Husnummer blir tillgängliga direkt

Image

Moderators: Unholy, avozetta, SverkerN, pnylin

Husnummer blir tillgängliga direkt

Postby SverkerN » Thu Dec 13, 2012 8:18 am

Jag fixade med en felrapport längs "Svalängsvägen, Södertälje". Enligt rapporten saknas "2a". Vi vet sedan tidigare att waze inte hanterar bokstäver, men jag lade in nummer "2 till 4" längs det segment som skulle ha det. Detta segment hade inte husnummer sedan tidigare.

Provade sedan av någon anledning i livemap och det gick direkt att söka efter "Svalängsvägen 2, Södertälje". Ändrade då till "2 till 6". Sökte på "Svalängsvägen 6, Södertälje" och nålen hamnade på rätt ställe.

Det fungerade lika bra i mobilklienten. Sökte efter "Svalängsvägen 6, Södertälje" och fick träff. Ändrade i WME till korrekta "2 till 4". Sökte igen några sekunder senare efter "Svalängsvägen 6, Södertälje", men fick då veta att det endast fanns "Svalängsvägen 4, Södertälje". :)

Det finns säkert något att läsa om det någonstans och att någon hittat det tidigare, men jag tyckte det var kul. :D Många felrapporter av typen "general error" utan beskrivning i ett bostadsområde beror ofta på att det saknas husnummer.

OBS! Detta jag beskriver gäller alltså ett vägsegment som fanns med sedan tidigare och jag kompletterade bara med husnummer. Inga andra ändringar blir live direkt vad jag vet.

/Sverker
SverkerN
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1983
Joined: Thu Sep 30, 2010 4:13 pm
Location: Sweden
Has thanked: 71 times
Been thanked: 197 times

Re: Husnummer blir tillgängliga direkt

Postby MartinMossfeldt » Thu Dec 13, 2012 4:53 pm

Helt otroligt :shock:

Som gammal Waze användare så är man ju inte direkt van vid att saker händer direkt utan man är ju mer van vid att behöva vänta i evigheter på att saker ska hända så därför var jag lite fundersam när jag läste din post.
Nu har jag testat och visst tusan så kommer adresserna live direkt :D

//Martin.
MartinMossfeldt
 
Posts: 99
Joined: Sat Sep 25, 2010 1:00 pm
Location: Hemma
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time


Return to Sweden [svenska]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users