Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Fri Jan 04, 2013 12:36 pm

jakudo wrote:heleď, teď jsem se koukal na to místo, kde jsi dal obrázek a mě to nachází úplně jiný benzínky a jiný ceny:
The attachment IMG_0292.PNG is no longer available


Můžeš mi poslat obráze, kde máš to "Menu->Palivo"? Buďto klikám někam nesmyslně nebo to tam prostě nemám. Jedinné, jak můžu najít ty benzínky je když dám navigovat->Categories->Gas Stations & Prices a tam to najde jen ty s cenami...

Mam nastavenej diesel na vyber, ty mas natural.
Odpovidal jsem na predchozi zpravu. Poslu screenshot.
Attachments
2013-01-04 13.39.09.png
2013-01-04 13.39.09.png (148.53 KiB) Viewed 314 times
Last edited by vitj on Fri Jan 04, 2013 12:40 pm, edited 1 time in total.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3759
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 949 times
Been thanked: 807 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Jan 04, 2013 12:40 pm

Hmm, to mě nenapadlo :) Každopádně když jsem nastavil Diesel, tak ani tak mi to nenašlo tolik benzínek, jako Tobě... Našlo to asi 4, kde je ta špatná cena a jednu benzínku, kde není cena žádná
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Fri Jan 04, 2013 12:42 pm

jakudo wrote:Hmm, to mě nenapadlo :) Každopádně když jsem nastavil Diesel, tak ani tak mi to nenašlo tolik benzínek, jako Tobě... Našlo to asi 4, kde je ta špatná cena a jednu benzínku, kde není cena žádná

Jakej mas SW? Ja mam posledni betu 3.5.1.905.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3759
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 949 times
Been thanked: 807 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Jan 04, 2013 12:44 pm

Aha, no já mám aktuální verzi pro Apple iOS (3.5.1.0). Ani netuším, jestli se pro iOS dá někde stáhnout beta...

EDIT: našel jsem odkaz na Betu, ale nejde mi to nainstalovat. Asi musí být člověk někde zaregistrovaný telefon (předpokládám).
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Fri Jan 04, 2013 12:54 pm

jakudo wrote:Aha, no já mám aktuální verzi pro Apple iOS (3.5.1.0). Ani netuším, jestli se pro iOS dá někde stáhnout beta...

EDIT: našel jsem odkaz na Betu, ale nejde mi to nainstalovat. Asi musí být člověk někde zaregistrovaný telefon (předpokládám).

To bude asi ten problem. Mozna bude Palivo schovane nekde niz.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3759
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 949 times
Been thanked: 807 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Jan 04, 2013 12:56 pm

Nene, prolezl jsem všechno a to palivo tam není.

Už se registruji jako Beta tester, tak se pak kouknu. Řekl bych, že to skutečně bude tím, že máš beta verzi a já ne.
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Fri Jan 04, 2013 1:14 pm

Zoznam iOS beta testerov sa aktualizuje myslím raz za rok. Lebo jablko. Takže jediné jailbreak. Vitj používa android.

Ako prvý krok odporúčam reinstalovat klienta - oficiálnu verziu

if it looks strange, it's my phone's fault
Last edited by porubcan on Fri Jan 04, 2013 1:15 pm, edited 1 time in total.
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5593
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 649 times
Been thanked: 1513 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Jan 04, 2013 1:15 pm

jj, všiml jsem si, že používá Android.
Fakt jen jednou za rok? Tak to je na prd. No, počkám na další oficiální verzi :)
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Steinj » Fri Jan 04, 2013 1:51 pm

vitj wrote:
steinj wrote:Tak zadávat mi dneska i včera šlo bez problémů. Akorát ceny se na těch pumpách neaktualizujou. Zůstáva tam prazdno nebo stare ceny, které jsm zadával zhruba před měsicem v €.

Posli na ne odkaz, treba ceny potrebujou potvrdit.

https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... TTTTTTTTFT

Cenu má zadanou jen Čerchovka a OMV Draženov ale není tam ta dnešní cena co jsem zadával.

Jak potvrdit? Že je musí zadat ještě někdo jinej?
Iphone 5, Jb Ios7
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 243
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 23 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Fri Jan 04, 2013 2:28 pm

jakudo wrote:jj, všiml jsem si, že používá Android.
Fakt jen jednou za rok? Tak to je na prd. No, počkám na další oficiální verzi :)

Jo a pocet testerov je obmedzený. Lebo jablon.
Inak na androide ceny fungujú aj v play store verzii. To nebude naviazané na betu.

if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5593
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 649 times
Been thanked: 1513 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: dav_003