Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pkuba » Wed Jan 02, 2013 2:02 pm

Aktualizovat benzín lze, ale naftu to nebere, např. tato pumpa TEXACO
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=521027

Hláška:
Uh-oh!
Sorry, but the prices (diesel) you entered do not seem to be valid.
3.1.2.8 beta
pkuba
 
Posts: 29
Joined: Tue Feb 07, 2012 6:54 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Jan 03, 2013 6:23 am

Já mám jiný problém, cenu mužů reportovat u všech typu. Zkouseno na několika CS v PCE, a to jak za jizdy tak přes fakegps, pokaždé mi to napíše díky dostal si 8 bodů a pak v angličtině něco o potvrzení ceny dalším wazerem. Když se pak zpětně podívám na CS nebo chci zahlasit jiné palivo později tak předchozí zadana cena tam neni. Nezobrazuje se nikde. Navíc jsem si myslel, že vyskočí na máme ikonka jako v těch propagačních video ukázkách a také nic. Zkoušel jsem kvůli tomu načisto přeinstalovat app ale nepomohlo. Nevíte někdo co dělám špatně?

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Jan 03, 2013 10:14 am

Dnes vyzkouším znovu zadat ceny a uvidím. Jinak to zobrazení jsem myslel opravdu jinak. Myslel jsem brandovane ikony v mapě u pump s cenou tak jako to popisuje kolega v předchozím příspěvku

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Jan 03, 2013 4:58 pm

Ja dnes opet zkousel zadavat ceny v PCE, dnes teda zpetne pres FakeGPS, a vse se opakovalo. Ceny byli stejne jako vcera takze by se teoreticky melo potvrdit me vcerejsi zahlaseni cen. Ovsem nic cenu mi to vzalo podekovalo, pridelilo 8 bodu, ale ceny se na benzinkach neobjevili ani za hodinu ani za dve. A kdyz jsem ted po 4h zkousel pres FakeGPS znovu zadat ty same ceny tak opet vse potvrdilo vzalo to bez problemu, ale ceny se nikde nezobrazuji :(
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Fri Jan 04, 2013 10:57 am

vitj wrote:Updatoval jsem 2x OMV v Pardubicích na Hradecké ulici a šlo mi to bez problémů včetně dieselu.

Edit: Zadal jsem jich vic a sli vsechny bez problemu. I ty se starsim datem zalozeni. Zda se, ze problem s dieselem se tyka hlavne Prahy. Nebo jste nekdo narazil na tento problem i jinde?


Tak mozna to preci jen chtelo nejake potvrzeni od jineho wazera protoze jsem v PCE zkousel zadat postupne vsechny CS a pokazde to zacalo fungovat az potom, co to updatoval nekdo dalsi :)
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Wed Jan 09, 2013 3:40 pm

Jak je psano, dela mi to tam, kde cenu menim o vetsi sumu, castku 0.10, 0.30 mi to vzalo ale 0.70 uz ne pak mi to dela u CS kde cena jeste nebyla nikdy reportována.
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Fri Jan 18, 2013 12:41 pm

Ja myslim, ze by to chtelo i vice "user friendly" rozhrani pro zadavani ceny paliva. Za prve v nastaveni se vybira preference paliva. Tudiz pri zadavani ceny by mel kurzor byt automaticky nastaven na preferenci. Za druhe policka jsou dost male, vetsi s vetsim pismem by byly lepsi. Za dalsi cena se kolikrat lisi +- 30h (proste male zmeny) proto si myslim, ze by bylo ok jedno tlacitko + a jedno - pod kazde okenko s cenou pokud tam nejaka cena je tak po 0,10 muzu skakat nahoru dolu (tady narazim na € ceny tam by to bylo asi problemove implementovat pro vsechny staty aby to melo smysl) Nasledne kdyz ceny zaslu/potvrdim ocekaval bych odpocet ktery mi to okno zavre ne ze ho musim malym krizkem znovu zavrit.
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Wed Jan 23, 2013 5:20 am

MikeshCZ wrote:Nemůžu si pomoc, ale tak jak se to zadává teď mi příjde takové nešikovné. Myslel jsem, že benzínky se budou zobrazovat bublinkou na mapě jako se zobrazují ostatní události. Člověk by si jedním pohledem zkontroloval, jestli ceny sedí. Navíc by si skrolováním po mapě mohl zkontrolovat ceny okolo. Takhle je zadávání takový nešikovný, takže to nikdo nebude dělat... No uvidíme, jestli něco nepřinese další update.


Takhle jsem si to myslel taky, dlouho jsem premyslel proc jsem si to tak myslel. Pak mi to doslo. To jejich promo video to totiz tak ukazuje. Jede si tam wazer a naskkujou mu bublinky okolo pripadne to edituje. Bylo by to super, ale s timto se asi rozlucme..... ted tu frci slovni spojeni ......lebo waze :/ :D
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Feb 07, 2013 11:45 am

Háček? :)

Nevím jestli už je to známa chyba, ale včera jsem našel 2 benzinky, které mi to při pokusu o zadání cen nenašlo. Doma jsem přišel na to, že nemají vyplněný brand, to asi proto, že žádný brand z nabídky neodpovídá. Ale tím padem nejde vyplnit cena, nebot waze hlasi zadna benzinka v okoli. Co s tím? Je nejaká umluva jaky brand tam dávat? Hlasilo se to výš? Nejaká berlička jak to obejít?
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Feb 07, 2013 1:24 pm

Benzinky jsem opravil, ale tuším o další kde to nebude fungovat dám to sem až to overim. Jinak ty benzinky byly v pořádku název měli velký byly dost jen brand nemeli a nešlo to

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: GinBook