Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, GinBook, guri211

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Wed Jan 02, 2013 2:19 pm

Teraz som mimo, takže to neskúsim osobne, ale niekedy na tú hlášku "price not valid" pomohlo zadať najprv, že takáto PHM na benzínke vôbec nie je, odoslať a potom skúsiť zadať znova...

M.
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1274
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 76 times
Been thanked: 172 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Wed Jan 02, 2013 2:52 pm

At these three stations also can not add the price of diesel (they are all on one permalink).

https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTFTTTTFT
ImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3548
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 861 times
Been thanked: 737 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Wed Jan 02, 2013 2:53 pm

MagicOfLA wrote:Teraz som mimo, takže to neskúsim osobne, ale niekedy na tú hlášku "price not valid" pomohlo zadať najprv, že takáto PHM na benzínke vôbec nie je, odoslať a potom skúsiť zadať znova...

M.


Zkoušel jsem, ale nepomáhá.
ImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3548
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 861 times
Been thanked: 737 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Thu Jan 03, 2013 1:41 am

Ano, stále nejde zadávat nafta. Zkusil jsem asi 6 ČS v Praze. Včetně těch reportovaných Orimu.
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1297
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 109 times
Been thanked: 235 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Jan 03, 2013 6:23 am

Já mám jiný problém, cenu mužů reportovat u všech typu. Zkouseno na několika CS v PCE, a to jak za jizdy tak přes fakegps, pokaždé mi to napíše díky dostal si 8 bodů a pak v angličtině něco o potvrzení ceny dalším wazerem. Když se pak zpětně podívám na CS nebo chci zahlasit jiné palivo později tak předchozí zadana cena tam neni. Nezobrazuje se nikde. Navíc jsem si myslel, že vyskočí na máme ikonka jako v těch propagačních video ukázkách a také nic. Zkoušel jsem kvůli tomu načisto přeinstalovat app ale nepomohlo. Nevíte někdo co dělám špatně?

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 7:15 am

pleswi wrote:Já mám jiný problém, cenu mužů reportovat u všech typu. Zkouseno na několika CS v PCE, a to jak za jizdy tak přes fakegps, pokaždé mi to napíše díky dostal si 8 bodů a pak v angličtině něco o potvrzení ceny dalším wazerem. Když se pak zpětně podívám na CS nebo chci zahlasit jiné palivo později tak předchozí zadana cena tam neni. Nezobrazuje se nikde. Navíc jsem si myslel, že vyskočí na máme ikonka jako v těch propagačních video ukázkách a také nic. Zkoušel jsem kvůli tomu načisto přeinstalovat app ale nepomohlo. Nevíte někdo co dělám špatně?

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2

Tohle mi delalo vcera take, dneska uz je to OK.
ImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3548
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 861 times
Been thanked: 737 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 7:18 am

Začínám mít podezření, že problém s dieselem je na benzinkách vytvořených před překlopením do nového systému před srpnem 2012.

I'm beginning to suspect that the problem with diesel to petrol stations created before flipping to a new system before August 2012.
ImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3548
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 861 times
Been thanked: 737 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vargosz » Thu Jan 03, 2013 7:31 am

pleswi wrote:Já mám jiný problém, cenu mužů reportovat u všech typu. Zkouseno na několika CS v PCE, a to jak za jizdy tak přes fakegps, pokaždé mi to napíše díky dostal si 8 bodů a pak v angličtině něco o potvrzení ceny dalším wazerem. Když se pak zpětně podívám na CS nebo chci zahlasit jiné palivo později tak předchozí zadana cena tam neni.


Mám pocit, že to funguje tak, že pokud ještě na benzínce nebyla cena nikdy zadána, tak po první editaci klient poděkuje, napíše že ti posílá 8 bodů, ale ceny do klienta nezobrazí. Ukáže je až poté co někdo další ty ceny opět doplní a tím "ověří" že jsou OK. Můžeš je napodruhé doplnit i sám, ale ne ihned, to nejde, mám vyzkoušené, že druhý den už je bere a ihned zobrazí...

pleswi wrote:Navíc jsem si myslel, že vyskočí na máme ikonka jako v těch propagačních video ukázkách a také nic. Zkoušel jsem kvůli tomu načisto přeinstalovat app ale nepomohlo. Nevíte někdo co dělám špatně?


Ikony na mě taky nevyskakují, ale zadej cíl a nech se navigovat a pak se v klientu podívej do nabídka > Palivo, zobrazí ti benzínky poblíž trasy kterou pojedeš s cenami tebou preferovaného paliva - přehlednější způsob jsem nenašel...
[L4] Android 5.1.1 Sony Z1 Compact Stock ROM (Waze - actual Beta version)
vargosz
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 652
Joined: Wed May 23, 2012 9:39 am
Location: CZE
Has thanked: 230 times
Been thanked: 180 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Thu Jan 03, 2013 7:39 am

cez menu palivo sa zobrazi zoznam a vpravo hore je button na zobrazenie na mape (ikonky)
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.0.1.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5312
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 579 times
Been thanked: 1415 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby wazz » Thu Jan 03, 2013 10:01 am

vargosz wrote:Mám pocit, že to funguje tak, že pokud ještě na benzínce nebyla cena nikdy zadána, tak po první editaci klient poděkuje, napíše že ti posílá 8 bodů, ale ceny do klienta nezobrazí. Ukáže je až poté co někdo další ty ceny opět doplní a tím "ověří" že jsou OK. Můžeš je napodruhé doplnit i sám, ale ne ihned, to nejde, mám vyzkoušené, že druhý den už je bere a ihned zobrazí...

Dnes se mi poprvé podařilo zadat ceny (zkoušel jsem jen benzín) na 2 pumpách, na kterých se podle mě určitě ještě nezadávalo. Dostal jsem 8 bodů, ceny v klientu se objevily hned (v aktualizaci cen i v hledání přes "Palivo"). Mohl jsem cenu i sám sobě "potvrdit" a to hned (minutu poté), ale zobrazovalo se to i předtím.

Chyby: při zobrazení paliva na mapě se mi podařilo otáčením/zoomem dosáhnout toho, že vlaječky zmizely a už se neobjevily (až po skoku na výpis a zpět na mapu). Spolehlivě toho lze dosáhnout i tak, že kliknu na nějakou vlaječku pumpy v mapě a pak 2x vedle. Trochu mi vadí (vím, je to prkotina) to "KC", tahá to hrozně za oči, prosím opravu na "Kč"

Přání: možnost nechat si zobrazovat pumpy v mapě (nastavení / nastavení zobrazení / zobrazit na mapě / pumpy), kdybych si mohl vymýšlet, tak ještě rozdělit na pumpy bez ceny a pumpy se zadanou cenou.
wazz
 
Posts: 127
Joined: Sat Oct 29, 2011 6:55 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 24 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: d2-mac, Siggi79, Spocklw