Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Fri Jan 18, 2013 9:41 pm

Ja bych ty 2 tydny tak velky problem nevidel. Hlavne kdyz je videt, jak je to stare. Holt se uzivatele musi naucit, ze hlaseni starsi nez 3 dny je pouze orientacni.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 118 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby wazz » Fri Jan 18, 2013 10:07 pm

fotrik wrote:...Hlavne kdyz je videt, jak je to stare...

To je právě to, že ta informace je (pokud nezadám opravdu všechna paliva) naprosto nespolehlivá. Vše ostatní z toho pak vychází, takže i to barvení do šedé nebude sedět - respektive šedá sedět bude, ale na to, že to je aktuální (nešedá), nebude absolutně spolehnutí.
wazz
 
Posts: 122
Joined: Sat Oct 29, 2011 6:55 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 22 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Sat Jan 19, 2013 6:54 am

Jo, to e bohužel pravda. Ale chtít, aby waze barevně rozlišoval každou pohonnou hmotu zvlášť a ještě udělal nějakou možnost aktualizace jen jedné ceny (osobně si to dovedu představit velice jednoduše - třeba tlačítko "ok" pod každou cenou), přece nemůžeme:-/
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby fotrik » Sun Jan 20, 2013 1:50 pm

Tak zmenili KC na Kc, diakritiku a umisteni budou resit nekterou z pristich verzi klienta.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 118 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby libora » Mon Jan 21, 2013 4:20 am

tak jsme o víkendu zkoušeli s dcerou aktualizovat ceny po cestě na chalupu. ač jsme byli na to dva, tak jsme zvládli za jízdy aktualizovat tak max 2. údaje na každé benzínové stanici a u některých ani ň. za tmy a při zasněžených totemech se to dělá fakt dost blbě ;)

Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk 2
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Mon Jan 21, 2013 10:16 pm

Našel jsem zajímavou věc. Dal jsem si nalézt levné benzínky v tomto sektoru v Praze
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... TTTTTTTTFT
a pokud jsem si dal podrobné info na Auto Vašenda a pak záložku info, ukázala se mi cena 34.010, všude jinde je zobrazeno 34.10...
Na ostatních benzínkách okolo je to správně na všech obrazovkách...
Co si o tom myslíte?
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1294
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 108 times
Been thanked: 234 times

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby MikeshCZ » Tue Jan 22, 2013 10:27 pm

Nemůžu si pomoc, ale tak jak se to zadává teď mi příjde takové nešikovné. Myslel jsem, že benzínky se budou zobrazovat bublinkou na mapě jako se zobrazují ostatní události. Člověk by si jedním pohledem zkontroloval, jestli ceny sedí. Navíc by si skrolováním po mapě mohl zkontrolovat ceny okolo. Takhle je zadávání takový nešikovný, takže to nikdo nebude dělat... No uvidíme, jestli něco nepřinese další update.
Image
AM Pardubicko & Chrudimsko
MikeshCZ
 
Posts: 40
Joined: Tue Aug 07, 2012 7:17 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby jakudo » Tue Jan 22, 2013 10:33 pm

Jj, kdyby se hned na mapě zobrazovali benzínky, bylo by to mnohem hezčí a pohodlnější. Jsem pro, aby exiatovala mǎnost si je tam nějakým způsobem nechat pořád zobrazovat.
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby Suik » Wed Jan 23, 2013 12:47 am

Mohol by to byt layer na sposob road goodies, takisto on/off ficura v menu :). So zobrazenim Brandu v bubline. Aj ked to uz potom zavana doslova POI funkcionalitou, ved preco nemat v bublinach aj ine ako benzinky :)

Co sa tyka momentalneho zadavania cien, mozno by to chcelo podporit samotne zadavanie aktualnych cien (resp. zadavanie a funkcionalitu ako taku).
Nieco v zmysle, wazer ide na benzinku, po prekroceni "prveho segmentu benzinky", cize Pvt.Rd/PLR/obcas Srv.Rd by pri zapnutom waze vyskocil pop up s odpocitavanim, ci nechce aktualizovat ceny. Snad by to nebolo prilis rusive, kedze na benzinku sa nevchadza vacsinou vo vysokej rychlosti a nie je kam zabludit. S tym, ze by sa to aplikovalo povedzme na ceny starsie ako 3 dni.
Predpokladam, ze tymto padom by sa o to mozno niektori pokusili po prvykrat a spoznali to a my, co to pozname, by sme aspon vedeli, ze by bolo fajn aktualizovat ceny :)
BA-SVK & surroundings AreaManager, Soc. Med. XP
Renault Fluence 2011, 1.6 16V Exception+HTC One S, stock Android 4.0.4, waze 3.6.0.0
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 882
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby pleswi » Wed Jan 23, 2013 5:20 am

MikeshCZ wrote:Nemůžu si pomoc, ale tak jak se to zadává teď mi příjde takové nešikovné. Myslel jsem, že benzínky se budou zobrazovat bublinkou na mapě jako se zobrazují ostatní události. Člověk by si jedním pohledem zkontroloval, jestli ceny sedí. Navíc by si skrolováním po mapě mohl zkontrolovat ceny okolo. Takhle je zadávání takový nešikovný, takže to nikdo nebude dělat... No uvidíme, jestli něco nepřinese další update.


Takhle jsem si to myslel taky, dlouho jsem premyslel proc jsem si to tak myslel. Pak mi to doslo. To jejich promo video to totiz tak ukazuje. Jede si tam wazer a naskkujou mu bublinky okolo pripadne to edituje. Bylo by to super, ale s timto se asi rozlucme..... ted tu frci slovni spojeni ......lebo waze :/ :D
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users