počtem silnic :-))))))))))))))))))))))))))))
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2889
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 437 times
Been thanked: 356 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Mon Dec 10, 2012 3:00 pm

fotrik wrote:Na meetupu slibili, ze se na nas aktualni stav podivaji, ale od te doby zadna zprava.

Se řídí okřídleným heslem "Slibem nezarmoutíš"...
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2889
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 437 times
Been thanked: 356 times

PreviousNext

Return to Čerpací stanice

Who is online

Users browsing this forum: No registered users