Post by kazaline
@manemoi
Τάπα δεκτή! :D
Παρ' όλα αυτά, δεν σε έπεισα να αναλάβεις τον Πειραιά. Ηλπιζα να τον ξεφορτωθώ σε κάποιον που τον ξέρει πολύ καλύτερα από μένα (οπως εσύ για παράδειγμα)!
:?
C U around :) :) :)
kazaline
Posts: 12
Send a message

Post by kazaline
@toutouni
Μπράβο τουτούνι (για την Ελλάδα ρε γαμ...)
1η φορα βλέπω (GR) ονομα στο παγκόσμιο weekly top 10!
Μπράβο!

@HSOC
Ναι ρε Γιάννη, ετσι ακριβως είναι. Σωστά τα λές! Που θα τους βρούμε όμως??
Εδώ ο Πειραιάς έχει ολόκληρο γκρούπ και κανείς δεν αναλαμβάνει Area manager για να βοηθήσει λίγο.
Ο CrazyNick τον τελευταίο καιρό είναι εξαφανισμένος.

Σκεφτόμουν να αρχίσω να μεταφράζω το Wiki αλλά να σου πώ την αλήθεια φονάμαι να το ξεκινήσω μόνος μου γιατί μιλάμε για πολύ δουλειά. Βέβαια ξέρω οτι αν το κάνουμε θα βοηθήσει πολύ όλα τα παιδιά που τα αγγλικά τους δεν είναι τόσο καλά και δεν καταλαβαίνουν ακόμα και το πως λειτουργεί το σύστημα!

@manemoi
Οέος, η Φθιώτις φυσάει!! :)
Θα πάρει και το Ferry Boat για απέναντι? Βορεια Εύβοια, Σκιάθο, Σκόπελο????
:-D
kazaline
Posts: 12
Send a message

Post by kazaline
@manemoi
Θεόδωρε, στέλνω τώρα mail στο alpha@waze ζητώντας να κάνω drop τον Πειραιά σαν Area Manager και ενημερώνοντας ότι θα τους έρθει ζήτηση από εσένα ως πιο κατάλληλο για ΑΜ της περιοχής.
Όμως θα χρειαστεί να στείλεις και συ με την σειρά σου, ζήτηση ανάληψης με το ανάλογο Permalink.
Αν θες, συνεννοήσου και με τον toutouni που μοιάζει πρόθυμος να μοιραστείτε την δουλειά για το τι θα πάρει ο καθένας σας.
Σας παρακαλώ μόνο να περιλάβετε στην περιοχή και αυτό το Πέραμα για να διορθώσετε τη ρημαδιασμένη τη θάλασσα που μου ξέφυγε για ένα κλικ όταν την έφτιαχνα και από τότε μου έχει κάτσει στο στομάχι γιατί δεν με αφήνει να την διορθώσω!! :-)
Μπροστά ακριβώς στο κέντρο του ντόκου του Περάματος, θα βρείτε την κουκκίδα του landmark (edit geometry) της θάλασσας που πρέπει να την τραβήξετε καμιά 200αριά μέτρα πιο μέσα (προς τα ΝΔ - οχι προς ΠΑΣΟΚ) :-)
Sorry που έλειψα λιγάκι αυτές τις μέρες αλλά το τέλος του μήνα στο γραφείο είναι πάντα μεγάλο μανίκι ("ένεκα οι στόχοι" & το Budget - μη χάσουμε και τη δουλειά μας!!) :-)

C U all around!
Δημοσθένης
kazaline
Posts: 12
Send a message

Post by manemoi
Καλησπέρα,

όμορφο πρόγραμμα αν και έχουν να κάνουν πολλές βελτιώσεις στο UI. Το Web κομμάτι είναι άθλιο (δε δουλεύεται ο χάρτης) όπως και το documentation τους.
Παρ όλα αυτά η ιδέα είναι άψογη και με το τυράκι των πόντων, κάνουμε όλοι χαβαλέ.
Αν ήταν γεμάτοι οι χάρτες και το χρησιμοποιούσε ο κόσμος θα ήταν πολύ χρήσιμο γιατί βάσει των reports μας, θα έβγαζε στον επόμενο τη διαδρομή αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.

@kazaline σίγουρα θα τη χρειαστώ τη βοήθειά σου μιας και ελέγχεις την περιοχή μου! ;)

Όσον αφορά στα data, ειδικά στην ελλάδα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και offline μιας και δεν έχουμε και πολλά reports για να δει κάποιος. Επιλέγουμε όμως σίγουρα data compression γιατί ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τι buffer δεδομένων έχει το πρόγραμμα. Πάντως όταν βρεθείτε σε Wifi μετά από offline οδήγηση (ή και κατά τη διάρκεια :D) κλείστε και ξανανοίχτε το πρόγραμμα καθώς μόνο στην εκκίνηση στέλνει τα αποθηκευμένα δεδομένα.

Nice meeting you all...

so be it - manemoi
T,
manemoi
Posts: 18
Been thanked: 2 times
Send a message

Post by manemoi
χαχα τσάμπα τα πήρες και παρεξήγησες.
Το να είσαι area manager σημαίνει πως έχεις περισσότερα permissions σε μία περιοχή. Μιας και μένω λοιπόν σε περιοχή σου, πέρα από τους νέους δρόμους που θα γράφω, θα λαμβάνεις και αρκετά reports για ελλείψεις ή διαγραφή δρόμων (το ξέρεις καλύτερα από μένα). Άρα όντως, θα χρειάζομαι την εθελοντική σου βοήθεια κατά την εθελοντική μου εισαγωγή στοιχείων σε μία περιοχή που ξέρω καλά... ;)

Γνωρίζω πως ο γραπτός λόγος δημιουργεί παρεξηγήσεις και θα προσπαθήσω να βάζω περισσότερα smileys. Πάντως όλοι εδώ μέσα για τον ίδιο λόγο είμαστε και με την ίδια καλή διάθεση αντιμετωπίζουμε το θέμα...

Με πολλά πολλά χαμόγελα σε μία εφαμοργή που μας χαρίζει χαβαλέ
so be it - manemoi
manemoi
Posts: 18
Been thanked: 2 times
Send a message

Post by manemoi
@Kazaline: κάτσε ντε να δεις αν είμαι περαστικός... :D

Ότι βοήθεια χρειάζεσαι θα την δώσω. Επειδή όμως τον ταξιδεύω, δημιουργώ permissions και θα κάνω τις διορθώσεις-προσθήκες που χρειάζεται. Αρκεί να μην έχουμε locked δρόμους.

Έχουμε και νέα μέλη από Πειραιά που είναι οργανωμένα σε ειδικό group οπότε θα γεμίσουμε την περιοχή σίγουρα.

@HSOC: manual refresh of tiles? Για πες και σε μας τους ανίδεους. Όπως τους έχω γράψει και online, το help/support σύστημά τους είναι απαράδεκτο. .doc οδηγίες για area managers?
manemoi
Posts: 18
Been thanked: 2 times
Send a message

Post by manemoi
Συμφωνώ με τον HSOC... Ο περισσότερος κόσμος δεν μπαίνει ούτε καν στο site με τους χάρτες κι αυτοί που μπαίνουν, πάνε στο παλιό αντί για world.waze.com :D

Για τις μεταφράσεις του προγράμματος έχετε κι εμένα υπόψιν, αρκεί να σπάσουμε τη δουλειά...

@kazaline: φέρε όποιο κομμάτι του πειραιά θες. Εγώ τον ενημερώνω έτσι κι αλλιώς περνώντας από πάνω αλλά και με τα αστεράκια που έχω αλλά προφανώς εννοείς τα map updates που σου έρχονται. No prob, κάνε πάσα.
Η φθιώτιδα έχει δουλειά ακόμα αλλά έχουμε περάσει σιγά σιγά σε φωκίδα. Το καλοκαίρι το πλοίο θα μας πάει κυκλάδες και όχι σποράδες ;)

toutouni μπράβο κι από μένα, λίγο ακόμα και θα έμπαινες τριάδα παγκοσμίως. Για όσους δεν καταλαβαίνουν τι λέμε, ο toutouni ήταν 4-5ος παγκοσμίως την προηγούμενη εβδομάδα... Φαντάσου data που έβαλε πάνω στο χάρτη. Εύγε...

so be it - manemoi
Theodore
manemoi
Posts: 18
Been thanked: 2 times
Send a message

Post by manemoi
έκανα κι εγώ το request...

τον toutouni άστον να γράφει χιλιόμετρα ανά την ελλάδα....
manemoi
Posts: 18
Been thanked: 2 times
Send a message

Post by manemoi
Καλά μελομακάρονα όντως και καλά να περάσουμε...

Χρόνια Πολλά
so be it - manemoi
Theodore
manemoi
Posts: 18
Been thanked: 2 times
Send a message

Post by manolisk
Καλησπέρα! Άλλος ένας νέος χρήστης.... :)
manolisk
Posts: 26
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times
Send a message