Gas Prices feature is now live in Czech Republic

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pepiiiino » Thu Jan 03, 2013 11:11 pm

Včera + dnes zadány ceny na trase Šternberk - Olomouc, včetně LPG ... no problem.
btw: jak řešíte speciality OMV (MaxxMotion) a Shell (V-Power) ... dáváte je jako Natural 98 ?
pepiiiino
 
Posts: 36
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:02 pm
Location: Olomoucko
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 8:36 pm

2 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT
2 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT
3 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT

Na vsech problem s dieselem, muzete zkouset. Lze zadat cena 3, 4 a 5. Jine cislo se mi tam dostat nepodarilo.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3935
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1099 times
Been thanked: 896 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Jan 03, 2013 8:05 pm

nechcete nekdo tedy vyzkoušet přes fakeGPS zadat ceny dieslu v Praze či jinde a tímto potvrdit spekulaci o problemu v Praze.
A napsat o kterou problemovou stanici se jedna a jiny aby to potvrdil.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6506
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 805 times
Been thanked: 1521 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Jan 03, 2013 8:02 pm

ja musim říci, že od Brna po Jeseník jsem dnes nemel problem zadat jakekoliv palivo.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6506
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 805 times
Been thanked: 1521 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Jan 03, 2013 4:58 pm

Ja dnes opet zkousel zadavat ceny v PCE, dnes teda zpetne pres FakeGPS, a vse se opakovalo. Ceny byli stejne jako vcera takze by se teoreticky melo potvrdit me vcerejsi zahlaseni cen. Ovsem nic cenu mi to vzalo podekovalo, pridelilo 8 bodu, ale ceny se na benzinkach neobjevili ani za hodinu ani za dve. A kdyz jsem ted po 4h zkousel pres FakeGPS znovu zadat ty same ceny tak opet vse potvrdilo vzalo to bez problemu, ale ceny se nikde nezobrazuji :(
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Thu Jan 03, 2013 1:59 pm

Jj, souhlasím. Dneska (po Praze) se mi povedlo všude zadat jak N95, tak LPG (ať už samostatně nebo spolu), ale naftu nikde. Vždycky mi to vyhodilo hlášku něco jako sorry, ale cena, kterou jste zadal se nezdá být správná...nevim, jak je to v češtině, používám angličtinu v mobilu (Sorry, but the prices you entered don't seem to be valid).
Naštěstí jsem benzínář, takže mi to nevadí :)
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Thu Jan 03, 2013 1:43 pm

Pernstein wrote:
vitj wrote:Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.


Tak to znamená, že když na daný pumpě nelze zadat cenu nafty, tak to nevezme žádnou cenu, tedy dokud nenechám Diesel prázdnej, pak to vezme cenu třeba N95? To mě pěkně štve, odmala benzínový motory bojkotuju, tak teď budu muset i tuhle funkcionalitu, než se to vyřeší :P


To musí být znamení, že nafta patří do traktorů a do kamen.
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2870
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 413 times
Been thanked: 353 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 1:28 pm

Pernstein wrote:
vitj wrote:Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.


Tak to znamená, že když na daný pumpě nelze zadat cenu nafty, tak to nevezme žádnou cenu, tedy dokud nenechám Diesel prázdnej, pak to vezme cenu třeba N95? To mě pěkně štve, odmala benzínový motory bojkotuju, tak teď budu muset i tuhle funkcionalitu, než se to vyřeší :P


Pokud nechas diesel prazdnej, tak to ostatni vezme. Jak uz jsem psal vyse, mam podezreni, ze se jedna o CS, ktere byly zadany pred srpnem 2012. U tech, ktere jsem kontroloval to tak bylo, ale kontroloval jsem tak do 10-ti kusu.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3935
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1099 times
Been thanked: 896 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Pernstein » Thu Jan 03, 2013 1:13 pm

vitj wrote:Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.


Tak to znamená, že když na daný pumpě nelze zadat cenu nafty, tak to nevezme žádnou cenu, tedy dokud nenechám Diesel prázdnej, pak to vezme cenu třeba N95? To mě pěkně štve, odmala benzínový motory bojkotuju, tak teď budu muset i tuhle funkcionalitu, než se to vyřeší :P
Pernstein
 
Posts: 277
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 1:05 pm

Pernstein wrote:Já jsem dnes zkoušel zadat ceny ráno cestou do práce na dvou pumpách, ale vždy mi to hodilo hlášku něco jako "Oh! Oh! Ceny paliva nebyly zadány správně" a ceny se neuložily. Tak jsem zkoušel i co mě napadlo, že jsem nemusel udělat správně - čárka místo tečky mezi korunou a halířem, proklikat políčka u paliv, které jsem nezadával a potvrdit jejich nezadání - ale nic nepomohlo.


Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3935
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1099 times
Been thanked: 896 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: interfernet