Hollandscheveld (Dr) Rotondes unlocken

Moderators: Benelux - Regional Managers, Benelux - Local Champs, Benelux - Country Managers

Re: Hollandscheveld (Dr) Rotondes unlocken

Postby deeggo » Sat Jan 19, 2013 8:29 pm

Waarom heeft Gerben hier een stuk non drivable in gemaakt?
Global Champ. Country manager Nederland & België
NL: Wiki: hoe label ik een (snel)weg correct?
HTC One M8 | Follow me on Twitter
Join Dropbox, free online file sync! Register through this link and give you and me 250MB extra for free. Thanks!
deeggo
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3872
Joined: Thu Mar 04, 2010 1:21 pm
Has thanked: 401 times
Been thanked: 432 times

Re: Hollandscheveld (Dr) Rotondes unlocken

Postby deeggo » Sat Jan 19, 2013 8:42 pm

Dat is inderdaad ook mijn ervaring.
Global Champ. Country manager Nederland & België
NL: Wiki: hoe label ik een (snel)weg correct?
HTC One M8 | Follow me on Twitter
Join Dropbox, free online file sync! Register through this link and give you and me 250MB extra for free. Thanks!
deeggo
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3872
Joined: Thu Mar 04, 2010 1:21 pm
Has thanked: 401 times
Been thanked: 432 times

Re: Hollandscheveld (Dr) Rotondes unlocken

Postby robin1979 » Sat Jan 19, 2013 8:38 pm

Omdat het een dogbone rotonde is. Maar helaas werkt dat met zo'n stukje niet zo goed. Met TRs werkt het wel - ik heb dat nu aangepast.

Hij is tevens unlocked, geen idee wat je er mee gaat doen 8-)
MapSquadEurope
Area Manager - Europe
robin1979
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3030
Joined: Thu Sep 10, 2009 6:49 am
Location: EUROPE
Has thanked: 7 times
Been thanked: 33 times

Hollandscheveld (Dr) Rotondes unlocken

Postby Rwstout » Sat Jan 19, 2013 5:49 pm

Wil je deze rotondes even unlocken, dan kan ik de wegen aanpassen.

https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... ,119193096
Groet,

René

Regio Manager Drenthe
Rwstout
State Manager
State Manager
 
Posts: 186
Joined: Tue Jan 10, 2012 9:23 am
Location: Tiendeveen | Drenthe | Netherlands
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Re: Hollandscheveld (Dr) Rotondes unlocken

Postby Rwstout » Sun Jan 20, 2013 12:12 am

robin1979 wrote:Omdat het een dogbone rotonde is. Maar helaas werkt dat met zo'n stukje niet zo goed. Met TRs werkt het wel - ik heb dat nu aangepast.

Hij is tevens unlocked, geen idee wat je er mee gaat doen 8-)

Nu jij hem zo mooi hebt aangepast, hoef ik niets meer te doen ;-)
Groet,

René

Regio Manager Drenthe
Rwstout
State Manager
State Manager
 
Posts: 186
Joined: Tue Jan 10, 2012 9:23 am
Location: Tiendeveen | Drenthe | Netherlands
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times


Return to Kaart aanpassingen (UR-Forum)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users