Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Thu Jan 03, 2013 11:15 pm

Na SK sme to diskutovali a vyšlo nám, že premiovu 95 nie, iba benzíny s oktánovým číslom 98 a viac. Maxxmotion je ponúkaný aj 95 aj 98 (ako kde) takže, ak je to Maxxmotipn 98 tak reportuj

if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3202
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 736 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Fri Jan 04, 2013 12:27 pm

V hlavnom menu Gas

if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3202
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 736 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Fri Jan 04, 2013 1:14 pm

Zoznam iOS beta testerov sa aktualizuje myslím raz za rok. Lebo jablko. Takže jediné jailbreak. Vitj používa android.

Ako prvý krok odporúčam reinstalovat klienta - oficiálnu verziu

if it looks strange, it's my phone's fault
Last edited by porubcan on Fri Jan 04, 2013 1:15 pm, edited 1 time in total.
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3202
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 736 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Fri Jan 04, 2013 2:28 pm

jakudo wrote:jj, všiml jsem si, že používá Android.
Fakt jen jednou za rok? Tak to je na prd. No, počkám na další oficiální verzi :)

Jo a pocet testerov je obmedzený. Lebo jablon.
Inak na androide ceny fungujú aj v play store verzii. To nebude naviazané na betu.

if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3202
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 736 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Fri Jan 04, 2013 2:36 pm

Tá je aj vofficalnej verzii pre android. Skús odinstalovat a znovu nainštalovať klienta. Funkcionalita je predsa na svete už dlho (v iných krajinách) a ten button tam asi majú aj v IOS verzii.

if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3202
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 736 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Fri Jan 18, 2013 8:58 am

v meste nemam problem aktualizovat 2-3 druhy paliva... teda minimalne N95 a D aktualizujem za jazdy bez problemov. tym, ze u nas su ceny cca 1,43 za D a 1,51 za N95, tak si iba nahlas precitam (pripadne este raz zopakujem) desatinne cisla z totemu (napr. 435, 515), 1 je konstanta. D je lacnejsi, takze nemam problem urcit kam ktora hodnota patri... este doplnim, ze mobil mam v drziaku v zornom poli napravo od volantu v dosahu ruky. taktiez v pripade, ze to dopravna situacia neumoznuje, tak proste nenahlasim nic. nahlasujem iba v situacii, ked si tu znizenu pozornost mozem dovolit.
na dialnici sa to z iduceho auta zachytit neda, takze tie iba v pripade, ze tam zastavim.
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3202
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 736 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Tue Feb 05, 2013 8:41 am

vitj wrote:Zobrazí se, když zastavis přímo na landmarku benzinky. Spendlik by pomohl, to je jasné.
Zaráží mě, ze o nove požadované funkcionalite neni ani zmínka.

Takže toto vypustili zatiaľ omylom

viewtopic.php?p=358236#p358236

if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3202
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 736 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Wed Feb 06, 2013 10:40 pm

Tak u nas už máme €.
uploadfromtaptalk1360190429878.jpg
uploadfromtaptalk1360190429878.jpg (23.88 KiB) Viewed 270 times

viewtopic.php?t=39585
if it looks strange, it's my phone's fault
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3202
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 736 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby porubcan » Fri Feb 08, 2013 9:16 pm

mam take podozrenie, ze databaza benziniek sa zvlastnym a nie uplne spolahlivym sposobom aktualizuje z databazy landmarkov. a tento pripad ma v tom len utvrdzuje.
zatial zaznamenane boli taketo anomalie:
1. 2 duplicitne GS vo vyhladavani a v reportovani cien, pricom v mape je iba 1
2. v GS vyhladavani a reportovani cien je aj polozka s menom landmarku, ktory aktualne nie je GS (ale Other)
3. tieto CZ pripady, ktore su celkom pocetne (asi ste vyrabali tie ladmarky prilis rychlo a DB benziniek ich nestihala absorbovat :lol: )

prve dva som uz hlasil Orimu.

na zaklade uvedeneho sa domnievam:
1. zaznam v DB benziniek vznikne po ulozeni landmarku vo WME
2. niekedy sa to nepodari na prvy pokus (ako sme si snad uz zvykli aj pri inych veciach)
3. ak sa ladmark zmaze, GS zaznam zostane (co je zle, ale testovat to na ostrych datach nechcem)
4. ak sa landmark prekategorizuje, GS zaznam zostane (rovnako to skusat radsej nebudem)
Image Image
Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.7.6.992 on HTC One, Android 4.2.2 @ white Škoda Octavia
porubcan
 
Posts: 3202
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 736 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby steinj » Fri Dec 28, 2012 4:08 pm

Stejny problem zkoušel sem asi 4 benzinky.
Iphone 5, Jb Ios7
steinj
 
Posts: 218
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: GinBook, vlado_s