Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, Zirland, guri211

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Tue Jan 08, 2013 1:03 pm

MagicOfLA wrote:
tex232 wrote:hmm na těch pumpách nevidím nic divného ani je nic nespojuje ... někde nebyla adresa doplnil jsem co se dalo


Spoločné majú, že sú v Prahe :).

M.

takovejch je tu hromada ... některé ani měli vyplněno Praha
[L4] AM Bohemia CZ, Waze 4.0.1.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2745
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 335 times
Been thanked: 321 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hummel999 » Tue Jan 08, 2013 2:06 pm

Jak lze přidat Brand pumpy?

zde je třeba CV Petrol, který není na výběr

https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=422532
AM: Praha a okolí, Ústí nad Labem
Waze 3.9 Android - LG G3

Editace map - kompletní průvodce
hummel999
 
Posts: 95
Joined: Mon Jul 04, 2011 11:49 am
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Tue Jan 08, 2013 2:16 pm

hummel999 wrote:Jak lze přidat Brand pumpy?

zde je třeba CV Petrol, který není na výběr

https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=422532

Nijak, brand s jednou nebo dvema stanicemi se nepridava. Kdyz das CV Petrol do Name, bude hlaseni cen fungovat. Nepujdou jen dalsi ficury jako volba preferovane znacky v klientovi.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 115 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hummel999 » Tue Jan 08, 2013 2:30 pm

OK, dík za info.
AM: Praha a okolí, Ústí nad Labem
Waze 3.9 Android - LG G3

Editace map - kompletní průvodce
hummel999
 
Posts: 95
Joined: Mon Jul 04, 2011 11:49 am
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Tue Jan 08, 2013 5:04 pm

MagicOfLA wrote:Vždyť tady o tom už dobrý týden mluvíme, Mlho. :)

Otázka je, či to Ori číta...

M.

Já jsem to tu četl ale pochopil jsem že to nejde jen někde. Jenže já jsem i po nějakém hledání našel pumpu kde jsou ceny zadané, ale já nejsem schopen je ani aktualizovat stejnou cenou a tím pádem nevím jestli to není nějaký problem jen u mě. :(

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
hnupik
 
Posts: 57
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Tue Jan 08, 2013 5:46 pm

Bylo by dobré kdyby se Ori vyjádřil, zda to sleduje. Už dlouho v tomto vlákně nic nenapsal. Nebo je s ním někdo v kontaktu?
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1223
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 107 times
Been thanked: 225 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Tue Jan 08, 2013 5:48 pm

Informace o obdelniku, kde je problem, jsem pro jistotu psal i mailem, zatim bez odpovedi.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 115 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Tue Jan 08, 2013 6:15 pm

V každom prípade nejde o problém čisto nafty, viem minimálne 2 benzínky, kde nezadám ani čisto 95ku...

M.
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1240
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 72 times
Been thanked: 170 times

Re: Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Tue Jan 08, 2013 6:40 pm

hnupik wrote:
MagicOfLA wrote:Vždyť tady o tom už dobrý týden mluvíme, Mlho. :)

Otázka je, či to Ori číta...

M.

Já jsem to tu četl ale pochopil jsem že to nejde jen někde. Jenže já jsem i po nějakém hledání našel pumpu kde jsou ceny zadané, ale já nejsem schopen je ani aktualizovat stejnou cenou a tím pádem nevím jestli to není nějaký problem jen u mě. :(

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2

Posles na ni permalink, aby to mohl otestovat i nekdo jiný?
ImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3255
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 771 times
Been thanked: 656 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Tue Jan 08, 2013 6:43 pm

MagicOfLA wrote:V každom prípade nejde o problém čisto nafty, viem minimálne 2 benzínky, kde nezadám ani čisto 95ku...

M.

Ano, je to tak. Jsou to pumpy v jižní části obdelniku. Akorat už jsem neměl čas a silu abych lokalizoval dalsi "obdélník" kde je tento problém.
ImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3255
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 771 times
Been thanked: 656 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users