Gas Prices feature is now live in Czech Republic

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Wed Jan 09, 2013 8:45 am

Já mám taky všeho poslední aktualizaci... těžko říct, proč to dělá.

P.S.: Sorry, že je ta minulá moje zpráva ve fóru 2x, nevím, jak k tomu došlo. Asi jsem se někde uklikl...
Last edited by foxitrot on Wed Jan 09, 2013 8:51 am, edited 1 time in total.
Reason: Tu duplicitnu som zmazal.
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Wed Jan 09, 2013 8:42 am

mě to blblo jen na začátku mám verzi Waze 3.5.1.0 a iOS 6.0.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2875
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 416 times
Been thanked: 355 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Wed Jan 09, 2013 8:37 am

Já mám iPhone a problémy na některých benzínkách mám. Ale asi to vypadá jen na ty benzíny, které jsou v tom obdélníku, co tu byl už zmiňovaný.
Každopádně občas se vyskytne problém s tou nemožností zadávat cenu, protože jsem "baby wazer" a nebude to problém na jejich straně.
Jak jsem už psal výše, tak třeba z mého iPadu jsem přes moje přihlašovací údaje zadat cenu nemohl, protože mě to označilo za "baby wazera" a minutu po tom, co jsem to zkoušel z iPhonu přes ty samé přihlašovací údaje to šlo v pohodě. Takže bych řekl, že problém bude v klientovi... Těžko říct
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Wed Jan 09, 2013 8:34 am

hnupik wrote:Tak u mě už jde zadávat alespoň omezeně jako ostatním, ale pomohl až reset mobilu do továrního nastavení a opětovně instalace waze. :(
Původní odinstalace a vymazání dat nestačila.

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2

má někdo problém s iphone? na jaké platformě máte problém? Já na iphone bez problémů.
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2875
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 416 times
Been thanked: 355 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Wed Jan 09, 2013 6:01 am

Tak u mě už jde zadávat alespoň omezeně jako ostatním, ale pomohl až reset mobilu do továrního nastavení a opětovně instalace waze. :(
Původní odinstalace a vymazání dat nestačila.

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
hnupik
 
Posts: 57
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Tue Jan 08, 2013 9:03 pm

Děkuju za potvrzení.
Jj, to jsem pochopil z toho že tam nějaké ceny jsou. Spíš by mě zajímalo jestli někdo nemá stejný problem jako já.
Protože nezadam cenu ani tam kde to jde. Nevím jestli to je treba mobilem a jeho spatnou podporou aplikace, nebo je problem někde úplně jinde... :(

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Last edited by hnupik on Tue Jan 08, 2013 9:03 pm, edited 1 time in total.
hnupik
 
Posts: 57
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Tue Jan 08, 2013 6:15 pm

V každom prípade nejde o problém čisto nafty, viem minimálne 2 benzínky, kde nezadám ani čisto 95ku...

M.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1309
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 81 times
Been thanked: 178 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Tue Jan 08, 2013 5:48 pm

Informace o obdelniku, kde je problem, jsem pro jistotu psal i mailem, zatim bez odpovedi.
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Tue Jan 08, 2013 5:46 pm

Bylo by dobré kdyby se Ori vyjádřil, zda to sleduje. Už dlouho v tomto vlákně nic nenapsal. Nebo je s ním někdo v kontaktu?
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1369
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 113 times
Been thanked: 262 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hummel999 » Tue Jan 08, 2013 2:30 pm

OK, dík za info.
hummel999
 
Posts: 96
Joined: Mon Jul 04, 2011 11:49 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: vargosz