Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Dec 27, 2012 10:39 pm

wazz wrote:
fotrik wrote:Posli permalink z mapy, kde se ti nezobrazuje. Problem muze byt, ze nezobrazena benzinka nema nastaveny Brand.

Tato Shellka se nezobrazuje, brand nastavený má. Tato Shellka se zobrazuje a přijde mi vyplněná úplně stejně. Tato pumpa se nezobrazuje, brand nemá. Adresu jsem tam zkusmo dal dnes jako test, jestli to něčemu pomůže.

Ta prvni Shellka byla naposledy zmenena vcera, takze to muze mit souvislost s Brand. Pockej do pristi aktualizace mapy, jestli se pak zobrazi.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Dec 27, 2012 8:12 pm

Hlaseno vys.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Dec 27, 2012 5:44 pm

Povedlo se nekomu z vas zadat ceny benzinu? Zkousel jsem to u 4 stanic po ceste, ceny jsem zadal, ale po odeslani jsem pokazde dostal chybu, ze nelze aktualizovat. Rad bych potvrzeni, ze to zlobi globalne, nez to poslu vys.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Dec 27, 2012 5:41 pm

wazz wrote:Mám problém, že se mi v klientu nezobrazuje spousta čerpaček a přitom zakreslené jsou. Třeba v Jablonci n. N. jsou 2 Shellky, jedna se zobrazuje, druhá ne. Vyhledání je ale najde. Mapu jsem v klientu aktualizoval. Při pokusu zadat ceny mi jí to nenabídlo, i když jsem tam přímo byl, za 5 min už jo, tak nevím, jestli to blbne, nebo teprve nějak nabíhá.

Posli permalink z mapy, kde se ti nezobrazuje. Problem muze byt, ze nezobrazena benzinka nema nastaveny Brand.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Dec 27, 2012 3:00 pm

What a Christmas present! Many thanks!
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Erin0147 » Sat Feb 02, 2013 9:24 am

tie landmark su roznych velkosti, moze a nemusi to fungovat vsade.

Skor by som ocakaval, ze sa popup okno zobrazi urcitu vzdialenost v okoli pumpy ked tadialto jazdim.
Zobrazi sa popup, vidim oznam, mrknem na totem, mrknem na zobrazene ceny /tie teraz nie su viditelne/, klik, potvrdim ceny, pokracujem dalej.
po urcitej chvili sa zavrie automaticky pokial na neho nekliknem alebo kliknutim ho zavriem sam.
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1194
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Fri Jan 25, 2013 1:20 am

;)
To jsem zvědav co na to Waze a myslíš, že tento problém mají i v jiných krajinách? A že to také reportovali?
Jsem trochu skeptický na rychlost opravy chyb v HQ.
Když chtějí dělat změny, tak ať zavedou i práva komunit prioritizovat požadavky na nové fce apod. A právo veta :-)
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2801
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 114 times
Been thanked: 268 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Wed Jan 23, 2013 8:50 pm

GinBook wrote:
b-007 wrote:Mám další zajímavý postřech (bug). Mám podezření, že Waze při zadávání cen neřeší lokální čas a datum.
Aktualizoval jsem např. cenu jedné konkrétní čerpací stanice v cca 21h a pak jsem tudy jel následující den okolo 10h a viděl jsem info na benzínce, že cena byla aktualizována dnes a samozřejmě mnou...



Toho jsem si vsimnul take. Nebete to vpotaz, ze byla pulnoc a zacal novy den. Proste " dnes " je pred 23hod 59 min 59 vterin. Vypada to jako by se nehledelo na datum, ale na odpocet


A nebo borci nemají dobře časové pásmo a pak dnes je třeba o +- 8 h. Kdo to chce otestovat? Nebo oznamit, třeba nám řeknou "jak to je" :-)
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2801
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 114 times
Been thanked: 268 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Wed Jan 23, 2013 7:38 pm

Mám další zajímavý postřech (bug). Mám podezření, že Waze při zadávání cen neřeší lokální čas a datum.
Aktualizoval jsem např. cenu jedné konkrétní čerpací stanice v cca 21h a pak jsem tudy jel následující den okolo 10h a viděl jsem info na benzínce, že cena byla aktualizována dnes a samozřejmě mnou...
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2801
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 114 times
Been thanked: 268 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Mon Jan 21, 2013 10:16 pm

Našel jsem zajímavou věc. Dal jsem si nalézt levné benzínky v tomto sektoru v Praze
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... TTTTTTTTFT
a pokud jsem si dal podrobné info na Auto Vašenda a pak záložku info, ukázala se mi cena 34.010, všude jinde je zobrazeno 34.10...
Na ostatních benzínkách okolo je to správně na všech obrazovkách...
Co si o tom myslíte?
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2801
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 114 times
Been thanked: 268 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users