Gas Prices feature is now live in Czech Republic

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Tue Jan 08, 2013 2:16 pm

hummel999 wrote:Jak lze přidat Brand pumpy?

zde je třeba CV Petrol, který není na výběr

https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=422532

Nijak, brand s jednou nebo dvema stanicemi se nepridava. Kdyz das CV Petrol do Name, bude hlaseni cen fungovat. Nepujdou jen dalsi ficury jako volba preferovane znacky v klientovi.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hummel999 » Tue Jan 08, 2013 2:06 pm

Jak lze přidat Brand pumpy?

zde je třeba CV Petrol, který není na výběr

https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=422532
hummel999
 
Posts: 95
Joined: Mon Jul 04, 2011 11:49 am
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Tue Jan 08, 2013 1:03 pm

MagicOfLA wrote:
tex232 wrote:hmm na těch pumpách nevidím nic divného ani je nic nespojuje ... někde nebyla adresa doplnil jsem co se dalo


Spoločné majú, že sú v Prahe :).

M.

takovejch je tu hromada ... některé ani měli vyplněno Praha
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2870
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 413 times
Been thanked: 353 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Tue Jan 08, 2013 12:59 pm

tex232 wrote:hmm na těch pumpách nevidím nic divného ani je nic nespojuje ... někde nebyla adresa doplnil jsem co se dalo


Spoločné majú, že sú v Prahe :).

M.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1309
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Tue Jan 08, 2013 12:46 pm

tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2870
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 413 times
Been thanked: 353 times


Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Tue Jan 08, 2013 7:13 am

vitj wrote:Coordinates of rectangle (approximate location):
left upper corner 50,1591, 14,479
right bottom corner 49,9616, 14,637

Souhlasím. Teď jsem si vyzkoušel jednu benzínku vytvořit a skutečně jde zadat všechno až na naftu. Benzínka je tadyhttps://world.waze.com/editor/?lon=14.49609&lat=50.11756&zoom=7&layers=BFTFFTTTTTTFTTTTTTTTTFT, můžete zkoušet.

Každopádně jsem si všimnul ještě jedné zajímavé věci. Benzínku jsem si vytvořit, spustil jsem si klienta na iPadu a když jsem se pokoušel zadat jakoukoliv cenu čehokoliv, tak mi to napsalo, že sorry, že jsem Baby Wazer (což nejsem). Zkusl jsem si pak spustit klienta na iPhonu a tam to šlo v pohodě. Je dost divné, že na obou zařízeních jsem přihášen přes stejné údaje :-/

EDIT: A ještě jeden poznatek - teď jsem ještě zkusil jednou zadat cenu nafty. Když jsem zadal 39.90, tak to samozřejmě psalo, že to není "valid", ale když jsem zkusil zadat pouze cenu "3", tak to napsalo, že byla cena zaktualizovaná a že jsem dostal body. Každopádně, když se pak kouknu na tu benzínku, tak ta cena tam vidět není...
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Tue Jan 08, 2013 6:00 am

Vždyť tady o tom už dobrý týden mluvíme, Mlho. :)

Otázka je, či to Ori číta...

M.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1309
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Tue Jan 08, 2013 5:49 am

Ahoj nejde mi uložit ani jednu cenu vždy mi to napíše stejnou hlášku.

Nemáte někdo stejný problem?

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Attachments
uploadfromtaptalk1357624131576.jpg
(65.55 KiB) Downloaded 496 times
hnupik
 
Posts: 57
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Suik » Mon Jan 07, 2013 10:50 pm

greby wrote:Panove mam trochu jiny problem ohledne zadavani cen:
Na kazde benzince co zastavim a chci updatovat cenu mi napise jednu stupidni hlasku o ztrate signalu, ktera se mimo jine objevuje i 300m pred dosazenim cile.
[ img ]
Jedine co mi jde, je zadani pozice pres fakeGPS. Pak zadavani cen funguje. Nevite cim to muze byt?
Mam Samsung Galaxy S2, Gingerbread 2.3.3
Diky


nieco podobne sa dialo mne ked sa to u nas spustilo, ale scenar bol taky, ze ked si po tejto chybe znovu skusil zadat ceny, tak uz to slo aj priamo z benzinky.
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users