Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Tue Jan 08, 2013 5:04 pm

MagicOfLA wrote:Vždyť tady o tom už dobrý týden mluvíme, Mlho. :)

Otázka je, či to Ori číta...

M.

Já jsem to tu četl ale pochopil jsem že to nejde jen někde. Jenže já jsem i po nějakém hledání našel pumpu kde jsou ceny zadané, ale já nejsem schopen je ani aktualizovat stejnou cenou a tím pádem nevím jestli to není nějaký problem jen u mě. :(

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
hnupik
 
Posts: 58
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Tue Jan 08, 2013 5:49 am

Ahoj nejde mi uložit ani jednu cenu vždy mi to napíše stejnou hlášku.

Nemáte někdo stejný problem?

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Attachments
uploadfromtaptalk1357624131576.jpg
uploadfromtaptalk1357624131576.jpg (65.55 KiB) Viewed 562 times
hnupik
 
Posts: 58
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby greby » Fri Jan 11, 2013 10:24 pm

vitj wrote:Mám pro vás dobrou zprávu. Diesel i natural95 v Praze funguje. Můžete vesele zadávat ceny.

Kdyby někoho zajímalo čím to bylo, tak stačilo smazat ceny 3,52 a podobné. Jakmile byly všechny smazány, přestal být problém.


Super a gratulace za vyreseni :-)

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
greby
 
Posts: 44
Joined: Thu Mar 10, 2011 9:39 pm
Has thanked: 35 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby greby » Thu Jan 10, 2013 5:56 pm

Tak se podívejte, co může být důvodem, že nejde aktualizovat nafta v Praze.
Příklad uvádím u těchto 2 benzínek:
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... rks=261659
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... rks=239043
Waze u Dieselu nebere cenu ve formátu KK.HH (K-koruna, H-haléř), ale pouze ve formátu K.HH.
Takže 4 číslice jsou pro něj mnoho. A hlavně, ta cena se musí zadat ve formátu 0K.HH

Zde máte printscreeny z mobilu.
Image
a
Image

Je dost pravděpodobné, že to tak bude i u ostatních čerpacích stanic v Praze
greby
 
Posts: 44
Joined: Thu Mar 10, 2011 9:39 pm
Has thanked: 35 times
Been thanked: 1 time

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby greby » Tue Jan 08, 2013 9:03 pm

Suik wrote:nieco podobne sa dialo mne ked sa to u nas spustilo, ale scenar bol taky, ze ked si po tejto chybe znovu skusil zadat ceny, tak uz to slo aj priamo z benzinky.


Bohuzel. Me ty ceny nejdou a nejdou. Porad ta stupidni hlaska :-(

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
greby
 
Posts: 44
Joined: Thu Mar 10, 2011 9:39 pm
Has thanked: 35 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby greby » Mon Jan 07, 2013 10:29 pm

Panove mam trochu jiny problem ohledne zadavani cen:
Na kazde benzince co zastavim a chci updatovat cenu mi napise jednu stupidni hlasku o ztrate signalu, ktera se mimo jine objevuje i 300m pred dosazenim cile.
Image
Jedine co mi jde, je zadani pozice pres fakeGPS. Pak zadavani cen funguje. Nevite cim to muze byt?
Mam Samsung Galaxy S2, Gingerbread 2.3.3
Diky
greby
 
Posts: 44
Joined: Thu Mar 10, 2011 9:39 pm
Has thanked: 35 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Feb 07, 2013 11:46 am

Brand by stím neměl mít nic společného.

dej permalink prosím
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite / iPAD v.2017
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6688
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 861 times
Been thanked: 1560 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Sat Feb 02, 2013 10:17 am

vitj wrote:Zobrazí se, když zastavis přímo na landmarku benzinky. Spendlik by pomohl, to je jasné.
Zaráží mě, ze o nove požadované funkcionalite neni ani zmínka.


Nějaké naznačení bylo. Ale nebylo jasné jak to bude fungovat. Teď máme už aspoň představu.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite / iPAD v.2017
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6688
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 861 times
Been thanked: 1560 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Sat Jan 26, 2013 2:55 pm

tex232 wrote:To jsme tu řešili už před měsícem ....


Upřesním. Človek co to má dodat, byl snad na delší dovolené z které se již vrátil. Tak uvidíme.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite / iPAD v.2017
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6688
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 861 times
Been thanked: 1560 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Sat Jan 26, 2013 2:38 pm

tex232 wrote:
GinBook wrote:Teď čtu, že App iPumpuj a Pumpdroid si budou předávat data. Silná konkurence.

Chce to větší propagaci Waze. Myslím že hodně lidí netuší že to umí benzín... Čekal jsem nějakou zprávu do médií, diskutovalo se tu o tom a nic .... Nová verze klienta je tu. Benzín funguje mapy se aktualizují co dva dny...


Jenom řeknu, že na tiskové zprávě se pracuje. Fotrik to zařizuje, tedy poprosil HQ a má přislíbeno nějakej textík. Zrovna jsem se tuším ve středa ptal fotrika jak to vypada. Jenom nevim jak to rozumně funguje co se týče podstrčení do tisku.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Huavej P8 Lite / iPAD v.2017
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6688
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 861 times
Been thanked: 1560 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users