Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pepiiiino » Fri Dec 28, 2012 10:47 am

fotrik wrote:Povedlo se nekomu z vas zadat ceny benzinu? Zkousel jsem to u 4 stanic po ceste, ceny jsem zadal, ale po odeslani jsem pokazde dostal chybu, ze nelze aktualizovat. Rad bych potvrzeni, ze to zlobi globalne, nez to poslu vys.


Nepovedlo, zkoušel jsem dnes u 5ti kousků cestou do práce... stejná chyba jako u Tebe.
Area Manager - Šternbersko, Olomoucko
Using Sony Xperia Z ... Když máš talent, tak se neubráníš.
pepiiiino
 
Posts: 36
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:02 pm
Location: Olomoucko
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Fri Dec 28, 2012 12:35 pm

pepiiiino wrote:
fotrik wrote:Povedlo se nekomu z vas zadat ceny benzinu? Zkousel jsem to u 4 stanic po ceste, ceny jsem zadal, ale po odeslani jsem pokazde dostal chybu, ze nelze aktualizovat. Rad bych potvrzeni, ze to zlobi globalne, nez to poslu vys.


Nepovedlo, zkoušel jsem dnes u 5ti kousků cestou do práce... stejná chyba jako u Tebe.

Ještě že jsem v italii. Vy to zatím otestujete a rozchodíte. :D
[L4] AM CZ, Waze 4.10.9903.903, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.3.4
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2825
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 376 times
Been thanked: 341 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Steinj » Fri Dec 28, 2012 4:08 pm

Stejny problem zkoušel sem asi 4 benzinky.
Iphone 5, Jb Ios7
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 241
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 23 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Fri Dec 28, 2012 4:23 pm

Uz jsem to psal vys.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 118 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Dec 28, 2012 5:02 pm

Jen se připojuji. Zkoušel jsem to na několika (cca 6) benzinkách a pokaždé ta samá chba (Sorry Could not update prices)...
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby wazz » Fri Dec 28, 2012 5:07 pm

Ceny zadat nejdou (dnes několik pokusů) a nabídka "Palivo" mi najde i pumpy, které se nezobrazují v mapě a vesele ignoruje některé, které v mapě jsou a jsou mnohem blíže. (Ne)chtěl bych vidět ten algoritmus a/nebo bordel v datech. Snad si to brzo sedne, ještě že jsem o novince neřekl známým, zas by je ta zkušenost na rok odehnala.
wazz
 
Posts: 144
Joined: Sat Oct 29, 2011 6:55 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 29 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MiPol » Fri Dec 28, 2012 10:24 pm

Jsem slepý, nebo kvůli cenám benzínu zmizelo z nabídky vpravo dole "Válcovat"? (Android)
HTC Desire HD
AM pro středovýchodní Moravu (MS, ZL, OL kraj)
MiPol
 
Posts: 26
Joined: Fri Dec 25, 2009 2:18 pm
Location: Nový Jičín
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Sat Dec 29, 2012 1:40 am

wazz wrote:Ceny zadat nejdou (dnes několik pokusů) a nabídka "Palivo" mi najde i pumpy, které se nezobrazují v mapě a vesele ignoruje některé, které v mapě jsou a jsou mnohem blíže. (Ne)chtěl bych vidět ten algoritmus a/nebo bordel v datech. Snad si to brzo sedne, ještě že jsem o novince neřekl známým, zas by je ta zkušenost na rok odehnala.


Cena zadat nejde. Hleda to mirne receno divne. Napsal jsem tomu Orimu, uvidime.

TeX
[L4] AM CZ, Waze 4.10.9903.903, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.3.4
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2825
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 376 times
Been thanked: 341 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Sat Dec 29, 2012 7:21 am

MiPol wrote:Jsem slepý, nebo kvůli cenám benzínu zmizelo z nabídky vpravo dole "Válcovat"? (Android)


Valcovanie sa presunulo pod map issue
if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5566
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 629 times
Been thanked: 1498 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Sat Dec 29, 2012 1:11 pm

porubcan wrote:
MiPol wrote:Jsem slepý, nebo kvůli cenám benzínu zmizelo z nabídky vpravo dole "Válcovat"? (Android)


Valcovanie sa presunulo pod map issue
if it looks strange, it's my phone's fault


Taky jsem ho hledal... fakt to to dobře chovali..
[L4] AM CZ, Waze 4.10.9903.903, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.3.4
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2825
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 376 times
Been thanked: 341 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: bures, Rubi198