Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Wed Jan 09, 2013 10:38 pm

b-007 wrote:Jak je mozne, ze ve vysledku hledani pumpy v telefonu a i pri vyberu pumpy v dosahu je napsano "Robil", kdyz je to Robin Oil a v mape v telefonu je to spravne jen ne v te databazi a posledni uprava byla v listopadu, takze ani upravami by to nemelo byti...?
https://world.waze.com/editor/?lon=15.1 ... rks=874266

Nevím, proč zrovna Robil, ale tahle benzínka nemá nastavený brand.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Tue Jan 08, 2013 5:48 pm

Informace o obdelniku, kde je problem, jsem pro jistotu psal i mailem, zatim bez odpovedi.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Tue Jan 08, 2013 2:16 pm

hummel999 wrote:Jak lze přidat Brand pumpy?

zde je třeba CV Petrol, který není na výběr

https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=422532

Nijak, brand s jednou nebo dvema stanicemi se nepridava. Kdyz das CV Petrol do Name, bude hlaseni cen fungovat. Nepujdou jen dalsi ficury jako volba preferovane znacky v klientovi.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Mon Jan 07, 2013 8:59 pm

vitj: Please try to add GPS coordinates of the polygon. I hope that Ori still reads the forum.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Mon Jan 07, 2013 11:27 am

tex232 wrote:
jakudo wrote:jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě

Prošel jsem pumpy na pražské okruhu a jižní spojce v všude kde to nebylo jsem dal Praha a Czech republic

A ted cekat na dalsi aktualizaci...
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Mon Jan 07, 2013 11:26 am

jakudo wrote:Je to možné. Každopádně teď mě tak napadá, že ta možnost zadat jen 3 číslice a pak "next" nic neřeší. Tlačítko next je ještě menší než tlačítko 0 a pořád musím na něco mačkat.
Když řídím (já vím, má se to zadávat, když stojíš, ale...:)), tak by mi přišlo pohodlnější (méně nebezpečné) zadávat jen 3 číslice a pak kliknout na odeslat (4 kliky) než 5 kliků z čehož jeden bude vždycky 0...

Nemusis Next, muzes taky tuknout na dalsi policko ceny k vyplneni, pripadne na Poslat.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Mon Jan 07, 2013 10:32 am

Dej 347 a Dalsi. Uvidis, ze to jde i bez te nuly.

If you try you will see that it's sufficient to enter 347 fot that price. ;)
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Sat Jan 05, 2013 3:36 pm

Neni. Dnes rano jsem sepsal vsechny nahlasene v tomto foru, pro jistutu jeste otestoval a poslal. Uz podekovali, vic zatim nevim.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Sat Jan 05, 2013 12:24 pm

V nejblizsich dnech dojde k preklopeni formatu cen v CR na "xx,x0 Kc". Bez hacku, ale to snad zkousnete.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 03, 2013 11:16 pm

pepiiiino wrote:Včera + dnes zadány ceny na trase Šternberk - Olomouc, včetně LPG ... no problem.
btw: jak řešíte speciality OMV (MaxxMotion) a Shell (V-Power) ... dáváte je jako Natural 98 ?

Nezadavat, neni to porovnatelne a byla by to zavadejici informace. Zadavam vsude standardni N95 a N98, kdyz je. Vylepsovany N95 jako V-Power urcite nedavat ani jako N95 a jako N98 uz vubec ne.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users