Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Thu Jan 17, 2013 7:24 pm

Ber to takto... filozofia benzíniek vo Waze je taká, že updatuješ osobne prítomný na benzínke a teda máš času až až, aby si proste skontroloval všetko.

Akýkoľvek iný prístup = ideš na to zle. Lebo Waze. ;-)
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Thu Jan 17, 2013 7:25 pm

Libor to zhrnul kulantnejšie ;-)
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Fri Jan 18, 2013 6:42 am

V Izraeli to vidia inak. Asi maju vacsie pismenka na benzinkach. A maximalnu povolenu rychlost 100 :)
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Fri Jan 18, 2013 8:30 am

GinBook wrote:Neni problem za jizdy zadat 2-3 hodnoty at na dalnici nebo ve meste ( osobne vyzkouseno ). Ale nutno si uvedomit ze minimalne 30s nevite co se deje na silnici pred vami.
Myslim si, ze zadavani cen za jakekoliv rychlosti nez 0 by melo byt v klientovi natvrdo zakazano.


S tým tiež nemôžem súhlasiť. Jednak na trase, ktorú jazdím dnes a denne vidím na prvý pohľad, či sa ceny vôbec zmenili (a to sa stáva u nás tak raz za dva týždne, teda väčšinou klikám iba Yes) a jednak keďže tie stĺpy poznám už naspamäť, nemusím hľadať, ktorá z tých cien je 95, ktorá diesel atď.

Proste každý je zodpovedný za bezpečnosť svojho šoférovania a má vedieť, čo ešte môže a čo už nie...
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MikeshCZ » Tue Jan 22, 2013 10:27 pm

Nemůžu si pomoc, ale tak jak se to zadává teď mi příjde takové nešikovné. Myslel jsem, že benzínky se budou zobrazovat bublinkou na mapě jako se zobrazují ostatní události. Člověk by si jedním pohledem zkontroloval, jestli ceny sedí. Navíc by si skrolováním po mapě mohl zkontrolovat ceny okolo. Takhle je zadávání takový nešikovný, takže to nikdo nebude dělat... No uvidíme, jestli něco nepřinese další update.
Image
AM Pardubicko & Chrudimsko
MikeshCZ
 
Posts: 40
Joined: Tue Aug 07, 2012 7:17 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MiPol » Fri Dec 28, 2012 10:24 pm

Jsem slepý, nebo kvůli cenám benzínu zmizelo z nabídky vpravo dole "Válcovat"? (Android)
HTC Desire HD
AM pro středovýchodní Moravu (MS, ZL, OL kraj)
MiPol
 
Posts: 26
Joined: Fri Dec 25, 2009 2:18 pm
Location: Nový Jičín
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pepiiiino » Fri Dec 28, 2012 10:47 am

fotrik wrote:Povedlo se nekomu z vas zadat ceny benzinu? Zkousel jsem to u 4 stanic po ceste, ceny jsem zadal, ale po odeslani jsem pokazde dostal chybu, ze nelze aktualizovat. Rad bych potvrzeni, ze to zlobi globalne, nez to poslu vys.


Nepovedlo, zkoušel jsem dnes u 5ti kousků cestou do práce... stejná chyba jako u Tebe.
Area Manager - Šternbersko, Olomoucko
Using Sony Xperia Z ... Když máš talent, tak se neubráníš.
pepiiiino
 
Posts: 33
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:02 pm
Location: Olomoucko
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pepiiiino » Thu Jan 03, 2013 11:11 pm

Včera + dnes zadány ceny na trase Šternberk - Olomouc, včetně LPG ... no problem.
btw: jak řešíte speciality OMV (MaxxMotion) a Shell (V-Power) ... dáváte je jako Natural 98 ?
Area Manager - Šternbersko, Olomoucko
Using Sony Xperia Z ... Když máš talent, tak se neubráníš.
pepiiiino
 
Posts: 33
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:02 pm
Location: Olomoucko
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Pernstein » Thu Jan 03, 2013 12:02 pm

Já jsem dnes zkoušel zadat ceny ráno cestou do práce na dvou pumpách, ale vždy mi to hodilo hlášku něco jako "Oh! Oh! Ceny paliva nebyly zadány správně" a ceny se neuložily. Tak jsem zkoušel i co mě napadlo, že jsem nemusel udělat správně - čárka místo tečky mezi korunou a halířem, proklikat políčka u paliv, které jsem nezadával a potvrdit jejich nezadání - ale nic nepomohlo.
Pernstein
 
Posts: 276
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Pernstein » Thu Jan 03, 2013 1:13 pm

vitj wrote:Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.


Tak to znamená, že když na daný pumpě nelze zadat cenu nafty, tak to nevezme žádnou cenu, tedy dokud nenechám Diesel prázdnej, pak to vezme cenu třeba N95? To mě pěkně štve, odmala benzínový motory bojkotuju, tak teď budu muset i tuhle funkcionalitu, než se to vyřeší :P
Pernstein
 
Posts: 276
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: GinBook, masvbr