Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Mon Jan 07, 2013 10:50 am

MagicOfLA wrote:Plha! Se hlásí! :)

:lol:
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Mon Jan 07, 2013 11:10 am

jakudo wrote:jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě

Prošel jsem pumpy na pražské okruhu a jižní spojce v všude kde to nebylo jsem dal Praha a Czech republic
[L4] AM CZ, Waze 4.4.0.0, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.3.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2801
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 363 times
Been thanked: 333 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Mon Jan 07, 2013 11:26 am

jakudo wrote:Je to možné. Každopádně teď mě tak napadá, že ta možnost zadat jen 3 číslice a pak "next" nic neřeší. Tlačítko next je ještě menší než tlačítko 0 a pořád musím na něco mačkat.
Když řídím (já vím, má se to zadávat, když stojíš, ale...:)), tak by mi přišlo pohodlnější (méně nebezpečné) zadávat jen 3 číslice a pak kliknout na odeslat (4 kliky) než 5 kliků z čehož jeden bude vždycky 0...

Nemusis Next, muzes taky tuknout na dalsi policko ceny k vyplneni, pripadne na Poslat.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 118 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Mon Jan 07, 2013 11:27 am

tex232 wrote:
jakudo wrote:jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě

Prošel jsem pumpy na pražské okruhu a jižní spojce v všude kde to nebylo jsem dal Praha a Czech republic

A ted cekat na dalsi aktualizaci...
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 118 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Mon Jan 07, 2013 11:27 am

fotrik wrote:
jakudo wrote:Je to možné. Každopádně teď mě tak napadá, že ta možnost zadat jen 3 číslice a pak "next" nic neřeší. Tlačítko next je ještě menší než tlačítko 0 a pořád musím na něco mačkat.
Když řídím (já vím, má se to zadávat, když stojíš, ale...:)), tak by mi přišlo pohodlnější (méně nebezpečné) zadávat jen 3 číslice a pak kliknout na odeslat (4 kliky) než 5 kliků z čehož jeden bude vždycky 0...

Nemusis Next, muzes taky tuknout na dalsi policko ceny k vyplneni, pripadne na Poslat.

až zas někam pojedu, tak to zkusím. Dík za radu
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Mon Jan 07, 2013 12:47 pm

fotrik wrote:
jakudo wrote:Je to možné. Každopádně teď mě tak napadá, že ta možnost zadat jen 3 číslice a pak "next" nic neřeší. Tlačítko next je ještě menší než tlačítko 0 a pořád musím na něco mačkat.
Když řídím (já vím, má se to zadávat, když stojíš, ale...:)), tak by mi přišlo pohodlnější (méně nebezpečné) zadávat jen 3 číslice a pak kliknout na odeslat (4 kliky) než 5 kliků z čehož jeden bude vždycky 0...

Nemusis Next, muzes taky tuknout na dalsi policko ceny k vyplneni, pripadne na Poslat.


Mne to nerobilo dobrotu, pokiaľ som preklikával, občas sa zadaný údaj zas stratil...

M.
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1261
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 75 times
Been thanked: 172 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Mon Jan 07, 2013 5:52 pm

fotrik wrote:
tex232 wrote:
jakudo wrote:jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě

Prošel jsem pumpy na pražské okruhu a jižní spojce v všude kde to nebylo jsem dal Praha a Czech republic

A ted cekat na dalsi aktualizaci...

Třeba to tím není...
[L4] AM CZ, Waze 4.4.0.0, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.3.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2801
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 363 times
Been thanked: 333 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Mon Jan 07, 2013 6:40 pm

tex232 wrote:
fotrik wrote:
tex232 wrote:[quote="jakudo"]jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě

Prošel jsem pumpy na pražské okruhu a jižní spojce v všude kde to nebylo jsem dal Praha a Czech republic

A ted cekat na dalsi aktualizaci...

Třeba to tím není...[/quote]
Kontroloval jsem, ze jsou nefunkční pumpy, kde to bylo v pořádku i opačně. Spis to vypadá na území na kterém je tento problém.
Když nepomohlo ani smazat a opět benzinku vytvorit, tak mi to přijde na nějaký problém v databázi nebo nastavení.
Také je možné, ze někdo testoval před spustenim benzinek a část území se nastavila dle jeho domácí země.
ImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3528
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 850 times
Been thanked: 729 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Mon Jan 07, 2013 7:13 pm

Je mi divné, že to stále HQ nevyřešilo...Už to trvá přes týden a žádné zprávy od nich...
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1291
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 108 times
Been thanked: 234 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Mon Jan 07, 2013 8:56 pm

Po chvíli testování jsem přišel na několik věcí:
1) Benzinky se přidávají online. Okamžitě po přidání do mapy a uložení se dá benzinka na mobilu vyhledat a také nastavit cena.
2) Na screenshotu je obdélník v kterém nelze zadat cenu dieselu.
3) Přibližně ve spodní části obdélníku nejde nastavit také cena natural95, zatím jsem netestoval přesné hranice.

Zkuste si vytvořit benzinku kdekoli uvnitř a uvidíte, že nepůjde nastavit cena dieselu. Mimo tento obdélník není problém. Lze to testovat okamžitě po uložení jak vyplývá z bodu 1.

Problém musí vyřešit Waze HQ, bohužel jiná cesta není.

I came to test a few things:
1) Gas Stations are added online. Immediately after adding to the map you can save and on your cell phone look up Gas Station and also set price.
2) On the screenshot is a rectangle in which you can not set the price of diesel.
3) Around the bottom of the rectangle is not possible also set the price ofnatural95, so far I have not tested the exact boundaries.

Try creating a gas station anywhere inside of rectangle and you will see that it will not set the price of diesel. Outside this rectangle is not a problem. This can be tested immediately after the save as stated in point 1.

Coordinates of rectangle (approximate location):
left upper corner 50,1591, 14,479
right bottom corner 49,9616, 14,637


The problem must be solved by Waze HQ, unfortunately not exist other way.
Attachments
Screenshot_2013-01-07-21-23-47.jpg
Screenshot_2013-01-07-21-23-47.jpg (68.97 KiB) Viewed 443 times
Last edited by vitj on Mon Jan 07, 2013 9:13 pm, edited 2 times in total.
ImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3528
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 850 times
Been thanked: 729 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users