House Numbers

Moderators: Unholy, ps_au

Re: House Numbers

Postby lakeyboy » Mon Jan 07, 2013 2:30 am

House numbers are currently not working while Waze changes from number ranges along roads to POI's.

More info: http://world.waze.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=35194
ImageImage
Proud Melburnian and Country Manager for Australia. 196,000+ map edits and counting! Current worldwide rank: 340
Waze Australia Facebook: http://www.facebook.com/WazeAustralia
lakeyboy
Australia Waze Champs
Australia Waze Champs
 
Posts: 290
Joined: Thu Jan 26, 2012 5:19 am
Location: Melbourne, Australia
Has thanked: 79 times
Been thanked: 119 times

House Numbers

Postby overl0ad » Sun Jan 06, 2013 11:19 am

just wondering, i've added some house numbers as a test, but i don't seem to see them come up, or get credited.

is this something which is still unavailable to AU users?
overl0ad
 
Posts: 12
Joined: Thu Nov 15, 2012 2:00 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: House Numbers

Postby overl0ad » Mon Jan 07, 2013 2:36 am

Good to know that I'm not loosing my mind here...
overl0ad
 
Posts: 12
Joined: Thu Nov 15, 2012 2:00 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time


Return to Victoria

Who is online

Users browsing this forum: No registered users