Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Sat Jan 05, 2013 3:49 pm

Dale mě ještě napadlo drobné vylepšení. Nevím zda to dělá i vám, ale pokud zadávám cenu a netrefím se na klávesnici a dám backspace, tak to smaže celé, místo jen jednoho znaku...
b-007
 
Posts: 822
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 81 times
Been thanked: 133 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Sat Jan 05, 2013 11:36 pm

To uz by jsi chtel po waze dost :-) Muzeme byt radi za to co mame (nemame) :-) Maji asi za vzor M$. Udelame zakladni funkcionalitu (ani to nemusi fungovat) a pak z malych vylepseni delaji novou verzi a prezentuji to jako kdyby vymysleli buhvi co (M$) :-).
b-007
 
Posts: 822
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 81 times
Been thanked: 133 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Mon Jan 07, 2013 7:13 pm

Je mi divné, že to stále HQ nevyřešilo...Už to trvá přes týden a žádné zprávy od nich...
b-007
 
Posts: 822
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 81 times
Been thanked: 133 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Tue Jan 08, 2013 5:46 pm

Bylo by dobré kdyby se Ori vyjádřil, zda to sleduje. Už dlouho v tomto vlákně nic nenapsal. Nebo je s ním někdo v kontaktu?
b-007
 
Posts: 822
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 81 times
Been thanked: 133 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Wed Jan 09, 2013 10:24 pm

Jak je mozne, ze ve vysledku hledani pumpy v telefonu a i pri vyberu pumpy v dosahu je napsano "Robil", kdyz je to Robin Oil a v mape v telefonu je to spravne jen ne v te databazi a posledni uprava byla v listopadu, takze ani upravami by to nemelo byti...?
https://world.waze.com/editor/?lon=15.1 ... rks=874266
b-007
 
Posts: 822
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 81 times
Been thanked: 133 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Mon Jan 21, 2013 10:16 pm

Našel jsem zajímavou věc. Dal jsem si nalézt levné benzínky v tomto sektoru v Praze
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... TTTTTTTTFT
a pokud jsem si dal podrobné info na Auto Vašenda a pak záložku info, ukázala se mi cena 34.010, všude jinde je zobrazeno 34.10...
Na ostatních benzínkách okolo je to správně na všech obrazovkách...
Co si o tom myslíte?
b-007
 
Posts: 822
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 81 times
Been thanked: 133 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Wed Jan 23, 2013 7:38 pm

Mám další zajímavý postřech (bug). Mám podezření, že Waze při zadávání cen neřeší lokální čas a datum.
Aktualizoval jsem např. cenu jedné konkrétní čerpací stanice v cca 21h a pak jsem tudy jel následující den okolo 10h a viděl jsem info na benzínce, že cena byla aktualizována dnes a samozřejmě mnou...
b-007
 
Posts: 822
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 81 times
Been thanked: 133 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Wed Jan 23, 2013 8:50 pm

GinBook wrote:
b-007 wrote:Mám další zajímavý postřech (bug). Mám podezření, že Waze při zadávání cen neřeší lokální čas a datum.
Aktualizoval jsem např. cenu jedné konkrétní čerpací stanice v cca 21h a pak jsem tudy jel následující den okolo 10h a viděl jsem info na benzínce, že cena byla aktualizována dnes a samozřejmě mnou...



Toho jsem si vsimnul take. Nebete to vpotaz, ze byla pulnoc a zacal novy den. Proste " dnes " je pred 23hod 59 min 59 vterin. Vypada to jako by se nehledelo na datum, ale na odpocet


A nebo borci nemají dobře časové pásmo a pak dnes je třeba o +- 8 h. Kdo to chce otestovat? Nebo oznamit, třeba nám řeknou "jak to je" :-)
b-007
 
Posts: 822
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 81 times
Been thanked: 133 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Fri Jan 25, 2013 1:20 am

;)
To jsem zvědav co na to Waze a myslíš, že tento problém mají i v jiných krajinách? A že to také reportovali?
Jsem trochu skeptický na rychlost opravy chyb v HQ.
Když chtějí dělat změny, tak ať zavedou i práva komunit prioritizovat požadavky na nové fce apod. A právo veta :-)
b-007
 
Posts: 822
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 81 times
Been thanked: 133 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Ed0147 » Sat Feb 02, 2013 9:24 am

tie landmark su roznych velkosti, moze a nemusi to fungovat vsade.

Skor by som ocakaval, ze sa popup okno zobrazi urcitu vzdialenost v okoli pumpy ked tadialto jazdim.
Zobrazi sa popup, vidim oznam, mrknem na totem, mrknem na zobrazene ceny /tie teraz nie su viditelne/, klik, potvrdim ceny, pokracujem dalej.
po urcitej chvili sa zavrie automaticky pokial na neho nekliknem alebo kliknutim ho zavriem sam.
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Ed0147
 
Posts: 569
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 76 times
Been thanked: 64 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: jirys, kamsal, labac0723, masvbr