Problemy s WME editorom

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, guri211, GinBook

Re: Problemy s WME editorom

Postby tex232 » Tue Dec 04, 2012 10:50 pm

b-007 wrote:Konečně po dlouhé době došlo k aktualizaci (opravě) cities layer.
Proč v live mapě při max. zoomu vidím jen pár ulic v jedné mnou editované vesnici a při oddálení vidím vše jak má býti?

Protože ještě nestihli vyrenderovat všechny zoomy....
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2290
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 239 times
Been thanked: 225 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby TheMaroS » Tue Oct 02, 2012 12:22 pm

porubcan wrote:EA v okoli prejdenych ciest vydrzi iba 3 mesiace od doby, kedy si tadial naposledy siel, potom zmizne.

Tie 3 mesiace - realne sa pocita doba od poslednej jazdy, alebo to riesia kvartalne ? Vcera zacal novy kvartal a tiez som o nejake dovtedy editovatelne lokality prisiel - nie ze by ma to nejak trapilo, fakt som tam dost dlhu dobu nebol, ale aj tak je to taky podozrivy datum :-)
waze 3.7.8.0 + android 4.1.2 (Sony Xperia S) + cervene volvo s80
TheMaroS
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 139
Joined: Wed Nov 24, 2010 2:33 pm
Has thanked: 45 times
Been thanked: 3 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby vargosz » Fri Oct 26, 2012 12:05 pm

Koukám, že editor má trochu problém s diakritikou:
print.jpg
print.jpg (104.06 KiB) Viewed 316 times
Image Image
Android 4.4.4 Sony Z1 Compact Stock ROM (Waze - actual Beta version)
vargosz
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 541
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 182 times
Been thanked: 135 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby vejpuste » Wed Oct 03, 2012 11:47 am

petk0 wrote:a pikoska. za posledny tyzden sa mi uz 3x stalo ze pri save to hodilo error a moja poloha na mape sa zmenila o tisicky kilometrov, na celkom inu krizovatku. alebo skor na celkom iny kruhac. :-)


Zjistil jsem, ze je potreba davat pozor co ma clovek v URL. Obcas kdyz klepne na nejaky odkaz, tak se mu tam doplni ?lon=... a i kdyz uz je uplne jinde, tak se pri reloadu hodi na to puvodni misto.
Takze pred reloadem doporucuju zkontrolovat URL a pokud tam ?lon= je, tak od otazniku smazat a odentrovat, cimz se reload take udela.
Libor
vejpuste
 
Posts: 66
Joined: Wed Sep 28, 2011 6:03 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Problemy s WME editorom

Postby vitj » Thu Dec 13, 2012 10:26 am

fotrik wrote:Gratuluji vitj k dosazeni L5, na druhou stranu bude ted jeste tezsi po nem neco delat. ;)


Díky, snad nebude těžší po mě něco opravovat nebo dodělávat. Rád odemknu, když bude potřeba.
ImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2344
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 472 times
Been thanked: 403 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby vlado_s » Mon Oct 01, 2012 3:49 pm

Žiaľ to pozorujem už 3 mesiace. Pomáha F5.
vlado_s
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 3048
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 124 times
Been thanked: 306 times

Re: Problemy s WME editorom

Postby vlado_s » Mon Oct 01, 2012 9:57 pm

reaguje to na posun cestnej siete a zmenu zoomu, áno v kove
vlado_s
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 3048
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 124 times
Been thanked: 306 times

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: bebebrumik, DaV_003