Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby steinj » Sun Dec 30, 2012 12:02 pm

Pořad stejná chyba vyzkoušeno na 4 pumpách.
Iphone 5, Jb Ios7
steinj
 
Posts: 218
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby steinj » Fri Jan 04, 2013 9:18 am

Tak zadávat mi dneska i včera šlo bez problémů. Akorát ceny se na těch pumpách neaktualizujou. Zůstáva tam prazdno nebo stare ceny, které jsm zadával zhruba před měsicem v €.
Iphone 5, Jb Ios7
steinj
 
Posts: 218
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby steinj » Fri Jan 04, 2013 1:51 pm

vitj wrote:
steinj wrote:Tak zadávat mi dneska i včera šlo bez problémů. Akorát ceny se na těch pumpách neaktualizujou. Zůstáva tam prazdno nebo stare ceny, které jsm zadával zhruba před měsicem v €.

Posli na ne odkaz, treba ceny potrebujou potvrdit.

https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... TTTTTTTTFT

Cenu má zadanou jen Čerchovka a OMV Draženov ale není tam ta dnešní cena co jsem zadával.

Jak potvrdit? Že je musí zadat ještě někdo jinej?
Iphone 5, Jb Ios7
steinj
 
Posts: 218
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby steinj » Fri Jan 04, 2013 2:42 pm

Mám taky iOS a ta ikonka tam není. Benzinky můžu najít jedině přes navigovat>kategorie>gas station. Teď jsem zkoušel reinstal a pořad stejný.
Je dost možný že to waze musí povolit. Pri zadavani cen se taky změnilo tlačítko válcovat na ceny.
Last edited by steinj on Fri Jan 04, 2013 2:45 pm, edited 1 time in total.
Iphone 5, Jb Ios7
steinj
 
Posts: 218
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby steinj » Fri Jan 04, 2013 2:52 pm

Jo zobrazi mi to i benzinky bez ceny. Ale jen v nejblissim okoli takze okolo moji vesnice jsou jen dvě ze sousedni vesnice. Když nastavíš navigování tak ti to zobrazi všechny benzinky při trase.
Iphone 5, Jb Ios7
steinj
 
Posts: 218
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby steinj » Fri Jan 04, 2013 3:00 pm

vitj wrote:
steinj wrote:
vitj wrote:[quote="steinj"]Tak zadávat mi dneska i včera šlo bez problémů. Akorát ceny se na těch pumpách neaktualizujou. Zůstáva tam prazdno nebo stare ceny, které jsm zadával zhruba před měsicem v €.

Posli na ne odkaz, treba ceny potrebujou potvrdit.

https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... TTTTTTTTFT

Cenu má zadanou jen Čerchovka a OMV Draženov ale není tam ta dnešní cena co jsem zadával.

Jak potvrdit? Že je musí zadat ještě někdo jinej?


Nekde se to tak jevilo, ale mozna je to i verzi klienta nebo uz nevim cim.
Prvni mi sla zadat bez problemu, u druhe (Drazenov) jsem zmenil cenu a pak jsem zas dal puvodni, vyhledavalo mi obe ceny v pohode. Jeste jsem zkusmo dal cenu benzince vedle (Argima Drazenov), take to slo bez problemu. Ale neznam spravnou cenu, taj kdyztak vymaz nebo zadej spravnou.
Treti Klenci pod Cerchovem mi slo take zmenit bez problemu. Nasel jsem Benzinu vedle a bez problemu jsem zadal ceny, kdyztak zas zadej spravne ceny nebo je vymaz.[/quote]

Vim že když jsem jim dnes zadaval cenu tak někde mi to psalo hlášku "prices will be posted once one other user confirmed price" nebo tak nějak. Ted už přesně nevim u kterých. Zajimavý že u ty benziny mi tohle myslim nenapsalo ale cena se neaktualizovala.
Iphone 5, Jb Ios7
steinj
 
Posts: 218
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby steinj » Wed Jan 09, 2013 12:40 pm

Včera jsem nemohl zadávat ceny kvůli "baby wazer" a dneska sice můžu zadávat, ale ceny se zase neaktualizujou. Napíše mi to děkujeme, ceny budou aktualizovaný. A pod tim tu hlášku "prices will be posted once will be confirmed by other wazers." Dělá to ještě někomu? Myslel jsem zě je to jen u benzinek kde ještě nebyla zadána cena, ale nejde mi to ani tam, kde už je.
Iphone 5, Jb Ios7
steinj
 
Posts: 218
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby steinj » Wed Jan 09, 2013 10:47 pm

pleswi wrote:Jak je psano, dela mi to tam, kde cenu menim o vetsi sumu, castku 0.10, 0.30 mi to vzalo ale 0.70 uz ne pak mi to dela u CS kde cena jeste nebyla nikdy reportována.


Chtěl bych se zeptat jestli to je takhle v pořádku a ma to takhke fungovat nebo je to takhle chybně a stává se to jenom někomu?
Iphone 5, Jb Ios7
steinj
 
Posts: 218
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby steinj » Thu Jan 24, 2013 9:59 am

Jo je to tak editovat jsem ceny včera v 15:30 a dneska když jsem jel v 9:00 okolo tak to psalo, že jsem ceny editoval dnes.
Iphone 5, Jb Ios7
steinj
 
Posts: 218
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Suik » Thu Dec 27, 2012 4:01 pm

thanks and congratz guys :)
BA-SVK & surroundings AreaManager, Soc. Med. XP
Renault Fluence 2011, 1.6 16V Exception+HTC One S, stock Android 4.0.4, waze 3.6.0.0
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 882
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users