Loading Roads Issue

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderator: Unholy

Re: Loading Roads Issue

Postby AlanOfTheBerg » Fri Jan 18, 2013 6:14 pm

I'm seeing general slowness of loading.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.4 | Waze v4a
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23340
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1057 times
Been thanked: 4383 times

Re: Loading Roads Issue

Postby ArlenBystander » Fri Jan 18, 2013 5:43 pm

I'm seeing similar issues.
Image
CM: USA / AM: Chicago & suburbs / WME βeta Tester
Resources: Map Editing | Best Practices | Road types/USA | Illinois Mapping | IL Functional Class Map
ArlenBystander
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 470
Joined: Fri Oct 26, 2012 11:42 am
Location: Chicago western suburbs
Has thanked: 4 times
Been thanked: 194 times

Re: Loading Roads Issue

Postby CBenson » Fri Jan 18, 2013 6:10 pm

I'm not. A bit slow. But everything loads within a max of 15 seconds or so.
Regional Coordinator: Mid-Altantic, US
Verizon, Droid Turbo, Android 4.4.4, Waze 3.9.4.0
CBenson
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 9032
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 747 times
Been thanked: 1815 times

Re: Loading Roads Issue

Postby james8970 » Sat Jan 19, 2013 3:26 am

Load is loading fine for me in Canada, although once I save, I have to refresh the page 3 times for the editor to reflect any of the changes. Might be something telling me to take a break if this continues.
James
Canada Country Manager
james8970
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 77
Joined: Wed Jan 16, 2013 6:00 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 12 times

Re: Loading Roads Issue

Postby kentsmith9 » Sat Jan 19, 2013 4:21 am

I am also seeing save/sync issues. In fact I made a bunch of changes and had to save three times to get it to save, but now it shows none of my changes. I will come back to it in a bit to see if it was only sync problems.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4414
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 979 times
Been thanked: 1116 times

Re: Loading Roads Issue

Postby kentsmith9 » Sat Jan 19, 2013 6:26 pm

svx-biker wrote:same as here?

Yep.
kentsmith9
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4414
Joined: Mon Apr 23, 2012 3:33 pm
Location: SF/SJ Bay Area of Northern California
Has thanked: 979 times
Been thanked: 1116 times

Loading Roads Issue

Postby pjlasl » Fri Jan 18, 2013 5:34 pm

Is it just me or is there something going on with the editor? :?

When it loads, it says "loading road images..." and nothing shows....going on 10min here :shock:

I have tried to clear cache/cookies and logging in/out....nothing happening...
pjlasl
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 378
Joined: Tue Nov 13, 2012 2:41 pm
Location: Weatherford, TX
Has thanked: 31 times
Been thanked: 110 times

Loading Roads Issue

Postby pjlasl » Fri Jan 18, 2013 5:46 pm

It seems to be worse as you zoom out :S


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk - Weatherford TX Area Manager.
pjlasl
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 378
Joined: Tue Nov 13, 2012 2:41 pm
Location: Weatherford, TX
Has thanked: 31 times
Been thanked: 110 times

Re: Loading Roads Issue

Postby svx-biker » Sat Jan 19, 2013 11:37 am

same as here?
svx-biker
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2671
Joined: Sat Oct 01, 2011 5:43 am
Location: Germany, Austria and Switzerland (DACH)
Has thanked: 429 times
Been thanked: 404 times


Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: jondrush