Ghid de editare

Image

Moderators: Unholy, spookyx, twist3r

Re: Ghid de editare

Postby ciprian-coman » Fri Dec 06, 2013 8:32 am

Exista un document aici http://www.waze.ro/ghiduri/
Image
ciprian-coman
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 118
Joined: Sun Jun 09, 2013 6:44 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Tue Feb 19, 2013 8:06 am

Ca sa nu fac o tampenie, prefer sa intreb....cum declar un pod care face parte dintr-un DN? Cum e mai corect, ca segmentul respectiv sa il declar RAMP sau sa construiesc peste sosea, in dreptul podului, un Landmark si sa il declar BRIDGE? Cum se face in situatia asta, cum e mai corect sa delari podul? Multumesc
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Tue Feb 19, 2013 8:17 am

Aha, am inteles, deci practic tot un segment de road sa fie, nelegat (fara jonctiune) cu restul soselei...si mai departe? cum il declar? nu e bine sa il pun pe RAMP??? Sau fac alt segment de drum peste segmentul de drum existent si il declar ca si RAMP (cumva in lateralul drumului existent)? Eu deocamdata l-am construit ca LENDMARK si l-am declarat BRIDGE, dar din cate spui tu, nu e corect.

E vorba de zona asta, e un pod peste calea ferata ce tine din dreptul sensului giratoriu cu alb, pana peste calea ferata

P.S. Scuze...cum fac sa adaug link-ul care sa ma duca direct la imaginea din harta? daca il copiez pur si simplu si il atasez aici, link-ul ma directioneaza la harta globala a orasului si nicidecum la zona cu interes.

P.S. 2...Ma rog, m-am lasat pagubas, nu stiu cum e facut acel segment ca nicicum nu imi apare semnul de BRIDGE cand vreau sa unesc cele doua segmente de pe DN....mai studiez.
Attachments
Capture.JPG
Capture.JPG (170.77 KiB) Viewed 501 times
Last edited by cuculea on Tue Feb 19, 2013 8:50 am, edited 3 times in total.
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Tue Feb 19, 2013 9:12 am

Multumesc de informatii, da, engelza o stiu destul de bine, nu e problema.

NU eu am scris Cantacuzino Gheorghe cu g mic si nu eu am cosntruit acel DN si acea cale ferata, eu doar am vrut sa pun un pod peste calea ferata. Le-am gasit deja facute, sincer, nici nu mi-a sarit in ochi numele strazii, nu i-am dat importanta. Le-am modificat acum, e cu G mare, calea ferata i-am sters numele CFR.

Merci.
Last edited by cuculea on Tue Feb 19, 2013 9:16 am, edited 1 time in total.
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Tue Feb 19, 2013 9:43 am

Ok, eu voi ajuta cu ce pot , cat imi sta in cunostinte si in timpul necesar.

Astazi am adaugat niste drumuri pein parcul industrial nr 2 catre Targoviste , niste cladiri noi pe acolo, inca cateva cladiri prin oras. Trebuie sa ma mai documentez cu privire la cerintele Waze si ma apuc de lucru mai serios.
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Fri Feb 22, 2013 4:14 pm

Voua va functioneaza live update din orice browser? La mine s-a pozitionat undeva in Germania si acolo a intepenit, daca ii dau sa caute orice, Romania, Bucuresti, ramane asa , nu face nimic. Nici scroll sau zoom nu pot face

Ati descoperit problem in seara asta?
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Fri Feb 22, 2013 4:23 pm

Am incercat si Chrome, si Maxhon, si IE, la toate face la fel. Cred ca pleaca de la suprapunerea cu BING, nu se mai vede pe fundal pozele din BING , fundalul ramane alb, iar daca fac un scroll sau zoom, imi amesteca strazile rau de tot, nu mai pot intelege nimic.
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Fri Feb 22, 2013 4:44 pm

Si-a revenit si la mine, am dat un restart la calculator si vad ca e ok acum
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Fri Mar 01, 2013 6:13 pm

De ce oare nu imi apar pe LIVE MAP UPDATE, traseele facute cu buldozerul? Acum ceva vreme , am creat niste trasee cu buldozerul pe telefon si la cateva ore mi-au aparut si pe LIVE MAP in browser cu niste dungi rosii, astazi am facut iar trasee pe telefon cu buldozerul, si ...nu au mai aparut? Cumva vor aparea la urmatorul update de harti?
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ghid de editare

Postby cuculea » Wed Mar 06, 2013 1:58 pm

Robert...exact aceeasi chestie am facut-o si eu in Ploiesti la podul peste calea ferata de la Real Ploiesti sau Coca Cola. Am vazut ca podul autostrazii a3 peste dn1 la barcanesti , este marcat tot ca landmark declarat bridge. Am crezut ca asa e corect...deci pana la ua cum este...peste pod se pune sau nu landmark declarat bridge?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
cuculea
 
Posts: 57
Joined: Mon Feb 18, 2013 10:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

PreviousNext

Return to Romania [română]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users