Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook, Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Fri Jan 11, 2013 3:54 pm

vitj wrote:Mám pro vás dobrou zprávu. Diesel i natural95 v Praze funguje. Můžete vesele zadávat ceny.

Kdyby někoho zajímalo čím to bylo, tak stačilo smazat ceny 3,52 a podobné. Jakmile byly všechny smazány, přestal být problém.

Tak teda gratulace že jsi na to přišel!!!!!
[L4] AM Bohemia CZ, Waze 4.0.1.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2751
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 339 times
Been thanked: 321 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Fri Jan 11, 2013 3:55 pm

Yep, už to funguje!
Takže to bolo naozaj to fotříkovo "poisoning" :)
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1240
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 72 times
Been thanked: 170 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Fri Jan 11, 2013 10:06 pm

Diky za zpravu, posilam, ze vyreseno.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 115 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby greby » Fri Jan 11, 2013 10:24 pm

vitj wrote:Mám pro vás dobrou zprávu. Diesel i natural95 v Praze funguje. Můžete vesele zadávat ceny.

Kdyby někoho zajímalo čím to bylo, tak stačilo smazat ceny 3,52 a podobné. Jakmile byly všechny smazány, přestal být problém.


Super a gratulace za vyreseni :-)

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
greby
 
Posts: 43
Joined: Thu Mar 10, 2011 9:39 pm
Has thanked: 32 times
Been thanked: 0 time

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Fri Jan 11, 2013 10:31 pm

Dobrá práce:) zítra vyzkouším.
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby hnupik » Sat Jan 12, 2013 9:48 am

Paráda vše už pěkně šlape. Moc díky za vyřešení...

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
hnupik
 
Posts: 57
Joined: Sat Oct 20, 2012 1:05 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby wazz » Thu Jan 17, 2013 6:11 pm

Narazil jsem na takovou drobnost, že když zaktualizuji např. N95 na pumpě, kde byla zadaná cena i nafty, tak klient se tváří, že jsem zaktualizoval obojí - prostě i u nafty píše, že jsem aktualizoval já před X hodinami, přitom ta cena je třeba 8 dní stará. Pak tam někdo přijede a bude nadávat, co jsem za **, že jsem zadal cenu úplně mimo, přičemž já jí vůbec nezadal.
wazz
 
Posts: 109
Joined: Sat Oct 29, 2011 6:55 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 18 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MagicOfLA » Thu Jan 17, 2013 6:39 pm

wazz wrote:Narazil jsem na takovou drobnost, že když zaktualizuji např. N95 na pumpě, kde byla zadaná cena i nafty, tak klient se tváří, že jsem zaktualizoval obojí - prostě i u nafty píše, že jsem aktualizoval já před X hodinami, přitom ta cena je třeba 8 dní stará. Pak tam někdo přijede a bude nadávat, co jsem za **, že jsem zadal cenu úplně mimo, přičemž já jí vůbec nezadal.


To neni chyba, to je vlastnosť ;-).
Proste aktualizuješ všetko...
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1240
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 72 times
Been thanked: 170 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Thu Jan 17, 2013 6:42 pm

MagicOfLA wrote:
wazz wrote:Narazil jsem na takovou drobnost, že když zaktualizuji např. N95 na pumpě, kde byla zadaná cena i nafty, tak klient se tváří, že jsem zaktualizoval obojí - prostě i u nafty píše, že jsem aktualizoval já před X hodinami, přitom ta cena je třeba 8 dní stará. Pak tam někdo přijede a bude nadávat, co jsem za **, že jsem zadal cenu úplně mimo, přičemž já jí vůbec nezadal.


To neni chyba, to je vlastnosť ;-).
Proste aktualizuješ všetko...


nad tím jsem nevěřícně taky kroutil hlavou.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6139
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 664 times
Been thanked: 1343 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Thu Jan 17, 2013 6:45 pm

Ono je totiz asi neresitelne, jak zobrazovat stari aktualizace u kazdeho zvlast na prtavem displeji. A jeste to nechat ridice za jizdy cist.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 115 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users