Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, guri211, GinBook

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Steinj » Wed Jan 09, 2013 12:40 pm

Včera jsem nemohl zadávat ceny kvůli "baby wazer" a dneska sice můžu zadávat, ale ceny se zase neaktualizujou. Napíše mi to děkujeme, ceny budou aktualizovaný. A pod tim tu hlášku "prices will be posted once will be confirmed by other wazers." Dělá to ještě někomu? Myslel jsem zě je to jen u benzinek kde ještě nebyla zadána cena, ale nejde mi to ani tam, kde už je.
Iphone 5, Jb Ios7
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 244
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 23 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Wed Jan 09, 2013 12:43 pm

Mne to robi tam, kde cenu MENIM.
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1308
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 80 times
Been thanked: 178 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Wed Jan 09, 2013 3:40 pm

Jak je psano, dela mi to tam, kde cenu menim o vetsi sumu, castku 0.10, 0.30 mi to vzalo ale 0.70 uz ne pak mi to dela u CS kde cena jeste nebyla nikdy reportována.
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Wed Jan 09, 2013 10:24 pm

Jak je mozne, ze ve vysledku hledani pumpy v telefonu a i pri vyberu pumpy v dosahu je napsano "Robil", kdyz je to Robin Oil a v mape v telefonu je to spravne jen ne v te databazi a posledni uprava byla v listopadu, takze ani upravami by to nemelo byti...?
https://world.waze.com/editor/?lon=15.1 ... rks=874266
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1348
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 112 times
Been thanked: 253 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Wed Jan 09, 2013 10:38 pm

b-007 wrote:Jak je mozne, ze ve vysledku hledani pumpy v telefonu a i pri vyberu pumpy v dosahu je napsano "Robil", kdyz je to Robin Oil a v mape v telefonu je to spravne jen ne v te databazi a posledni uprava byla v listopadu, takze ani upravami by to nemelo byti...?
https://world.waze.com/editor/?lon=15.1 ... rks=874266

Nevím, proč zrovna Robil, ale tahle benzínka nemá nastavený brand.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Steinj » Wed Jan 09, 2013 10:47 pm

pleswi wrote:Jak je psano, dela mi to tam, kde cenu menim o vetsi sumu, castku 0.10, 0.30 mi to vzalo ale 0.70 uz ne pak mi to dela u CS kde cena jeste nebyla nikdy reportována.


Chtěl bych se zeptat jestli to je takhle v pořádku a ma to takhke fungovat nebo je to takhle chybně a stává se to jenom někomu?
Iphone 5, Jb Ios7
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 244
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 23 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby greby » Thu Jan 10, 2013 5:56 pm

Tak se podívejte, co může být důvodem, že nejde aktualizovat nafta v Praze.
Příklad uvádím u těchto 2 benzínek:
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... rks=261659
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... rks=239043
Waze u Dieselu nebere cenu ve formátu KK.HH (K-koruna, H-haléř), ale pouze ve formátu K.HH.
Takže 4 číslice jsou pro něj mnoho. A hlavně, ta cena se musí zadat ve formátu 0K.HH

Zde máte printscreeny z mobilu.
Image
a
Image

Je dost pravděpodobné, že to tak bude i u ostatních čerpacích stanic v Praze
greby
 
Posts: 44
Joined: Thu Mar 10, 2011 9:39 pm
Has thanked: 35 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Thu Jan 10, 2013 6:11 pm

Vyzkoušeno a souhalsím s Greby. Vyzkoušel jsem to na "své" testovací benzínce v Praze na Proseku.
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTTTTTTFT
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 10, 2013 6:14 pm

Prelozeno a poslano vys.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 120 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Thu Jan 10, 2013 6:46 pm

U tých, čo som skúšal sa rozhodne cena zadáva normálne, správne, len ju odmieta takže e-e.
Leda žeby pozeralo i okolité benzínky a tamtá tak nakazila celé okolie :).

M.
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1308
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 80 times
Been thanked: 178 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: LuboKolista