Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Tue Jan 01, 2013 2:05 pm


Translation to Ori: It's not possible to submit Diesel prices at these two stations.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Tue Jan 01, 2013 2:15 pm

b-007: Muzes vypozorovat nejakou zavislost, kde ti diesel zadat jde a kde ne? Napriklad jaka dalsi paliva jsi zadaval tam, kde ti to slo, a tam, kde ne.

(EN: Do you see a dependency between places where you cannot enter Diesel price and where you can? E.g. what other gas prices you submited at these stations.)
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Tue Jan 01, 2013 2:22 pm

The permalink is two posts above, both stations seen there.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Wed Jan 02, 2013 9:18 am

tex232 wrote:Dnes ráno už zase nešlo zadávat psalo mi to že na to nemám oprávnění... Jak to funguje vám?

EN translation: Could not update prices this morning, it told me that I have no permission.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Wed Jan 02, 2013 1:37 pm

Co se tyce baby wazera, to vypada na globalni problem nesouvisejici s cenami. Uz se to resi v anglickem foru, tak to snad brzy napravi.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 03, 2013 11:16 pm

pepiiiino wrote:Včera + dnes zadány ceny na trase Šternberk - Olomouc, včetně LPG ... no problem.
btw: jak řešíte speciality OMV (MaxxMotion) a Shell (V-Power) ... dáváte je jako Natural 98 ?

Nezadavat, neni to porovnatelne a byla by to zavadejici informace. Zadavam vsude standardni N95 a N98, kdyz je. Vylepsovany N95 jako V-Power urcite nedavat ani jako N95 a jako N98 uz vubec ne.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Sat Jan 05, 2013 12:24 pm

V nejblizsich dnech dojde k preklopeni formatu cen v CR na "xx,x0 Kc". Bez hacku, ale to snad zkousnete.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Sat Jan 05, 2013 3:36 pm

Neni. Dnes rano jsem sepsal vsechny nahlasene v tomto foru, pro jistutu jeste otestoval a poslal. Uz podekovali, vic zatim nevim.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Mon Jan 07, 2013 10:32 am

Dej 347 a Dalsi. Uvidis, ze to jde i bez te nuly.

If you try you will see that it's sufficient to enter 347 fot that price. ;)
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Mon Jan 07, 2013 11:26 am

jakudo wrote:Je to možné. Každopádně teď mě tak napadá, že ta možnost zadat jen 3 číslice a pak "next" nic neřeší. Tlačítko next je ještě menší než tlačítko 0 a pořád musím na něco mačkat.
Když řídím (já vím, má se to zadávat, když stojíš, ale...:)), tak by mi přišlo pohodlnější (méně nebezpečné) zadávat jen 3 číslice a pak kliknout na odeslat (4 kliky) než 5 kliků z čehož jeden bude vždycky 0...

Nemusis Next, muzes taky tuknout na dalsi policko ceny k vyplneni, pripadne na Poslat.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users