Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Mon Jan 07, 2013 11:27 am

tex232 wrote:
jakudo wrote:jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě

Prošel jsem pumpy na pražské okruhu a jižní spojce v všude kde to nebylo jsem dal Praha a Czech republic

A ted cekat na dalsi aktualizaci...
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Mon Jan 07, 2013 8:59 pm

vitj: Please try to add GPS coordinates of the polygon. I hope that Ori still reads the forum.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Tue Jan 08, 2013 2:16 pm

hummel999 wrote:Jak lze přidat Brand pumpy?

zde je třeba CV Petrol, který není na výběr

https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=422532

Nijak, brand s jednou nebo dvema stanicemi se nepridava. Kdyz das CV Petrol do Name, bude hlaseni cen fungovat. Nepujdou jen dalsi ficury jako volba preferovane znacky v klientovi.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Tue Jan 08, 2013 5:48 pm

Informace o obdelniku, kde je problem, jsem pro jistotu psal i mailem, zatim bez odpovedi.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Wed Jan 09, 2013 10:38 pm

b-007 wrote:Jak je mozne, ze ve vysledku hledani pumpy v telefonu a i pri vyberu pumpy v dosahu je napsano "Robil", kdyz je to Robin Oil a v mape v telefonu je to spravne jen ne v te databazi a posledni uprava byla v listopadu, takze ani upravami by to nemelo byti...?
https://world.waze.com/editor/?lon=15.1 ... rks=874266

Nevím, proč zrovna Robil, ale tahle benzínka nemá nastavený brand.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 10, 2013 6:14 pm

Prelozeno a poslano vys.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 10, 2013 6:55 pm

Je mozne, ze pri zadavani ceny na blizke benzince, byt akceptujici spravny format, server porovna i ceny na okolnich a desetinasobne rozdily zamitne jako nesmysl.

EN summary: Certain stations mentioned 3 and 4 posts above accept the price only in 0x.xx format while it should be xx.x0. According to the previous 2 posts other stations around get the xx.x0 format but it's refused from the server too, like "poisoned" from the stations with bad format. Can it be true?
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 10, 2013 7:42 pm

GinBook wrote:Trochu jiny dotaz.
Postup: Navigovat-kategorie-cerpaci stanice a ceny.

Najde mi to CS jen asi v 3,5km okoli. Ty co jsou na 4km uz mi to nenabidne.
Proc jen tak male rozpeti?
Neslo by do nastaveni pridat vzdalenost rozpeti?

Myslim, ze to maji nastavene natvrdo bud par km v okolo nebo na zadane trase. Tohle je pripominka spis na support.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Fri Jan 11, 2013 10:06 pm

Diky za zpravu, posilam, ze vyreseno.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 6:45 pm

Ono je totiz asi neresitelne, jak zobrazovat stari aktualizace u kazdeho zvlast na prtavem displeji. A jeste to nechat ridice za jizdy cist.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: EfendiM9, Glipko, grepa, porubcan