Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, guri211, GinBook

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Jan 03, 2013 10:14 am

Dnes vyzkouším znovu zadat ceny a uvidím. Jinak to zobrazení jsem myslel opravdu jinak. Myslel jsem brandovane ikony v mapě u pump s cenou tak jako to popisuje kolega v předchozím příspěvku

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Thu Jan 03, 2013 10:28 am

wazz wrote:Chyby: při zobrazení paliva na mapě se mi podařilo otáčením/zoomem dosáhnout toho, že vlaječky zmizely a už se neobjevily (až po skoku na výpis a zpět na mapu). Spolehlivě toho lze dosáhnout i tak, že kliknu na nějakou vlaječku pumpy v mapě a pak 2x vedle. Trochu mi vadí (vím, je to prkotina) to "KC", tahá to hrozně za oči, prosím opravu na "Kč"

toto je bug, ktory bol reportovany nespocetne mnoho krat. mozno to jedneho dna opravia.
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5680
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 662 times
Been thanked: 1546 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Pernstein » Thu Jan 03, 2013 12:02 pm

Já jsem dnes zkoušel zadat ceny ráno cestou do práce na dvou pumpách, ale vždy mi to hodilo hlášku něco jako "Oh! Oh! Ceny paliva nebyly zadány správně" a ceny se neuložily. Tak jsem zkoušel i co mě napadlo, že jsem nemusel udělat správně - čárka místo tečky mezi korunou a halířem, proklikat políčka u paliv, které jsem nezadával a potvrdit jejich nezadání - ale nic nepomohlo.
Pernstein
 
Posts: 277
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 1:05 pm

Pernstein wrote:Já jsem dnes zkoušel zadat ceny ráno cestou do práce na dvou pumpách, ale vždy mi to hodilo hlášku něco jako "Oh! Oh! Ceny paliva nebyly zadány správně" a ceny se neuložily. Tak jsem zkoušel i co mě napadlo, že jsem nemusel udělat správně - čárka místo tečky mezi korunou a halířem, proklikat políčka u paliv, které jsem nezadával a potvrdit jejich nezadání - ale nic nepomohlo.


Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3855
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1018 times
Been thanked: 833 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Pernstein » Thu Jan 03, 2013 1:13 pm

vitj wrote:Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.


Tak to znamená, že když na daný pumpě nelze zadat cenu nafty, tak to nevezme žádnou cenu, tedy dokud nenechám Diesel prázdnej, pak to vezme cenu třeba N95? To mě pěkně štve, odmala benzínový motory bojkotuju, tak teď budu muset i tuhle funkcionalitu, než se to vyřeší :P
Pernstein
 
Posts: 277
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Jan 03, 2013 1:19 pm

Dneska jsem jel na hory. Po ceste zadaval nahodne N95, naftu, LPG.
I pri jizde se bezproblemu vse ulozilo.
Pouze v Šumperku mi to nenaslo Avanti. Pritom dalsi 3 okolo mi to nabidlo. A potom mi to nanaslo jeste jednu noname po ceste.
Ale v mape byli.


Zasláno z iPhone pomocí app Tapatalk.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite,
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6433
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 765 times
Been thanked: 1480 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 1:28 pm

Pernstein wrote:
vitj wrote:Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.


Tak to znamená, že když na daný pumpě nelze zadat cenu nafty, tak to nevezme žádnou cenu, tedy dokud nenechám Diesel prázdnej, pak to vezme cenu třeba N95? To mě pěkně štve, odmala benzínový motory bojkotuju, tak teď budu muset i tuhle funkcionalitu, než se to vyřeší :P


Pokud nechas diesel prazdnej, tak to ostatni vezme. Jak uz jsem psal vyse, mam podezreni, ze se jedna o CS, ktere byly zadany pred srpnem 2012. U tech, ktere jsem kontroloval to tak bylo, ale kontroloval jsem tak do 10-ti kusu.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3855
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1018 times
Been thanked: 833 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Thu Jan 03, 2013 1:43 pm

Pernstein wrote:
vitj wrote:Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.


Tak to znamená, že když na daný pumpě nelze zadat cenu nafty, tak to nevezme žádnou cenu, tedy dokud nenechám Diesel prázdnej, pak to vezme cenu třeba N95? To mě pěkně štve, odmala benzínový motory bojkotuju, tak teď budu muset i tuhle funkcionalitu, než se to vyřeší :P


To musí být znamení, že nafta patří do traktorů a do kamen.
[L4] AM CZ, Waze 4.14.0.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 10.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2858
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 399 times
Been thanked: 353 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Thu Jan 03, 2013 1:59 pm

Jj, souhlasím. Dneska (po Praze) se mi povedlo všude zadat jak N95, tak LPG (ať už samostatně nebo spolu), ale naftu nikde. Vždycky mi to vyhodilo hlášku něco jako sorry, ale cena, kterou jste zadal se nezdá být správná...nevim, jak je to v češtině, používám angličtinu v mobilu (Sorry, but the prices you entered don't seem to be valid).
Naštěstí jsem benzínář, takže mi to nevadí :)
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Jan 03, 2013 4:58 pm

Ja dnes opet zkousel zadavat ceny v PCE, dnes teda zpetne pres FakeGPS, a vse se opakovalo. Ceny byli stejne jako vcera takze by se teoreticky melo potvrdit me vcerejsi zahlaseni cen. Ovsem nic cenu mi to vzalo podekovalo, pridelilo 8 bodu, ale ceny se na benzinkach neobjevili ani za hodinu ani za dve. A kdyz jsem ted po 4h zkousel pres FakeGPS znovu zadat ty same ceny tak opet vse potvrdilo vzalo to bez problemu, ale ceny se nikde nezobrazuji :(
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users