Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby libora » Thu Jan 17, 2013 7:22 pm

nj, jenže když už jsi na benzínce, tak proč nezaktualizuješ všechno?
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
 
Posts: 663
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby libora » Fri Jan 18, 2013 8:11 am

jakudo wrote:... I když jsem jel jako spolujezdec, tak jsem jen občas stihnul přečíst ceny a určit více druhů paliv. A přece mi nikdo nebude tvrdit, že pokud jsem tam nezastavil, tak to nemám updatovat...

Tak pro tento případ, bych asi zkusil si udělat foto a přečíst to pak z ní, protože to fakt nejsi schopen pobrat. Včera jsem zkusil aktualizovat cenu při cestě v MHD, kromě toho, že jsem ani neviděl celý ten poutač s cenami, to opravdu nejde zvládnout (i když možná mám jen špatnou paměť :lol: ), a to jede MHD po městě pomalu.
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
 
Posts: 663
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby libora » Mon Jan 21, 2013 4:20 am

tak jsme o víkendu zkoušeli s dcerou aktualizovat ceny po cestě na chalupu. ač jsme byli na to dva, tak jsme zvládli za jízdy aktualizovat tak max 2. údaje na každé benzínové stanici a u některých ani ň. za tmy a při zasněžených totemech se to dělá fakt dost blbě ;)

Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk 2
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
 
Posts: 663
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby libora » Tue Feb 05, 2013 6:33 am

vitj wrote:Při jízdě okolo to neudělá nic. Okno vyskočí jen když stojíš na landmarku. Jinak ne. Takto mi to přijde v pořádku i z hlediska bezpečnosti.
Ne všude to může zafungovat, když je landmark příliš malý nebo je posunut mimo. Další duvod je kreslit co největší.

Hm, tak to budu muset předělat skoro všechny benzínky :(
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
 
Posts: 663
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Thu Dec 27, 2012 6:13 pm

fotrik wrote:Povedlo se nekomu z vas zadat ceny benzinu? Zkousel jsem to u 4 stanic po ceste, ceny jsem zadal, ale po odeslani jsem pokazde dostal chybu, ze nelze aktualizovat. Rad bych potvrzeni, ze to zlobi globalne, nez to poslu vys.


Na mojej pokusnej OMVke to tiez nechce aktualizovat.
Ale uz tam svieti KC :).

M.
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Wed Jan 02, 2013 2:19 pm

Teraz som mimo, takže to neskúsim osobne, ale niekedy na tú hlášku "price not valid" pomohlo zadať najprv, že takáto PHM na benzínke vôbec nie je, odoslať a potom skúsiť zadať znova...

M.
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Mon Jan 07, 2013 7:22 am

I was driving on E50 yesterday from the eastern border to Prague happily feeding waze with petrol prices all the way... until I came to Prague. :roll:
So here's another batch of petrol stations, where I keep getting the "invalid prices" error message... :)

https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=354696
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=354703
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=168746
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=177236
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=168153

M.
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Mon Jan 07, 2013 10:37 am

jakudo wrote:Fakt? Tak to budu muset vyzkoušet ;)
Ale pak mi není jasné, jak je možné, že jsem dnes u jedné benzínky opravoval cenu nafty (ano, zase ta divná, většinou nefunkční nafta) z nějakých 3,75 na 37,50...


Buďto dal niekto na začiatok nulu, alebo je to benzínka, na ktorej to niekto testoval v €urách ešte pred spustením ČR :).

M.
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Mon Jan 07, 2013 10:48 am

Plha! Se hlásí! :)
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Mon Jan 07, 2013 12:47 pm

fotrik wrote:
jakudo wrote:Je to možné. Každopádně teď mě tak napadá, že ta možnost zadat jen 3 číslice a pak "next" nic neřeší. Tlačítko next je ještě menší než tlačítko 0 a pořád musím na něco mačkat.
Když řídím (já vím, má se to zadávat, když stojíš, ale...:)), tak by mi přišlo pohodlnější (méně nebezpečné) zadávat jen 3 číslice a pak kliknout na odeslat (4 kliky) než 5 kliků z čehož jeden bude vždycky 0...

Nemusis Next, muzes taky tuknout na dalsi policko ceny k vyplneni, pripadne na Poslat.


Mne to nerobilo dobrotu, pokiaľ som preklikával, občas sa zadaný údaj zas stratil...

M.
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: GinBook