Gas Prices feature is now live in Czech Republic

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby wazz » Thu Dec 27, 2012 10:29 pm

fotrik wrote:Posli permalink z mapy, kde se ti nezobrazuje. Problem muze byt, ze nezobrazena benzinka nema nastaveny Brand.

Tato Shellka se nezobrazuje, brand nastavený má. Tato Shellka se zobrazuje a přijde mi vyplněná úplně stejně. Tato pumpa se nezobrazuje, brand nemá. Adresu jsem tam zkusmo dal dnes jako test, jestli to něčemu pomůže.
wazz
 
Posts: 157
Joined: Sat Oct 29, 2011 6:55 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 39 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Dec 27, 2012 8:12 pm

Hlaseno vys.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby foxitrot » Thu Dec 27, 2012 7:49 pm

Kľudne to posuň, fotrik, ďalšia kvapka v mori problémov. Kade-tade stále hlásia nezmüsly ako "ste baby wazer, takže cenu nemôžete aktualizovať", "keď cenu niekto potvrdí, tak ju zobrazíme", "jedno palivo sa dá aktualizovať, ale druhé nie", a tak...
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7140
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2464 times
Been thanked: 1122 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Thu Dec 27, 2012 6:13 pm

fotrik wrote:Povedlo se nekomu z vas zadat ceny benzinu? Zkousel jsem to u 4 stanic po ceste, ceny jsem zadal, ale po odeslani jsem pokazde dostal chybu, ze nelze aktualizovat. Rad bych potvrzeni, ze to zlobi globalne, nez to poslu vys.


Na mojej pokusnej OMVke to tiez nechce aktualizovat.
Ale uz tam svieti KC :).

M.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1311
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Thu Dec 27, 2012 5:48 pm

zaspominam si na zaciatky cien benzinov v SR - trvalo par dni, kym vsetko fungovalo OK. (napr. v priebehu prveho dna zmizli z ponuky vsetky GS, ktore este nemali zadanu ziadnu cenu (teda vacsina zmizla)- reportovalo sa to na support a tiez spomenute na EN fore, samozrejme.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5877
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 731 times
Been thanked: 1653 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Dec 27, 2012 5:46 pm

taky jsem našel nějaké mouchy. Ale okolo baráku mi to našlo vsechny 3ks v rámci 2 km.

Při vyhledání mi to nabídlo po ceste vsechny které tam jsou. naoplátku mi ale vyplivlo, že není žádná na trase, přitom na trase jsou. a jeste mi to zpřeházelo seznam podle kilometrů. první se mi ukazala 70km daleko a az na 5místě byla 1km daleko.proste totalni chaos.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6607
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 835 times
Been thanked: 1547 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Dec 27, 2012 5:44 pm

Povedlo se nekomu z vas zadat ceny benzinu? Zkousel jsem to u 4 stanic po ceste, ceny jsem zadal, ale po odeslani jsem pokazde dostal chybu, ze nelze aktualizovat. Rad bych potvrzeni, ze to zlobi globalne, nez to poslu vys.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Dec 27, 2012 5:41 pm

wazz wrote:Mám problém, že se mi v klientu nezobrazuje spousta čerpaček a přitom zakreslené jsou. Třeba v Jablonci n. N. jsou 2 Shellky, jedna se zobrazuje, druhá ne. Vyhledání je ale najde. Mapu jsem v klientu aktualizoval. Při pokusu zadat ceny mi jí to nenabídlo, i když jsem tam přímo byl, za 5 min už jo, tak nevím, jestli to blbne, nebo teprve nějak nabíhá.

Posli permalink z mapy, kde se ti nezobrazuje. Problem muze byt, ze nezobrazena benzinka nema nastaveny Brand.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby wazz » Thu Dec 27, 2012 5:28 pm

Jo v Androidu to jde přes FakeGPS, právě jsem to zkoušel. V iOS netuším.

Mám problém, že se mi v klientu nezobrazuje spousta čerpaček a přitom zakreslené jsou. Třeba v Jablonci n. N. jsou 2 Shellky, jedna se zobrazuje, druhá ne. Vyhledání je ale najde. Mapu jsem v klientu aktualizoval. Při pokusu zadat ceny mi jí to nenabídlo, i když jsem tam přímo byl, za 5 min už jo, tak nevím, jestli to blbne, nebo teprve nějak nabíhá.
wazz
 
Posts: 157
Joined: Sat Oct 29, 2011 6:55 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 39 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Dec 27, 2012 5:02 pm

Kluci. jak obelhat GPS polohu pro zadání cen GAS. Vím že to jde nejak udelat v androidu pres FakeGPS.

CO iphone. nebo pres PC?
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6607
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 835 times
Been thanked: 1547 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: KilSpeedy