Problemy s WME editorom

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, Zirland, guri211

Re: Problemy s WME editorom

Postby Pali65 » Thu Jun 18, 2015 2:29 pm

Objavil som toto UR v Lozorne, ktoré sa však zreteľne týka Račianskej v Bratislave. A mám podozrenie, že takýchto "misplaced URs" bude asi viac...

UR misplaced.jpg
UR misplaced.jpg (90.76 KiB) Viewed 132 times
Čierny X-Trail, Ajfón4
AM pre fliačik zeme v Podunajsku
Pali65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 404
Joined: Sun Jan 29, 2012 5:50 pm
Has thanked: 57 times
Been thanked: 38 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby Pali65 » Mon Jun 22, 2015 9:16 pm

To už sa objasnilo, ale stále nie je jasné prečo ho naviguje namiesto do Krasňan k Figaru. Mne na iOS to však funguje normálne.
Čierny X-Trail, Ajfón4
AM pre fliačik zeme v Podunajsku
Pali65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 404
Joined: Sun Jan 29, 2012 5:50 pm
Has thanked: 57 times
Been thanked: 38 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby petk0 » Mon Oct 01, 2012 7:55 am

par metrove posuny som si vsimol v Banskej Bystrici pred tyzdnom, najprv ze to posuniem, ale polovica mesta nesedela, tak som to radsej nechal tak. Ked som sa tam na druhy den vratil, ze aspon permalink si urobim, uz som to nevedel najst. Niekedy vypnem/zapnem editor a zmeni sa posun. Alebo tie zdvojene segmenty sa mi zacnu objavovat a ked vyskocim z editora, vacsinou zmiznu aj duplikaty...
LG G3S
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 914
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 98 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby petk0 » Tue Oct 02, 2012 10:30 pm

od 1.10. sa mi tiez zavrelo vsetko co som prejazdil pred prazdninami... Ale uz som vela oblasti tahal aj dlhsie ako 3 mesiace.
LG G3S
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 914
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 98 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby petk0 » Wed Oct 03, 2012 8:38 am

error save mam vela krat za den, ale staci ZOOM oddialit a ulozit znovu. Ak to blbne este viac, tak sa mi stava ze sa musim znovu prihlasit. pouzivam Chrome.

a pikoska. za posledny tyzden sa mi uz 3x stalo ze pri save to hodilo error a moja poloha na mape sa zmenila o tisicky kilometrov, na celkom inu krizovatku. alebo skor na celkom iny kruhac. :-)
LG G3S
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 914
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 98 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby petk0 » Tue Dec 04, 2012 9:58 am

fotrik wrote:byla v okoli Brna aktualizovana fotomapa.


Aj na Slovensku sa na niekolkych miestach zlepsila fotomapa, ale je aj mierne posunuta oproti predchadzajucej o par metrov inde. Len nedavno som to zarovnal podla GPS a valcovania a uz to bolo zase cele mimo :)
LG G3S
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 914
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 98 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby petk0 » Tue Dec 04, 2012 1:23 pm

Sanicko wrote: v Roznave a okoli,

V Roznave som sa pokusal dorobit nejake ulice, ale ani GPS stopy neboli a valcovanie ukazovalo niekam dost mimo zakreslene ulice... nie je to tam jednoduche editovat s tymto editorom, to by chcelo nejaku nepovolenu techniku
co spominaju vo viki :-)


EDIT:
Prave som si vsimol ze s novymi podkladmi sa trochu posunuli aj prejazdene GPS trasy. Kruhac, ktory som prekreslil podla GPS pred par mesiacmi zacal teraz pindat ze je mimo GPS trasy. Aj fotka pod nim je nova a naozaj je to posunute... Tak neviem co to ma byt.
LG G3S
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 914
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 98 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby petk0 » Wed Dec 05, 2012 3:57 pm

Dnes som skusal nakreslit rieku a podarilo sa ju ulozit na prvy krat. Ulozenie zbehlo behom sekundy. Ale robil som ju od zaciatku a postupne vyklikal cez 2 mesta. Dlzka okolo 20km. Malo to stovky bodov. Landmark som pred Save nastavil na river, vyplnil aj nazov a pre istotu dal lock. Po ulozeni som ju zacal editovat a tu uz dovolilo maximalne 50 editov, co je na rieku strasne malo. Save uz pri Edite trva dlho... Musel som odmazavat posledne kroky az niekde zo 160... Takze rieku treba hned na zaciatku spravit co najlepsie, aby nebolo treba vela editovat neskor. Este jednu idem skusit, snad tento postup bude fungovat. :-)
LG G3S
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 914
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 98 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby petk0 » Thu Dec 06, 2012 9:31 am

EfendiM9 wrote:Nemam problem pri rieke ulozit aj viac ako 100 editov.


Editor velmi casto zblbne pri pouziti zoom, potom pomaha len permalink, ale to zas pridem o zmeny... Aj rychlost zapisu sa casto meni, neviem ci tam maju spicku, ale rano v pohode a vecer to ledva ide.
LG G3S
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 914
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 98 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby pleswi » Thu Oct 04, 2012 10:47 am

Jestli se to ovsem za ty dalsi dva roky opet nezmeni :(
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users