Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Fri Jan 25, 2013 12:19 am

Image

Tady to ukazuje 6 dni

A tady stejna pumpa stejny cas po rozkliknuti a na info je 7 dni.

Image

Tak kolik vlastne?
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6135
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 663 times
Been thanked: 1340 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby b-007 » Fri Jan 25, 2013 1:20 am

;)
To jsem zvědav co na to Waze a myslíš, že tento problém mají i v jiných krajinách? A že to také reportovali?
Jsem trochu skeptický na rychlost opravy chyb v HQ.
Když chtějí dělat změny, tak ať zavedou i práva komunit prioritizovat požadavky na nové fce apod. A právo veta :-)
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1227
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 107 times
Been thanked: 226 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby foxitrot » Fri Jan 25, 2013 8:09 am

Tie problemy urcite musia byt vsade.

A tie screenshoty mi vnukaju myslienku, ze tie dva dialogy programovali ini programatori v time, ktori navzajom nekomunikuju.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 3.9.xx.yyy (SG-S3 KikiriKat).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6382
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1752 times
Been thanked: 799 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Fri Jan 25, 2013 8:17 am

b-007 wrote:;)
To jsem zvědav co na to Waze a myslíš, že tento problém mají i v jiných krajinách? A že to také reportovali?
Jsem trochu skeptický na rychlost opravy chyb v HQ.
Když chtějí dělat změny, tak ať zavedou i práva komunit prioritizovat požadavky na nové fce apod. A právo veta :-)


Co na to waze nevím. Jestli se to řeší v jiných krajinách nevím.
Skeptický je skoro správné slovo, ale z druhé stránky pokud se jim chce tak to opraví. Sám nevím u některých věcí jestli je to chyba nebo vlastnost.
Co se týče změn v komunikování, chystají se změny. Ale jestli k lepšímu to se uvidí. Dlouhodobý proces dle mne.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6135
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 663 times
Been thanked: 1340 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Fri Jan 25, 2013 8:20 am

foxitrot wrote:Tie problemy urcite musia byt vsade.

A tie screenshoty mi vnukaju myslienku, ze tie dva dialogy programovali ini programatori v time, ktori navzajom nekomunikuju.


Můžu tě poprosit o report nahoru. Podle mne tam jsou 2 bugy. Mohli by ty časy ujednotit. Dík
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6135
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 663 times
Been thanked: 1340 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Sat Jan 26, 2013 11:34 am

Teď čtu, že App iPumpuj a Pumpdroid si budou předávat data. Silná konkurence.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6135
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 663 times
Been thanked: 1340 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Sat Jan 26, 2013 2:32 pm

GinBook wrote:Teď čtu, že App iPumpuj a Pumpdroid si budou předávat data. Silná konkurence.

Chce to větší propagaci Waze. Myslím že hodně lidí netuší že to umí benzín... Čekal jsem nějakou zprávu do médií, diskutovalo se tu o tom a nic .... Nová verze klienta je tu. Benzín funguje mapy se aktualizují co dva dny...
[L4] AM Bohemia CZ, Waze 4.0.1.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2751
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 339 times
Been thanked: 321 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Sat Jan 26, 2013 2:38 pm

tex232 wrote:
GinBook wrote:Teď čtu, že App iPumpuj a Pumpdroid si budou předávat data. Silná konkurence.

Chce to větší propagaci Waze. Myslím že hodně lidí netuší že to umí benzín... Čekal jsem nějakou zprávu do médií, diskutovalo se tu o tom a nic .... Nová verze klienta je tu. Benzín funguje mapy se aktualizují co dva dny...


Jenom řeknu, že na tiskové zprávě se pracuje. Fotrik to zařizuje, tedy poprosil HQ a má přislíbeno nějakej textík. Zrovna jsem se tuším ve středa ptal fotrika jak to vypada. Jenom nevim jak to rozumně funguje co se týče podstrčení do tisku.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6135
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 663 times
Been thanked: 1340 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby tex232 » Sat Jan 26, 2013 2:51 pm

GinBook wrote:
tex232 wrote:
GinBook wrote:Teď čtu, že App iPumpuj a Pumpdroid si budou předávat data. Silná konkurence.

Chce to větší propagaci Waze. Myslím že hodně lidí netuší že to umí benzín... Čekal jsem nějakou zprávu do médií, diskutovalo se tu o tom a nic .... Nová verze klienta je tu. Benzín funguje mapy se aktualizují co dva dny...


Jenom řeknu, že na tiskové zprávě se pracuje. Fotrik to zařizuje, tedy poprosil HQ a má přislíbeno nějakej textík. Zrovna jsem se tuším ve středa ptal fotrika jak to vypada. Jenom nevim jak to rozumně funguje co se týče podstrčení do tisku.

To jsme tu řešili už před měsícem ....
[L4] AM Bohemia CZ, Waze 4.0.1.1, iPhone 6 & iPad Air, iOS 9.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2751
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 339 times
Been thanked: 321 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby GinBook » Sat Jan 26, 2013 2:55 pm

tex232 wrote:To jsme tu řešili už před měsícem ....


Upřesním. Človek co to má dodat, byl snad na delší dovolené z které se již vrátil. Tak uvidíme.
ImageImageImageImageImage
CM; Coordinator Czech Republic
iP 6+ / Samsung S3 neo, Nexus 7 (2012)
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6135
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 663 times
Been thanked: 1340 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users