Hollandscheveld (Dr) Rotondes unlocken

Moderator: Local Waze Champs Benelux

Re: Hollandscheveld (Dr) Rotondes unlocken

Postby deeggo » Sat Jan 19, 2013 8:29 pm

Waarom heeft Gerben hier een stuk non drivable in gemaakt?
Country manager Nederland & België
NL: Wiki: hoe label ik een (snel)weg correct?
HTC One X | Follow me on Twitter
Join Dropbox, free online file sync! Register through this link and give you and me 250MB extra for free. Thanks!
deeggo
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3556
Joined: Thu Mar 04, 2010 1:21 pm
Has thanked: 310 times
Been thanked: 352 times

Re: Hollandscheveld (Dr) Rotondes unlocken

Postby deeggo » Sat Jan 19, 2013 8:42 pm

Dat is inderdaad ook mijn ervaring.
Country manager Nederland & België
NL: Wiki: hoe label ik een (snel)weg correct?
HTC One X | Follow me on Twitter
Join Dropbox, free online file sync! Register through this link and give you and me 250MB extra for free. Thanks!
deeggo
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3556
Joined: Thu Mar 04, 2010 1:21 pm
Has thanked: 310 times
Been thanked: 352 times

Re: Hollandscheveld (Dr) Rotondes unlocken

Postby robin1979 » Sat Jan 19, 2013 8:38 pm

Omdat het een dogbone rotonde is. Maar helaas werkt dat met zo'n stukje niet zo goed. Met TRs werkt het wel - ik heb dat nu aangepast.

Hij is tevens unlocked, geen idee wat je er mee gaat doen 8-)
MapSquadEurope
Area Manager - Europe
robin1979
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3012
Joined: Thu Sep 10, 2009 6:49 am
Location: EUROPE
Has thanked: 6 times
Been thanked: 25 times

Hollandscheveld (Dr) Rotondes unlocken

Postby rwstout » Sat Jan 19, 2013 5:49 pm

Wil je deze rotondes even unlocken, dan kan ik de wegen aanpassen.

https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... ,119193096
Groet,

René

Area Manager zuid en midden Drenthe
rwstout
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 135
Joined: Tue Jan 10, 2012 9:23 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Hollandscheveld (Dr) Rotondes unlocken

Postby rwstout » Sun Jan 20, 2013 12:12 am

robin1979 wrote:Omdat het een dogbone rotonde is. Maar helaas werkt dat met zo'n stukje niet zo goed. Met TRs werkt het wel - ik heb dat nu aangepast.

Hij is tevens unlocked, geen idee wat je er mee gaat doen 8-)

Nu jij hem zo mooi hebt aangepast, hoef ik niets meer te doen ;-)
Groet,

René

Area Manager zuid en midden Drenthe
rwstout
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 135
Joined: Tue Jan 10, 2012 9:23 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time


Return to Kaart aanpassingen (UR-Forum)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users