Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Fri Jan 04, 2013 10:57 am

vitj wrote:Updatoval jsem 2x OMV v Pardubicích na Hradecké ulici a šlo mi to bez problémů včetně dieselu.

Edit: Zadal jsem jich vic a sli vsechny bez problemu. I ty se starsim datem zalozeni. Zda se, ze problem s dieselem se tyka hlavne Prahy. Nebo jste nekdo narazil na tento problem i jinde?


Tak mozna to preci jen chtelo nejake potvrzeni od jineho wazera protoze jsem v PCE zkousel zadat postupne vsechny CS a pokazde to zacalo fungovat az potom, co to updatoval nekdo dalsi :)
pleswi
 
Posts: 460
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Jan 03, 2013 4:58 pm

Ja dnes opet zkousel zadavat ceny v PCE, dnes teda zpetne pres FakeGPS, a vse se opakovalo. Ceny byli stejne jako vcera takze by se teoreticky melo potvrdit me vcerejsi zahlaseni cen. Ovsem nic cenu mi to vzalo podekovalo, pridelilo 8 bodu, ale ceny se na benzinkach neobjevili ani za hodinu ani za dve. A kdyz jsem ted po 4h zkousel pres FakeGPS znovu zadat ty same ceny tak opet vse potvrdilo vzalo to bez problemu, ale ceny se nikde nezobrazuji :(
pleswi
 
Posts: 460
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Jan 03, 2013 10:14 am

Dnes vyzkouším znovu zadat ceny a uvidím. Jinak to zobrazení jsem myslel opravdu jinak. Myslel jsem brandovane ikony v mapě u pump s cenou tak jako to popisuje kolega v předchozím příspěvku

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 460
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Jan 03, 2013 6:23 am

Já mám jiný problém, cenu mužů reportovat u všech typu. Zkouseno na několika CS v PCE, a to jak za jizdy tak přes fakegps, pokaždé mi to napíše díky dostal si 8 bodů a pak v angličtině něco o potvrzení ceny dalším wazerem. Když se pak zpětně podívám na CS nebo chci zahlasit jiné palivo později tak předchozí zadana cena tam neni. Nezobrazuje se nikde. Navíc jsem si myslel, že vyskočí na máme ikonka jako v těch propagačních video ukázkách a také nic. Zkoušel jsem kvůli tomu načisto přeinstalovat app ale nepomohlo. Nevíte někdo co dělám špatně?

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 460
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pkuba » Wed Jan 02, 2013 2:02 pm

Aktualizovat benzín lze, ale naftu to nebere, např. tato pumpa TEXACO
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=521027

Hláška:
Uh-oh!
Sorry, but the prices (diesel) you entered do not seem to be valid.
3.1.2.8 beta
pkuba
 
Posts: 58
Joined: Tue Feb 07, 2012 6:54 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Pernstein » Thu Jan 03, 2013 1:13 pm

vitj wrote:Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.


Tak to znamená, že když na daný pumpě nelze zadat cenu nafty, tak to nevezme žádnou cenu, tedy dokud nenechám Diesel prázdnej, pak to vezme cenu třeba N95? To mě pěkně štve, odmala benzínový motory bojkotuju, tak teď budu muset i tuhle funkcionalitu, než se to vyřeší :P
Pernstein
 
Posts: 554
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Pernstein » Thu Jan 03, 2013 12:02 pm

Já jsem dnes zkoušel zadat ceny ráno cestou do práce na dvou pumpách, ale vždy mi to hodilo hlášku něco jako "Oh! Oh! Ceny paliva nebyly zadány správně" a ceny se neuložily. Tak jsem zkoušel i co mě napadlo, že jsem nemusel udělat správně - čárka místo tečky mezi korunou a halířem, proklikat políčka u paliv, které jsem nezadával a potvrdit jejich nezadání - ale nic nepomohlo.
Pernstein
 
Posts: 554
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:28 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pepiiiino » Thu Jan 03, 2013 11:11 pm

Včera + dnes zadány ceny na trase Šternberk - Olomouc, včetně LPG ... no problem.
btw: jak řešíte speciality OMV (MaxxMotion) a Shell (V-Power) ... dáváte je jako Natural 98 ?
Area Manager - Šternbersko, Olomoucko
Using Sony Xperia Z ... Když máš talent, tak se neubráníš.
pepiiiino
 
Posts: 52
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:02 pm
Location: Olomoucko
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pepiiiino » Fri Dec 28, 2012 10:47 am

fotrik wrote:Povedlo se nekomu z vas zadat ceny benzinu? Zkousel jsem to u 4 stanic po ceste, ceny jsem zadal, ale po odeslani jsem pokazde dostal chybu, ze nelze aktualizovat. Rad bych potvrzeni, ze to zlobi globalne, nez to poslu vys.


Nepovedlo, zkoušel jsem dnes u 5ti kousků cestou do práce... stejná chyba jako u Tebe.
Area Manager - Šternbersko, Olomoucko
Using Sony Xperia Z ... Když máš talent, tak se neubráníš.
pepiiiino
 
Posts: 52
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:02 pm
Location: Olomoucko
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MiPol » Fri Dec 28, 2012 10:24 pm

Jsem slepý, nebo kvůli cenám benzínu zmizelo z nabídky vpravo dole "Válcovat"? (Android)
HTC Desire HD
AM pro středovýchodní Moravu (MS, ZL, OL kraj)
MiPol
 
Posts: 27
Joined: Fri Dec 25, 2009 2:18 pm
Location: Nový Jičín
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users