Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 8:36 pm

2 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT
2 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT
3 pumpy
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... TTTFTTTTFT

Na vsech problem s dieselem, muzete zkouset. Lze zadat cena 3, 4 a 5. Jine cislo se mi tam dostat nepodarilo.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4068
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1233 times
Been thanked: 961 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 6:01 pm

pleswi wrote:Ja dnes opet zkousel zadavat ceny v PCE, dnes teda zpetne pres FakeGPS, a vse se opakovalo. Ceny byli stejne jako vcera takze by se teoreticky melo potvrdit me vcerejsi zahlaseni cen. Ovsem nic cenu mi to vzalo podekovalo, pridelilo 8 bodu, ale ceny se na benzinkach neobjevili ani za hodinu ani za dve. A kdyz jsem ted po 4h zkousel pres FakeGPS znovu zadat ty same ceny tak opet vse potvrdilo vzalo to bez problemu, ale ceny se nikde nezobrazuji :(

Updatoval jsem 2x OMV v Pardubicích na Hradecké ulici a šlo mi to bez problémů včetně dieselu.

Edit: Zadal jsem jich vic a sli vsechny bez problemu. I ty se starsim datem zalozeni. Zda se, ze problem s dieselem se tyka hlavne Prahy. Nebo jste nekdo narazil na tento problem i jinde?
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4068
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1233 times
Been thanked: 961 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 1:28 pm

Pernstein wrote:
vitj wrote:Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.


Tak to znamená, že když na daný pumpě nelze zadat cenu nafty, tak to nevezme žádnou cenu, tedy dokud nenechám Diesel prázdnej, pak to vezme cenu třeba N95? To mě pěkně štve, odmala benzínový motory bojkotuju, tak teď budu muset i tuhle funkcionalitu, než se to vyřeší :P


Pokud nechas diesel prazdnej, tak to ostatni vezme. Jak uz jsem psal vyse, mam podezreni, ze se jedna o CS, ktere byly zadany pred srpnem 2012. U tech, ktere jsem kontroloval to tak bylo, ale kontroloval jsem tak do 10-ti kusu.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4068
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1233 times
Been thanked: 961 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 1:05 pm

Pernstein wrote:Já jsem dnes zkoušel zadat ceny ráno cestou do práce na dvou pumpách, ale vždy mi to hodilo hlášku něco jako "Oh! Oh! Ceny paliva nebyly zadány správně" a ceny se neuložily. Tak jsem zkoušel i co mě napadlo, že jsem nemusel udělat správně - čárka místo tečky mezi korunou a halířem, proklikat políčka u paliv, které jsem nezadával a potvrdit jejich nezadání - ale nic nepomohlo.


Ano, toto je problém, který se tu řeší od začátku. Na některých pumpách nejde zadat cena Dieselu.
Zjistil jsem, že jde zadat cena dieselu 3, 4 nebo 5. Ještě vezme cenu 3,xx, ale už ji nezobrazí.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4068
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1233 times
Been thanked: 961 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 7:18 am

Začínám mít podezření, že problém s dieselem je na benzinkách vytvořených před překlopením do nového systému před srpnem 2012.

I'm beginning to suspect that the problem with diesel to petrol stations created before flipping to a new system before August 2012.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4068
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1233 times
Been thanked: 961 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Jan 03, 2013 7:15 am

pleswi wrote:Já mám jiný problém, cenu mužů reportovat u všech typu. Zkouseno na několika CS v PCE, a to jak za jizdy tak přes fakegps, pokaždé mi to napíše díky dostal si 8 bodů a pak v angličtině něco o potvrzení ceny dalším wazerem. Když se pak zpětně podívám na CS nebo chci zahlasit jiné palivo později tak předchozí zadana cena tam neni. Nezobrazuje se nikde. Navíc jsem si myslel, že vyskočí na máme ikonka jako v těch propagačních video ukázkách a také nic. Zkoušel jsem kvůli tomu načisto přeinstalovat app ale nepomohlo. Nevíte někdo co dělám špatně?

Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2

Tohle mi delalo vcera take, dneska uz je to OK.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4068
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1233 times
Been thanked: 961 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Wed Jan 02, 2013 2:53 pm

MagicOfLA wrote:Teraz som mimo, takže to neskúsim osobne, ale niekedy na tú hlášku "price not valid" pomohlo zadať najprv, že takáto PHM na benzínke vôbec nie je, odoslať a potom skúsiť zadať znova...

M.


Zkoušel jsem, ale nepomáhá.
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4068
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1233 times
Been thanked: 961 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Wed Jan 02, 2013 2:52 pm

At these three stations also can not add the price of diesel (they are all on one permalink).

https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTFTTTTFT
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4068
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1233 times
Been thanked: 961 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Mon Dec 31, 2012 2:56 pm

Nekde mi jde diesel zadat a nekde ne. Napr. u techto dvou benzinek nejde:
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... TTTFTTTTFT
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4068
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1233 times
Been thanked: 961 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Sun Dec 30, 2012 3:26 pm

Nejdřív stejná chyba a ted uz to hlasi jen, ze nejdou stahnoout data aniz se dostanu k zadani ceny.
Ze by s tim neco delali? :-)
ImageImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4068
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1233 times
Been thanked: 961 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users