Gas Prices feature is now live in Czech Republic

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Sun Dec 30, 2012 10:23 am

Dostal jsem zprávu, že chyba v zadávaní cen už by měla být opravená. Zkuste.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Sat Dec 29, 2012 1:40 am

wazz wrote:Ceny zadat nejdou (dnes několik pokusů) a nabídka "Palivo" mi najde i pumpy, které se nezobrazují v mapě a vesele ignoruje některé, které v mapě jsou a jsou mnohem blíže. (Ne)chtěl bych vidět ten algoritmus a/nebo bordel v datech. Snad si to brzo sedne, ještě že jsem o novince neřekl známým, zas by je ta zkušenost na rok odehnala.


Cena zadat nejde. Hleda to mirne receno divne. Napsal jsem tomu Orimu, uvidime.

TeX
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MiPol » Fri Dec 28, 2012 10:24 pm

Jsem slepý, nebo kvůli cenám benzínu zmizelo z nabídky vpravo dole "Válcovat"? (Android)
MiPol
 
Posts: 26
Joined: Fri Dec 25, 2009 2:18 pm
Location: Nový Jičín
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby wazz » Fri Dec 28, 2012 5:07 pm

Ceny zadat nejdou (dnes několik pokusů) a nabídka "Palivo" mi najde i pumpy, které se nezobrazují v mapě a vesele ignoruje některé, které v mapě jsou a jsou mnohem blíže. (Ne)chtěl bych vidět ten algoritmus a/nebo bordel v datech. Snad si to brzo sedne, ještě že jsem o novince neřekl známým, zas by je ta zkušenost na rok odehnala.
wazz
 
Posts: 157
Joined: Sat Oct 29, 2011 6:55 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 39 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Dec 28, 2012 5:02 pm

Jen se připojuji. Zkoušel jsem to na několika (cca 6) benzinkách a pokaždé ta samá chba (Sorry Could not update prices)...
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Fri Dec 28, 2012 4:23 pm

Uz jsem to psal vys.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Fri Dec 28, 2012 12:35 pm

pepiiiino wrote:
fotrik wrote:Povedlo se nekomu z vas zadat ceny benzinu? Zkousel jsem to u 4 stanic po ceste, ceny jsem zadal, ale po odeslani jsem pokazde dostal chybu, ze nelze aktualizovat. Rad bych potvrzeni, ze to zlobi globalne, nez to poslu vys.


Nepovedlo, zkoušel jsem dnes u 5ti kousků cestou do práce... stejná chyba jako u Tebe.

Ještě že jsem v italii. Vy to zatím otestujete a rozchodíte. :D
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 432 times
Been thanked: 356 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pepiiiino » Fri Dec 28, 2012 10:47 am

fotrik wrote:Povedlo se nekomu z vas zadat ceny benzinu? Zkousel jsem to u 4 stanic po ceste, ceny jsem zadal, ale po odeslani jsem pokazde dostal chybu, ze nelze aktualizovat. Rad bych potvrzeni, ze to zlobi globalne, nez to poslu vys.


Nepovedlo, zkoušel jsem dnes u 5ti kousků cestou do práce... stejná chyba jako u Tebe.
pepiiiino
 
Posts: 36
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:02 pm
Location: Olomoucko
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Thu Dec 27, 2012 10:43 pm

Bezne sa zobrazuju aj GS bez brand. Na ich oznacenie sa pouziva Name. Aspon na SK

if it looks strange, it's my phone's fault
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5925
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 739 times
Been thanked: 1673 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Dec 27, 2012 10:39 pm

wazz wrote:
fotrik wrote:Posli permalink z mapy, kde se ti nezobrazuje. Problem muze byt, ze nezobrazena benzinka nema nastaveny Brand.

Tato Shellka se nezobrazuje, brand nastavený má. Tato Shellka se zobrazuje a přijde mi vyplněná úplně stejně. Tato pumpa se nezobrazuje, brand nemá. Adresu jsem tam zkusmo dal dnes jako test, jestli to něčemu pomůže.

Ta prvni Shellka byla naposledy zmenena vcera, takze to muze mit souvislost s Brand. Pockej do pristi aktualizace mapy, jestli se pak zobrazi.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users