Post by MiPol
Aha, takže to, že jsem dneska mazal kilometry cest a železnic od "Hoopoe", které naprosto kopírují už vytvořené trasy, není náhoda. Hmm, mně to připadá, že on ani nemusí mít nepřesnou GPS, naopak jeho cesty přesně sedí se stávajícími. Ale vypadá to, že má nějak zakázané načítání stávajících tras (není to náhodou offline válcování?), takže válcuje i tam, kde to naprosto není potřeba. Kdyby aspoň vytvořil nějaké nové cesty, ale tu jsem zatím našel jenom jednu :(.
MiPol
Posts: 28
Send a message

Post by pepahrabak
Nekdo s casem me chvilku nekde u kafe s NB vyskolit? :) Mo, Cv, Tp :mrgreen:
pepahrabak
Posts: 2
Send a message

Post by pepahrabak
MagicOfLA wrote:
pepahrabak wrote:Nekdo s casem me chvilku nekde u kafe s NB vyskolit? :) Mo, Cv, Tp :mrgreen:
Slany... dalej sa mi ist nechce ;-)

M.

Jezdim obcas i Prahu tak se ozvu ;) diky
pepahrabak
Posts: 2
Send a message

Post by petrhorejsi
puvodnimu tematu.: Jihlava a okoli. Cokoliv bude potreba.
petrhorejsi
Posts: 16
Send a message
Last edited by petrhorejsi on Thu May 26, 2011 2:03 pm, edited 1 time in total.

Post by petrhorejsi
k tematu.: jihlava a okoli,cokoliv bude potreba. V editovani se teprv ucim ale (ucim se rychle) jinak vetsinou silnice 1. A 2. Tridy ve smerech na zapad k hranic. Prechodum. A pak k nazoru,ze waze je nedokonalej a editace pomali a tak... Mam radu.: kdo si pocka,ten se docka a kdo nechce cekat at prida ruku k dilu. Pokud chce nekdo dokonalou navigaci,na trhu jich je mraky. Taky pouzivam a k tomu waze pro informace o provozu. Me osobne zahreje a potesi,kdyz jedu kolem lesa kterej jsem nakreslil. Ne nic ve zlim,vim ze se uci a verim ze treba za 5let nebude co editovat,kdyz pomuzem. Me je 33let a nevim jak vy,ale ja jezdil jeste podle map a taky to slo. Pro me je waze komfort,protoze do nej muzu zasahovat. Hezkej den,vam vsem '!
petrhorejsi
Posts: 16
Send a message

Post by PussyRiot00
Waze má nějaký zajímavý systém pro přidělování bodů... Na Silvestra mně chybělo do dalšího levelu něco přes 1500 bodů, a na Nový rok už přes 3000 bodů... Že by novoroční přirážka :twisted: ?
PussyRiot00
Posts: 46
Send a message

Post by PussyRiot00
Mám neodbytný pocit, že chat opravdu používají někteří pitomci jen na zvýšení počtu bodů. Ale na druhou stranu funguje "Nahlásit nevhodné" - stačí takto nahlásit 3 příspěvky takového experta bezprostředně po sobě a okamžitě zmizí z přehledu událostí.
PussyRiot00
Posts: 46
Send a message

Post by PussyRiot00
LiborA wrote:BXMatus má script na dodávání hlášení o dopravě přes web z JSDI-ŘSD
Ten skript je sice pěkný, ale mně osobně se moc nelíbí (tedy ne ten skript, ale obsah, který se tímto skriptem dostává do Waze). A to z toho prostého důvodu, že události do JSDI zadává buď naprosto blbý policajt, nebo o něco málo chytřejší šimpanz - stačí to občas pozorně sledovat. Např. celý červen bylo náledí někde u Mělníka. Další věc je, že poloha oněch událostí je velmi často úplně šíbnutá někam mimo silnici. Takže událostí z JSDI skriptem ano, ale volitelně vypínatelné.
PussyRiot00
Posts: 46
Send a message

Post by randomf
Dnes jsem proválcoval silnici 11 ze Šumperka do Hradce Králové. Chyběly tam některé segmenty. Rád bych je opravil (hlavně mapy v Šumperku a okolí) a pak bych rád opravoval chyby v Praze v místech, kde se pohybuji. Bohužel pro to ale nemám práva. Na koho se můžu obrátit?
randomf
Posts: 1
Send a message

Post by rimmercz
Caute lidi, tak se hlasi dalsi Ostravak / Hlučíňák - koukam zrovna Hlučínsko je dosti nezmapovane uzemi, tak snad prispeju. Mam Galaxy S a mam docela potize s GPS (jako hodne jinych lidi) ale az vyjde novy FW s Froyem snad to bude ok. Jinak uz jsem dneska valcoval pokusne, tak cekam az se mi to objevi, nebo mi poslou link na mail - aspon to tam dycky Waze v telefonu napise. Napad se mi libi, takove docela zajimave, jsem zvedav jak dlouho to bude lidi bavit ;)
btw: 13.8. tj. pozitri je v Porube sraz uzivatelu Twitteru/Foursquare ...nechcete se nekdo pridat ?
hledat na netu pod Ovasraz

RimmerCZ
rimmercz
Posts: 2
Send a message