Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, guri211, GinBook

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Tue Jan 08, 2013 6:51 pm

vitj wrote:
MagicOfLA wrote:V každom prípade nejde o problém čisto nafty, viem minimálne 2 benzínky, kde nezadám ani čisto 95ku...

M.

Ano, je to tak. Jsou to pumpy v jižní části obdelniku.


Correct.
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1308
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 80 times
Been thanked: 178 times

Re: Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Tue Jan 08, 2013 8:47 pm

vitj wrote:Posles na ni permalink, aby to mohl otestovat i nekdo jiný?


Tech cerpacek je nekolik, tady jsou permalinky. Nejde mi zadat nic.
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=166282
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=166282
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=166282 (ani jedna)
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=166282 (ani jedna)

Jen me prekvapuje ze u nekterych vidim zadane ceny od jinych uzivatelu...
hnupik
 
Posts: 57
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Tue Jan 08, 2013 8:59 pm

hnupik wrote:
vitj wrote:Posles na ni permalink, aby to mohl otestovat i nekdo jiný?


Tech cerpacek je nekolik, tady jsou permalinky. Nejde mi zadat nic.
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=166282
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=166282
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=166282 (ani jedna)
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=166282 (ani jedna)

Jen me prekvapuje ze u nekterych vidim zadane ceny od jinych uzivatelu...


Ten prvni link je bez problemu (lze zadavat), druhy je v oblasti, kde nejde diesel ani natural95 a posledni dva jsou v oblasti, kde nejde zadavat diesel.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3853
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1015 times
Been thanked: 832 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Tue Jan 08, 2013 9:03 pm

Děkuju za potvrzení.
Jj, to jsem pochopil z toho že tam nějaké ceny jsou. Spíš by mě zajímalo jestli někdo nemá stejný problem jako já.
Protože nezadam cenu ani tam kde to jde. Nevím jestli to je treba mobilem a jeho spatnou podporou aplikace, nebo je problem někde úplně jinde... :(

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Last edited by hnupik on Tue Jan 08, 2013 9:03 pm, edited 1 time in total.
hnupik
 
Posts: 57
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby greby » Tue Jan 08, 2013 9:03 pm

Suik wrote:nieco podobne sa dialo mne ked sa to u nas spustilo, ale scenar bol taky, ze ked si po tejto chybe znovu skusil zadat ceny, tak uz to slo aj priamo z benzinky.


Bohuzel. Me ty ceny nejdou a nejdou. Porad ta stupidni hlaska :-(

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
greby
 
Posts: 44
Joined: Thu Mar 10, 2011 9:39 pm
Has thanked: 35 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Wed Jan 09, 2013 6:01 am

Tak u mě už jde zadávat alespoň omezeně jako ostatním, ale pomohl až reset mobilu do továrního nastavení a opětovně instalace waze. :(
Původní odinstalace a vymazání dat nestačila.

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
hnupik
 
Posts: 57
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Wed Jan 09, 2013 8:34 am

hnupik wrote:Tak u mě už jde zadávat alespoň omezeně jako ostatním, ale pomohl až reset mobilu do továrního nastavení a opětovně instalace waze. :(
Původní odinstalace a vymazání dat nestačila.

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2

má někdo problém s iphone? na jaké platformě máte problém? Já na iphone bez problémů.
[L4] AM CZ, Waze 4.14.0.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 10.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2858
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 399 times
Been thanked: 353 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Wed Jan 09, 2013 8:37 am

Já mám iPhone a problémy na některých benzínkách mám. Ale asi to vypadá jen na ty benzíny, které jsou v tom obdélníku, co tu byl už zmiňovaný.
Každopádně občas se vyskytne problém s tou nemožností zadávat cenu, protože jsem "baby wazer" a nebude to problém na jejich straně.
Jak jsem už psal výše, tak třeba z mého iPadu jsem přes moje přihlašovací údaje zadat cenu nemohl, protože mě to označilo za "baby wazera" a minutu po tom, co jsem to zkoušel z iPhonu přes ty samé přihlašovací údaje to šlo v pohodě. Takže bych řekl, že problém bude v klientovi... Těžko říct
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Wed Jan 09, 2013 8:42 am

mě to blblo jen na začátku mám verzi Waze 3.5.1.0 a iOS 6.0.1
[L4] AM CZ, Waze 4.14.0.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 10.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2858
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 399 times
Been thanked: 353 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Wed Jan 09, 2013 8:45 am

Já mám taky všeho poslední aktualizaci... těžko říct, proč to dělá.

P.S.: Sorry, že je ta minulá moje zpráva ve fóru 2x, nevím, jak k tomu došlo. Asi jsem se někde uklikl...
Last edited by foxitrot on Wed Jan 09, 2013 8:51 am, edited 1 time in total.
Reason: Tu duplicitnu som zmazal.
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: jirys