Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Thu Jan 03, 2013 1:43 pm

Pernstein wrote:
vitj wrote:Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.


Tak to znamená, že když na daný pumpě nelze zadat cenu nafty, tak to nevezme žádnou cenu, tedy dokud nenechám Diesel prázdnej, pak to vezme cenu třeba N95? To mě pěkně štve, odmala benzínový motory bojkotuju, tak teď budu muset i tuhle funkcionalitu, než se to vyřeší :P


To musí být znamení, že nafta patří do traktorů a do kamen.
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1621
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 126 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Mon Jan 07, 2013 10:36 am

jakudo wrote:Fakt? Tak to budu muset vyzkoušet ;)
Ale pak mi není jasné, jak je možné, že jsem dnes u jedné benzínky opravoval cenu nafty (ano, zase ta divná, většinou nefunkční nafta) z nějakých 3,75 na 37,50...


funguje dělám to jednině tak, stejně tak desetinná čárka, tečka není třeba ...
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1621
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 126 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Mon Jan 07, 2013 10:40 am

MagicOfLA wrote:
jakudo wrote:Fakt? Tak to budu muset vyzkoušet ;)
Ale pak mi není jasné, jak je možné, že jsem dnes u jedné benzínky opravoval cenu nafty (ano, zase ta divná, většinou nefunkční nafta) z nějakých 3,75 na 37,50...


Buďto dal niekto na začiatok nulu, alebo je to benzínka, na ktorej to niekto testoval v €urách ešte pred spustením ČR :).

M.


Má ta benzínka nastaveno Czech republic?
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1621
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 126 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Mon Jan 07, 2013 11:10 am

jakudo wrote:jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě

Prošel jsem pumpy na pražské okruhu a jižní spojce v všude kde to nebylo jsem dal Praha a Czech republic
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1621
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 126 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Mon Jan 07, 2013 5:52 pm

fotrik wrote:
tex232 wrote:
jakudo wrote:jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě

Prošel jsem pumpy na pražské okruhu a jižní spojce v všude kde to nebylo jsem dal Praha a Czech republic

A ted cekat na dalsi aktualizaci...

Třeba to tím není...
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1621
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 126 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Tue Jan 08, 2013 12:46 pm

L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1621
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 126 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Tue Jan 08, 2013 1:03 pm

MagicOfLA wrote:
tex232 wrote:hmm na těch pumpách nevidím nic divného ani je nic nespojuje ... někde nebyla adresa doplnil jsem co se dalo


Spoločné majú, že sú v Prahe :).

M.

takovejch je tu hromada ... některé ani měli vyplněno Praha
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1621
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 126 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Wed Jan 09, 2013 8:34 am

hnupik wrote:Tak u mě už jde zadávat alespoň omezeně jako ostatním, ale pomohl až reset mobilu do továrního nastavení a opětovně instalace waze. :(
Původní odinstalace a vymazání dat nestačila.

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2

má někdo problém s iphone? na jaké platformě máte problém? Já na iphone bez problémů.
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1621
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 126 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Wed Jan 09, 2013 8:42 am

mě to blblo jen na začátku mám verzi Waze 3.5.1.0 a iOS 6.0.1
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1621
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 126 times
Been thanked: 114 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Fri Jan 11, 2013 10:37 am

tak jsem taky baby Wazer podle pump
L4 Waze 3.7.8.0 & iPhone 5 & iPad Air iOS 7.1 & lidový vůz, západ, střední Čechy, Praha
tex232
 
Posts: 1621
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Západ a střední Čechy, Praha
Has thanked: 126 times
Been thanked: 114 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users