Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Sat Dec 29, 2012 1:40 am

wazz wrote:Ceny zadat nejdou (dnes několik pokusů) a nabídka "Palivo" mi najde i pumpy, které se nezobrazují v mapě a vesele ignoruje některé, které v mapě jsou a jsou mnohem blíže. (Ne)chtěl bych vidět ten algoritmus a/nebo bordel v datech. Snad si to brzo sedne, ještě že jsem o novince neřekl známým, zas by je ta zkušenost na rok odehnala.


Cena zadat nejde. Hleda to mirne receno divne. Napsal jsem tomu Orimu, uvidime.

TeX
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Fri Dec 28, 2012 12:35 pm

pepiiiino wrote:
fotrik wrote:Povedlo se nekomu z vas zadat ceny benzinu? Zkousel jsem to u 4 stanic po ceste, ceny jsem zadal, ale po odeslani jsem pokazde dostal chybu, ze nelze aktualizovat. Rad bych potvrzeni, ze to zlobi globalne, nez to poslu vys.


Nepovedlo, zkoušel jsem dnes u 5ti kousků cestou do práce... stejná chyba jako u Tebe.

Ještě že jsem v italii. Vy to zatím otestujete a rozchodíte. :D
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Suik » Wed Jan 23, 2013 12:47 am

Mohol by to byt layer na sposob road goodies, takisto on/off ficura v menu :). So zobrazenim Brandu v bubline. Aj ked to uz potom zavana doslova POI funkcionalitou, ved preco nemat v bublinach aj ine ako benzinky :)

Co sa tyka momentalneho zadavania cien, mozno by to chcelo podporit samotne zadavanie aktualnych cien (resp. zadavanie a funkcionalitu ako taku).
Nieco v zmysle, wazer ide na benzinku, po prekroceni "prveho segmentu benzinky", cize Pvt.Rd/PLR/obcas Srv.Rd by pri zapnutom waze vyskocil pop up s odpocitavanim, ci nechce aktualizovat ceny. Snad by to nebolo prilis rusive, kedze na benzinku sa nevchadza vacsinou vo vysokej rychlosti a nie je kam zabludit. S tym, ze by sa to aplikovalo povedzme na ceny starsie ako 3 dni.
Predpokladam, ze tymto padom by sa o to mozno niektori pokusili po prvykrat a spoznali to a my, co to pozname, by sme aspon vedeli, ze by bolo fajn aktualizovat ceny :)
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Suik » Mon Jan 07, 2013 10:50 pm

greby wrote:Panove mam trochu jiny problem ohledne zadavani cen:
Na kazde benzince co zastavim a chci updatovat cenu mi napise jednu stupidni hlasku o ztrate signalu, ktera se mimo jine objevuje i 300m pred dosazenim cile.
Image
Jedine co mi jde, je zadani pozice pres fakeGPS. Pak zadavani cen funguje. Nevite cim to muze byt?
Mam Samsung Galaxy S2, Gingerbread 2.3.3
Diky


nieco podobne sa dialo mne ked sa to u nas spustilo, ale scenar bol taky, ze ked si po tejto chybe znovu skusil zadat ceny, tak uz to slo aj priamo z benzinky.
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Suik » Fri Jan 04, 2013 3:15 pm

Pri tych reinstaloch aplikacie odporucam potom robit "clean install", cize zmazat aj samotnu zlozku waze a az potom instalovat :)
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Suik » Thu Dec 27, 2012 4:01 pm

thanks and congratz guys :)
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Steinj » Thu Jan 24, 2013 9:59 am

Jo je to tak editovat jsem ceny včera v 15:30 a dneska když jsem jel v 9:00 okolo tak to psalo, že jsem ceny editoval dnes.
Iphone 5, Jb Ios7
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 244
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Steinj » Wed Jan 09, 2013 10:47 pm

pleswi wrote:Jak je psano, dela mi to tam, kde cenu menim o vetsi sumu, castku 0.10, 0.30 mi to vzalo ale 0.70 uz ne pak mi to dela u CS kde cena jeste nebyla nikdy reportována.


Chtěl bych se zeptat jestli to je takhle v pořádku a ma to takhke fungovat nebo je to takhle chybně a stává se to jenom někomu?
Iphone 5, Jb Ios7
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 244
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Steinj » Wed Jan 09, 2013 12:40 pm

Včera jsem nemohl zadávat ceny kvůli "baby wazer" a dneska sice můžu zadávat, ale ceny se zase neaktualizujou. Napíše mi to děkujeme, ceny budou aktualizovaný. A pod tim tu hlášku "prices will be posted once will be confirmed by other wazers." Dělá to ještě někomu? Myslel jsem zě je to jen u benzinek kde ještě nebyla zadána cena, ale nejde mi to ani tam, kde už je.
Iphone 5, Jb Ios7
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 244
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Steinj » Fri Jan 04, 2013 3:00 pm

vitj wrote:
steinj wrote:
vitj wrote:[quote="steinj"]Tak zadávat mi dneska i včera šlo bez problémů. Akorát ceny se na těch pumpách neaktualizujou. Zůstáva tam prazdno nebo stare ceny, které jsm zadával zhruba před měsicem v €.

Posli na ne odkaz, treba ceny potrebujou potvrdit.

https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... TTTTTTTTFT

Cenu má zadanou jen Čerchovka a OMV Draženov ale není tam ta dnešní cena co jsem zadával.

Jak potvrdit? Že je musí zadat ještě někdo jinej?


Nekde se to tak jevilo, ale mozna je to i verzi klienta nebo uz nevim cim.
Prvni mi sla zadat bez problemu, u druhe (Drazenov) jsem zmenil cenu a pak jsem zas dal puvodni, vyhledavalo mi obe ceny v pohode. Jeste jsem zkusmo dal cenu benzince vedle (Argima Drazenov), take to slo bez problemu. Ale neznam spravnou cenu, taj kdyztak vymaz nebo zadej spravnou.
Treti Klenci pod Cerchovem mi slo take zmenit bez problemu. Nasel jsem Benzinu vedle a bez problemu jsem zadal ceny, kdyztak zas zadej spravne ceny nebo je vymaz.[/quote]

Vim že když jsem jim dnes zadaval cenu tak někde mi to psalo hlášku "prices will be posted once one other user confirmed price" nebo tak nějak. Ted už přesně nevim u kterých. Zajimavý že u ty benziny mi tohle myslim nenapsalo ale cena se neaktualizovala.
Iphone 5, Jb Ios7
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 244
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: wXw0