Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Jan 04, 2013 2:43 pm

Přesně tak. A když to teda dáš přes tu navigaci, vidíš tam i benzínky, u kterých není cena? Mě to třeba v Třebíči nenajde žádnou benzínku, i když jich tam několik je...
jakudo
 
Posts: 285
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Sat Jan 05, 2013 3:56 pm

Jo, to souhlasím, to je skutečně dost uhozené. A jsem taky přesvědčen, že ten vkládaný text by šel udělat mnohem větší, aby to bylo letmým pohledem lépe čitelné...
jakudo
 
Posts: 285
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Mon Jan 07, 2013 10:27 am

Ještě mě dneska napadlo během jízdy, jestli je skutečně nutné zadávat 4 číslice (3470)? Nebylo by lepší to nastavit tak, aby stačili jen 3? Ta poslední je naprosto vždycky 0 a je to tak zbytečné.

I've got an idea today while driving. Is it really necessary to input four digits, while just three would be enough? The last digit is always 0. I know it's just a small thing but still...
jakudo
 
Posts: 285
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Mon Jan 07, 2013 10:34 am

Fakt? Tak to budu muset vyzkoušet ;)
Ale pak mi není jasné, jak je možné, že jsem dnes u jedné benzínky opravoval cenu nafty (ano, zase ta divná, většinou nefunkční nafta) z nějakých 3,75 na 37,50...
jakudo
 
Posts: 285
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Mon Jan 07, 2013 10:39 am

Je to možné. Každopádně teď mě tak napadá, že ta možnost zadat jen 3 číslice a pak "next" nic neřeší. Tlačítko next je ještě menší než tlačítko 0 a pořád musím na něco mačkat.
Když řídím (já vím, má se to zadávat, když stojíš, ale...:)), tak by mi přišlo pohodlnější (méně nebezpečné) zadávat jen 3 číslice a pak kliknout na odeslat (4 kliky) než 5 kliků z čehož jeden bude vždycky 0...
jakudo
 
Posts: 285
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Mon Jan 07, 2013 10:41 am

jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě
jakudo
 
Posts: 285
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Mon Jan 07, 2013 10:50 am

MagicOfLA wrote:Plha! Se hlásí! :)

:lol:
jakudo
 
Posts: 285
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Mon Jan 07, 2013 11:27 am

fotrik wrote:
jakudo wrote:Je to možné. Každopádně teď mě tak napadá, že ta možnost zadat jen 3 číslice a pak "next" nic neřeší. Tlačítko next je ještě menší než tlačítko 0 a pořád musím na něco mačkat.
Když řídím (já vím, má se to zadávat, když stojíš, ale...:)), tak by mi přišlo pohodlnější (méně nebezpečné) zadávat jen 3 číslice a pak kliknout na odeslat (4 kliky) než 5 kliků z čehož jeden bude vždycky 0...

Nemusis Next, muzes taky tuknout na dalsi policko ceny k vyplneni, pripadne na Poslat.

až zas někam pojedu, tak to zkusím. Dík za radu
jakudo
 
Posts: 285
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Tue Jan 08, 2013 7:13 am

vitj wrote:Coordinates of rectangle (approximate location):
left upper corner 50,1591, 14,479
right bottom corner 49,9616, 14,637

Souhlasím. Teď jsem si vyzkoušel jednu benzínku vytvořit a skutečně jde zadat všechno až na naftu. Benzínka je tadyhttps://world.waze.com/editor/?lon=14.49609&lat=50.11756&zoom=7&layers=BFTFFTTTTTTFTTTTTTTTTFT, můžete zkoušet.

Každopádně jsem si všimnul ještě jedné zajímavé věci. Benzínku jsem si vytvořit, spustil jsem si klienta na iPadu a když jsem se pokoušel zadat jakoukoliv cenu čehokoliv, tak mi to napsalo, že sorry, že jsem Baby Wazer (což nejsem). Zkusl jsem si pak spustit klienta na iPhonu a tam to šlo v pohodě. Je dost divné, že na obou zařízeních jsem přihášen přes stejné údaje :-/

EDIT: A ještě jeden poznatek - teď jsem ještě zkusil jednou zadat cenu nafty. Když jsem zadal 39.90, tak to samozřejmě psalo, že to není "valid", ale když jsem zkusil zadat pouze cenu "3", tak to napsalo, že byla cena zaktualizovaná a že jsem dostal body. Každopádně, když se pak kouknu na tu benzínku, tak ta cena tam vidět není...
jakudo
 
Posts: 285
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Wed Jan 09, 2013 8:37 am

Já mám iPhone a problémy na některých benzínkách mám. Ale asi to vypadá jen na ty benzíny, které jsou v tom obdélníku, co tu byl už zmiňovaný.
Každopádně občas se vyskytne problém s tou nemožností zadávat cenu, protože jsem "baby wazer" a nebude to problém na jejich straně.
Jak jsem už psal výše, tak třeba z mého iPadu jsem přes moje přihlašovací údaje zadat cenu nemohl, protože mě to označilo za "baby wazera" a minutu po tom, co jsem to zkoušel z iPhonu přes ty samé přihlašovací údaje to šlo v pohodě. Takže bych řekl, že problém bude v klientovi... Těžko říct
jakudo
 
Posts: 285
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: grepa, Sibstr