Gas Prices feature is now live in Czech Republic

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Mon Jan 07, 2013 10:32 am

Dej 347 a Dalsi. Uvidis, ze to jde i bez te nuly.

If you try you will see that it's sufficient to enter 347 fot that price. ;)
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Mon Jan 07, 2013 10:27 am

Ještě mě dneska napadlo během jízdy, jestli je skutečně nutné zadávat 4 číslice (3470)? Nebylo by lepší to nastavit tak, aby stačili jen 3? Ta poslední je naprosto vždycky 0 a je to tak zbytečné.

I've got an idea today while driving. Is it really necessary to input four digits, while just three would be enough? The last digit is always 0. I know it's just a small thing but still...
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Mon Jan 07, 2013 10:23 am

I test on this Gas Station to delete and add new, situation was no changed, even new Gas Station use same prices of natural95 as gas Station before.

https://world.waze.com/editor/?zoom=7&l ... ks=1600517
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4057
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1215 times
Been thanked: 955 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Mon Jan 07, 2013 7:22 am

I was driving on E50 yesterday from the eastern border to Prague happily feeding waze with petrol prices all the way... until I came to Prague. :roll:
So here's another batch of petrol stations, where I keep getting the "invalid prices" error message... :)

https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=354696
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=354703
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=168746
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=177236
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=168153

M.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1312
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Sat Jan 05, 2013 11:36 pm

To uz by jsi chtel po waze dost :-) Muzeme byt radi za to co mame (nemame) :-) Maji asi za vzor M$. Udelame zakladni funkcionalitu (ani to nemusi fungovat) a pak z malych vylepseni delaji novou verzi a prezentuji to jako kdyby vymysleli buhvi co (M$) :-).
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1383
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 113 times
Been thanked: 266 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby wazz » Sat Jan 05, 2013 10:13 pm

S oběma souhlas.

Zkusil jsem u jedné pumpy, která se neobjevovala v klientu a nešla vyhledat přes ceny zadat brand a už jde zadat cena (v klientu na mapě se landmark pořád neukazuje). Na pumpě kousek vedle ale brand není a ceny zadat šly od začátku (v mapě se taky neukazuje). Takže jsem pořád ještě neobjevil nějakou spolehlivou závislost.

Mohla by jít taky dělat editace pumpy (paliva, otvírací hodiny), bylo by pěkné kdyby to vědělo, že sice mám 260 km před sebou super nabídku, ale zároveň že až tam dojedu, bude už zavřeno - protože až tam na ty páry dojedu a dalších X km nebude nic, radost mít nebudu.
wazz
 
Posts: 157
Joined: Sat Oct 29, 2011 6:55 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 39 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Sat Jan 05, 2013 3:56 pm

Jo, to souhlasím, to je skutečně dost uhozené. A jsem taky přesvědčen, že ten vkládaný text by šel udělat mnohem větší, aby to bylo letmým pohledem lépe čitelné...
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Sat Jan 05, 2013 3:49 pm

Dale mě ještě napadlo drobné vylepšení. Nevím zda to dělá i vám, ale pokud zadávám cenu a netrefím se na klávesnici a dám backspace, tak to smaže celé, místo jen jednoho znaku...
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1383
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 113 times
Been thanked: 266 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Sat Jan 05, 2013 3:36 pm

Neni. Dnes rano jsem sepsal vsechny nahlasene v tomto foru, pro jistutu jeste otestoval a poslal. Uz podekovali, vic zatim nevim.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Sat Jan 05, 2013 3:28 pm

No určitě to bude vypadat lépe, ale pomůže to s problémem s naftou v Praze :-)? Je nějaká konkrétnější informace proč selhává to zadávání?
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1383
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 113 times
Been thanked: 266 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: nocommenta