Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Sun Jan 20, 2013 1:50 pm

Tak zmenili KC na Kc, diakritiku a umisteni budou resit nekterou z pristich verzi klienta.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Fri Jan 18, 2013 9:41 pm

Ja bych ty 2 tydny tak velky problem nevidel. Hlavne kdyz je videt, jak je to stare. Holt se uzivatele musi naucit, ze hlaseni starsi nez 3 dny je pouze orientacni.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Fri Jan 18, 2013 7:24 pm

vargosz wrote:
jakudo wrote:To s tím fotografováním není podle mě vůbec dobrý nápad. Problém je v tom, že když jedu třeba po dálnici a nějakým způsobem by se mi podařilo dobře vyfotit ten totem, tak než bych vjel zpět do Waze a dal vyhledat benzínku, tak bych byl už dávno pryč a waze by mi jen oznámil, že v dosahu žádná není (nevyzkoušeno, jen se to domnívám).

Jen doplním, že s tím focením, jsem to spíš chápal tak, že totem vyfotíš a pak se v klidu domova, pomocí aplikace typu fakeGPS zase virtuálně přesuneš zpět k benzínce a cenu zadáš. Trochu se tak zmenšuje to riziko nepozornosti během řízení, i když fotit ve 130Km/h taky není nic moc...

Krkolomne a nepouzitelne pro sirsi uzivatelskou zakladnu. 1) Pri vice benzinkach na nezname ceste ani nebudou vedet, kde ktera byla. 2) Nebudou to chcit takto pracne delat. 3) Nebudou to umet udelat.

Holt kdo bezpecne zvladne, da to za jizdy, kdo ne, tak jen pri zastaveni. Mame bohuzel v republice moc benzinek a malo uzivatelu. Pokud se nam jednou uzivatelska zakladna rozroste na deseti- ci vicenasobek, bude bohate hlaseni pri tankovani stacit.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Fri Jan 18, 2013 5:19 pm

jakudo wrote:Je tam nějaký parametr, kdy se ceny samy vymažou? nebo se jen bude načítat ta doba, kdy to bylo naposledy aktualizované (dnes jsem třeba našel v Praze Letňanech cenu 6 dní starou (tuším, že to byl rozdíl asi 3,50 oproti skutečnosti)).

Moje asi 2 tydny stare reportovane ceny od benzinky nedaleko, kde jeste nikdo jiny nehlasil, uz zmizely. Ale jestli to zmizi po dvou tydnech nebo drive, to nevim. Dnes jsem hlasil nove ceny, tak budu hlidat, za jak dlouho budou pryc.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Fri Jan 18, 2013 5:04 pm

BTW, uz jste si asi vsimli, ze tecka se v cene zmenila na carku a po urgenci mam slibenou i opravu KC na Kc. Co se tyce doplneni hacku a presunuti jednotky az za cenu, z blize nespecifikovaneho duvodu to zatim nelze provest.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 6:45 pm

Ono je totiz asi neresitelne, jak zobrazovat stari aktualizace u kazdeho zvlast na prtavem displeji. A jeste to nechat ridice za jizdy cist.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Fri Jan 11, 2013 10:06 pm

Diky za zpravu, posilam, ze vyreseno.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 10, 2013 7:42 pm

GinBook wrote:Trochu jiny dotaz.
Postup: Navigovat-kategorie-cerpaci stanice a ceny.

Najde mi to CS jen asi v 3,5km okoli. Ty co jsou na 4km uz mi to nenabidne.
Proc jen tak male rozpeti?
Neslo by do nastaveni pridat vzdalenost rozpeti?

Myslim, ze to maji nastavene natvrdo bud par km v okolo nebo na zadane trase. Tohle je pripominka spis na support.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 10, 2013 6:55 pm

Je mozne, ze pri zadavani ceny na blizke benzince, byt akceptujici spravny format, server porovna i ceny na okolnich a desetinasobne rozdily zamitne jako nesmysl.

EN summary: Certain stations mentioned 3 and 4 posts above accept the price only in 0x.xx format while it should be xx.x0. According to the previous 2 posts other stations around get the xx.x0 format but it's refused from the server too, like "poisoned" from the stations with bad format. Can it be true?
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 10, 2013 6:14 pm

Prelozeno a poslano vys.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users