Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Mon Jan 07, 2013 5:52 pm

fotrik wrote:
tex232 wrote:
jakudo wrote:jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě

Prošel jsem pumpy na pražské okruhu a jižní spojce v všude kde to nebylo jsem dal Praha a Czech republic

A ted cekat na dalsi aktualizaci...

Třeba to tím není...
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Mon Jan 07, 2013 11:10 am

jakudo wrote:jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě

Prošel jsem pumpy na pražské okruhu a jižní spojce v všude kde to nebylo jsem dal Praha a Czech republic
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Mon Jan 07, 2013 10:40 am

MagicOfLA wrote:
jakudo wrote:Fakt? Tak to budu muset vyzkoušet ;)
Ale pak mi není jasné, jak je možné, že jsem dnes u jedné benzínky opravoval cenu nafty (ano, zase ta divná, většinou nefunkční nafta) z nějakých 3,75 na 37,50...


Buďto dal niekto na začiatok nulu, alebo je to benzínka, na ktorej to niekto testoval v €urách ešte pred spustením ČR :).

M.


Má ta benzínka nastaveno Czech republic?
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Mon Jan 07, 2013 10:36 am

jakudo wrote:Fakt? Tak to budu muset vyzkoušet ;)
Ale pak mi není jasné, jak je možné, že jsem dnes u jedné benzínky opravoval cenu nafty (ano, zase ta divná, většinou nefunkční nafta) z nějakých 3,75 na 37,50...


funguje dělám to jednině tak, stejně tak desetinná čárka, tečka není třeba ...
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Thu Jan 03, 2013 1:43 pm

Pernstein wrote:
vitj wrote:Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.


Tak to znamená, že když na daný pumpě nelze zadat cenu nafty, tak to nevezme žádnou cenu, tedy dokud nenechám Diesel prázdnej, pak to vezme cenu třeba N95? To mě pěkně štve, odmala benzínový motory bojkotuju, tak teď budu muset i tuhle funkcionalitu, než se to vyřeší :P


To musí být znamení, že nafta patří do traktorů a do kamen.
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Wed Jan 02, 2013 1:02 pm

Už se zdá že to funguje. Myslel jsem že mají výt ceny vidět i na mapě. Já je ale vidím jen když dám prohledat pumpy v okolí.
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Wed Jan 02, 2013 9:34 am

jakudo wrote:Mě to píšee, že jsem "baby wazer" a kvůli tomu nemůžu zaktualizovat ceny (jsem knight wazer).

ENG: It keeps telling me today, that I'm a baby wazer and I can't update the price. However, I'm a knight wazer...

ANO to je ono ...
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Wed Jan 02, 2013 9:10 am

Dnes ráno už zase nešlo zadávat psalo mi to že na to nemám oprávnění... Jak to funguje vám?
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Tue Jan 01, 2013 8:29 pm

vargosz wrote:Hi,
today evening is the situation little bit different. Prices updated correctly - recieved prompt that it was done properly (gasoline 95 /diesel /LPG). But the prices are not visible in client (now it is already two hours and it still did not appear there).

Ahoj,
dnes mi ceny jdou opět doplňovat bez problémů u všech druhů paliv, ale není ty ceny potom v klientu vidět. Zatím po dvou hodinách tam stále nejsou. Včera se tam objevily prakticky okamžitě.

https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=309217
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... rks=132706


Taky tak. Ceny zadám ale nikde na mapě se neobjeví ....
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Sat Dec 29, 2012 1:11 pm

porubcan wrote:
MiPol wrote:Jsem slepý, nebo kvůli cenám benzínu zmizelo z nabídky vpravo dole "Válcovat"? (Android)


Valcovanie sa presunulo pod map issue
if it looks strange, it's my phone's fault


Taky jsem ho hledal... fakt to to dobře chovali..
[L4] AM CZ, Waze 4.18.9900.900 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 10.2.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2885
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 433 times
Been thanked: 356 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users