vkládání gas station

Čerpací stanice v ČR

Moderators: GinBook, Zirland, guri211

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Sun Nov 25, 2012 9:34 pm

Zirland wrote:Není bug to, že nabízí zahraniční brandy. Problém je v nesprávně definovaných hranicích států.

To je podle mne duvod proc k pumpam doplnili pole stat a mesto...
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2506
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 287 times
Been thanked: 266 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Sun Nov 25, 2012 10:26 pm

GinBook wrote:
tex232 wrote:
Zirland wrote:Není bug to, že nabízí zahraniční brandy. Problém je v nesprávně definovaných hranicích států.

To je podle mne duvod proc k pumpam doplnili pole stat a mesto...


hmm. A proč je stát a město u Landmarků? To nebude ono. Spíše má Zirland pravdu

Udelali to u vsech landmarku (pumpa je taky landmark), protoze maj blbe ty hranice tak prechazi na tento system (rikal jsem si pred tim jak muzou vedet kde ta pumpa je kdyz je treba tesne u hranice...) A vypliva z toho ze i spatne pocitali pumpy v pohranici a tim padem nam nejaky sebrali...
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2506
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 287 times
Been thanked: 266 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Fri Nov 30, 2012 9:14 am

100 % souhlas s vitj taky mne už to přestalo bavit udělám už jen pumpu když tam není a náhodou jedu kolem... Hlavní cesty jsou pumpy v JZD a uzavřených objektech nás asi moc nezajímají ...
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2506
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 287 times
Been thanked: 266 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Sun Dec 02, 2012 8:45 pm

tex232 wrote:
foxitrot wrote:Obavam sa, ze tentokrat sa ti to nepodarilo ;) v case vzniku tej fotky tam asi bolo len parkovisko. Benzinka je umiestnena asi 50m dalej JZ smerom. Ale opakujem, tvoj problem bol asi vo velkosti landmarku.


Už to vidím potřeboval jsem nakopnout. díky. Předělám to.


Už je v mapě!!! A silnice kterou jsem namaloval v pátek taky!!!! To je fofr to je fofr.... (livemap nic ale to je celkem fuk....)
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2506
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 287 times
Been thanked: 266 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Mon Dec 03, 2012 8:50 am

shalafi wrote:Waze sa konecne vracia do stavu spred 3 rokov! *tlesk, tlesk* :|

Naštěstí ne počtem silnic :-))))))))))))))))))))))))))))
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2506
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 287 times
Been thanked: 266 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Mon Dec 10, 2012 3:00 pm

fotrik wrote:Na meetupu slibili, ze se na nas aktualni stav podivaji, ale od te doby zadna zprava.

Se řídí okřídleným heslem "Slibem nezarmoutíš"...
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2506
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 287 times
Been thanked: 266 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Wed Dec 12, 2012 5:33 pm

Už něco víme?
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2506
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 287 times
Been thanked: 266 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Wed Dec 12, 2012 11:26 pm

Tak už jsem také začal dělat takové špičkové pumpy jako ČSAD Autobusy Karlovy Vary ... určitě tam pojedu pro Natural 95 budou ho tam mít ...

ach jo...
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2506
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 287 times
Been thanked: 266 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Thu Dec 20, 2012 8:35 pm

Reálně jich v mapě bude víc... Slíbili že se na to po tom meetingu v Ba podívají a je ticho po pěšině....
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2506
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 287 times
Been thanked: 266 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Fri Dec 21, 2012 10:32 am

vitj wrote:
fotrik wrote:Osobne se obavam, ze to nepusti driv, nez bude aktualizovany brand list a stavajici pumpy budou mit nastaveny brand.


Souhlas, jen bych prece jen jako prioritu videl vubec tam ty pumpy do mapy dostat. Pak by to chtelo kontrolovat kompletne, nema cenu delat brand a pak se znovu vracet kvuli necemu dalsimu.

Ano, tlačte na Oriho, soucasne by se meli pridavat pumpy. Stejne by bylo dobre, aby v mape byly a pokud Ori bude chtit vetsi pocet, tak na to budem pripraveni.
Buhuzel uz to zacina byt hledani jehly v kupce sena ...


Prosím nastavuje u pump adressu zejména stát kdo ví jak to na hranicích počítají tak ať to nadají jinému státu.
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2506
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 287 times
Been thanked: 266 times

PreviousNext

Return to Čerpací stanice

Who is online

Users browsing this forum: No registered users