Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Thu Dec 27, 2012 5:48 pm

zaspominam si na zaciatky cien benzinov v SR - trvalo par dni, kym vsetko fungovalo OK. (napr. v priebehu prveho dna zmizli z ponuky vsetky GS, ktore este nemali zadanu ziadnu cenu (teda vacsina zmizla)- reportovalo sa to na support a tiez spomenute na EN fore, samozrejme.
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester
Waze 4.16.0.1 on iPhone 7 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 12141
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 755 times
Been thanked: 1723 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Thu Dec 27, 2012 4:36 pm

Klobúk dole pred vaším výkonom čo sa týka zmapovania extrémneho počtu benziniek

if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester
Waze 4.16.0.1 on iPhone 7 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 12141
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 755 times
Been thanked: 1723 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Mon Feb 18, 2013 11:56 am

Mas zapnute zobrazování landmarku v editoru? Ja tam benzinku AC Petrol vidím a vytvořená byla už v srpnu vitj-em
pleswi
 
Posts: 460
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Sat Feb 09, 2013 12:03 pm

Tak to je zvlastni, asi se v nejakou dobu pri vytvoreni GS bez brandu neco neulozilo spravne, pak to mozna opravili, ale u vytvorenych GS uz to nezmenili. Takze staci preulozit fajn :) Vsechny meli zatim spolecne fakt jen chybejici brand. Hlavne, ze se to da rychle opravit.
pleswi
 
Posts: 460
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Fri Feb 08, 2013 1:49 pm

Tak jsem našel další benzínku. Tahle mrska.
S ostatními má to samé společné - chybějící brand jinak nic stejného. Screen z app, že to fakt nejde
Image
pleswi
 
Posts: 460
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Feb 07, 2013 1:24 pm

Benzinky jsem opravil, ale tuším o další kde to nebude fungovat dám to sem až to overim. Jinak ty benzinky byly v pořádku název měli velký byly dost jen brand nemeli a nešlo to

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2
pleswi
 
Posts: 460
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Thu Feb 07, 2013 11:45 am

Háček? :)

Nevím jestli už je to známa chyba, ale včera jsem našel 2 benzinky, které mi to při pokusu o zadání cen nenašlo. Doma jsem přišel na to, že nemají vyplněný brand, to asi proto, že žádný brand z nabídky neodpovídá. Ale tím padem nejde vyplnit cena, nebot waze hlasi zadna benzinka v okoli. Co s tím? Je nejaká umluva jaky brand tam dávat? Hlasilo se to výš? Nejaká berlička jak to obejít?
pleswi
 
Posts: 460
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Wed Jan 23, 2013 5:20 am

MikeshCZ wrote:Nemůžu si pomoc, ale tak jak se to zadává teď mi příjde takové nešikovné. Myslel jsem, že benzínky se budou zobrazovat bublinkou na mapě jako se zobrazují ostatní události. Člověk by si jedním pohledem zkontroloval, jestli ceny sedí. Navíc by si skrolováním po mapě mohl zkontrolovat ceny okolo. Takhle je zadávání takový nešikovný, takže to nikdo nebude dělat... No uvidíme, jestli něco nepřinese další update.


Takhle jsem si to myslel taky, dlouho jsem premyslel proc jsem si to tak myslel. Pak mi to doslo. To jejich promo video to totiz tak ukazuje. Jede si tam wazer a naskkujou mu bublinky okolo pripadne to edituje. Bylo by to super, ale s timto se asi rozlucme..... ted tu frci slovni spojeni ......lebo waze :/ :D
pleswi
 
Posts: 460
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Fri Jan 18, 2013 12:41 pm

Ja myslim, ze by to chtelo i vice "user friendly" rozhrani pro zadavani ceny paliva. Za prve v nastaveni se vybira preference paliva. Tudiz pri zadavani ceny by mel kurzor byt automaticky nastaven na preferenci. Za druhe policka jsou dost male, vetsi s vetsim pismem by byly lepsi. Za dalsi cena se kolikrat lisi +- 30h (proste male zmeny) proto si myslim, ze by bylo ok jedno tlacitko + a jedno - pod kazde okenko s cenou pokud tam nejaka cena je tak po 0,10 muzu skakat nahoru dolu (tady narazim na € ceny tam by to bylo asi problemove implementovat pro vsechny staty aby to melo smysl) Nasledne kdyz ceny zaslu/potvrdim ocekaval bych odpocet ktery mi to okno zavre ne ze ho musim malym krizkem znovu zavrit.
pleswi
 
Posts: 460
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Wed Jan 09, 2013 3:40 pm

Jak je psano, dela mi to tam, kde cenu menim o vetsi sumu, castku 0.10, 0.30 mi to vzalo ale 0.70 uz ne pak mi to dela u CS kde cena jeste nebyla nikdy reportována.
pleswi
 
Posts: 460
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron