Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Fri Jan 04, 2013 12:42 pm

jakudo wrote:Hmm, to mě nenapadlo :) Každopádně když jsem nastavil Diesel, tak ani tak mi to nenašlo tolik benzínek, jako Tobě... Našlo to asi 4, kde je ta špatná cena a jednu benzínku, kde není cena žádná

Jakej mas SW? Ja mam posledni betu 3.5.1.905.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1552
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 235 times
Been thanked: 219 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Fri Jan 04, 2013 12:54 pm

jakudo wrote:Aha, no já mám aktuální verzi pro Apple iOS (3.5.1.0). Ani netuším, jestli se pro iOS dá někde stáhnout beta...

EDIT: našel jsem odkaz na Betu, ale nejde mi to nainstalovat. Asi musí být člověk někde zaregistrovaný telefon (předpokládám).

To bude asi ten problem. Mozna bude Palivo schovane nekde niz.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1552
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 235 times
Been thanked: 219 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Fri Jan 04, 2013 2:47 pm

steinj wrote:
vitj wrote:
steinj wrote:Tak zadávat mi dneska i včera šlo bez problémů. Akorát ceny se na těch pumpách neaktualizujou. Zůstáva tam prazdno nebo stare ceny, které jsm zadával zhruba před měsicem v €.

Posli na ne odkaz, treba ceny potrebujou potvrdit.

https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... TTTTTTTTFT

Cenu má zadanou jen Čerchovka a OMV Draženov ale není tam ta dnešní cena co jsem zadával.

Jak potvrdit? Že je musí zadat ještě někdo jinej?


Nekde se to tak jevilo, ale mozna je to i verzi klienta nebo uz nevim cim.
Prvni mi sla zadat bez problemu, u druhe (Drazenov) jsem zmenil cenu a pak jsem zas dal puvodni, vyhledavalo mi obe ceny v pohode. Jeste jsem zkusmo dal cenu benzince vedle (Argima Drazenov), take to slo bez problemu. Ale neznam spravnou cenu, taj kdyztak vymaz nebo zadej spravnou.
Treti Klenci pod Cerchovem mi slo take zmenit bez problemu. Nasel jsem Benzinu vedle a bez problemu jsem zadal ceny, kdyztak zas zadej spravne ceny nebo je vymaz.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1552
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 235 times
Been thanked: 219 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Fri Jan 04, 2013 3:06 pm

steinj wrote:
Vim že když jsem jim dnes zadaval cenu tak někde mi to psalo hlášku "prices will be posted once one other user confirmed price" nebo tak nějak. Ted už přesně nevim u kterých. Zajimavý že u ty benziny mi tohle myslim nenapsalo ale cena se neaktualizovala.


Neco podobneho mi to delalo jeden den, kdy byly problemy se serverem. Jinak to funguje v pohode az na benzinky v Praze.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1552
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 235 times
Been thanked: 219 times

Re: Re: My current thoughts after installing

Postby vitj » Sun Jan 06, 2013 7:40 am

Pridavam screenshot, je na něm hezky vidět hranice kam až to v Praze funguje a kde je problém s dieselem.

I add a screenshot, it is nice to see the boundaries as far as it works in Prague and where is the problem with diesel.
Attachments
uploadfromtaptalk1357458035175.jpg
uploadfromtaptalk1357458035175.jpg (38.34 KiB) Viewed 255 times
ImageImage
vitj
 
Posts: 1552
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 235 times
Been thanked: 219 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Mon Jan 07, 2013 10:23 am

I test on this Gas Station to delete and add new, situation was no changed, even new Gas Station use same prices of natural95 as gas Station before.

https://world.waze.com/editor/?zoom=7&l ... ks=1600517
ImageImage
vitj
 
Posts: 1552
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 235 times
Been thanked: 219 times

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Mon Jan 07, 2013 6:40 pm

tex232 wrote:
fotrik wrote:
tex232 wrote:[quote="jakudo"]jo, tak to nevim. Nepamatuji si, která přesně to byla (jel jsem cca 40 km po pražském okruhu a jižní spojce). Každopádně jsem to opravil a šlo to v pohodě

Prošel jsem pumpy na pražské okruhu a jižní spojce v všude kde to nebylo jsem dal Praha a Czech republic

A ted cekat na dalsi aktualizaci...

Třeba to tím není...[/quote]
Kontroloval jsem, ze jsou nefunkční pumpy, kde to bylo v pořádku i opačně. Spis to vypadá na území na kterém je tento problém.
Když nepomohlo ani smazat a opět benzinku vytvorit, tak mi to přijde na nějaký problém v databázi nebo nastavení.
Také je možné, ze někdo testoval před spustenim benzinek a část území se nastavila dle jeho domácí země.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1552
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 235 times
Been thanked: 219 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Mon Jan 07, 2013 8:56 pm

Po chvíli testování jsem přišel na několik věcí:
1) Benzinky se přidávají online. Okamžitě po přidání do mapy a uložení se dá benzinka na mobilu vyhledat a také nastavit cena.
2) Na screenshotu je obdélník v kterém nelze zadat cenu dieselu.
3) Přibližně ve spodní části obdélníku nejde nastavit také cena natural95, zatím jsem netestoval přesné hranice.

Zkuste si vytvořit benzinku kdekoli uvnitř a uvidíte, že nepůjde nastavit cena dieselu. Mimo tento obdélník není problém. Lze to testovat okamžitě po uložení jak vyplývá z bodu 1.

Problém musí vyřešit Waze HQ, bohužel jiná cesta není.

I came to test a few things:
1) Gas Stations are added online. Immediately after adding to the map you can save and on your cell phone look up Gas Station and also set price.
2) On the screenshot is a rectangle in which you can not set the price of diesel.
3) Around the bottom of the rectangle is not possible also set the price ofnatural95, so far I have not tested the exact boundaries.

Try creating a gas station anywhere inside of rectangle and you will see that it will not set the price of diesel. Outside this rectangle is not a problem. This can be tested immediately after the save as stated in point 1.

Coordinates of rectangle (approximate location):
left upper corner 50,1591, 14,479
right bottom corner 49,9616, 14,637


The problem must be solved by Waze HQ, unfortunately not exist other way.
Attachments
Screenshot_2013-01-07-21-23-47.jpg
Screenshot_2013-01-07-21-23-47.jpg (68.97 KiB) Viewed 176 times
Last edited by vitj on Mon Jan 07, 2013 9:13 pm, edited 2 times in total.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1552
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 235 times
Been thanked: 219 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Mon Jan 07, 2013 9:14 pm

fotrik wrote:vitj: Please try to add GPS coordinates of the polygon. I hope that Ori still reads the forum.

Inserted to previous post.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1552
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 235 times
Been thanked: 219 times

Re: Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Tue Jan 08, 2013 6:40 pm

hnupik wrote:
MagicOfLA wrote:Vždyť tady o tom už dobrý týden mluvíme, Mlho. :)

Otázka je, či to Ori číta...

M.

Já jsem to tu četl ale pochopil jsem že to nejde jen někde. Jenže já jsem i po nějakém hledání našel pumpu kde jsou ceny zadané, ale já nejsem schopen je ani aktualizovat stejnou cenou a tím pádem nevím jestli to není nějaký problem jen u mě. :(

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2

Posles na ni permalink, aby to mohl otestovat i nekdo jiný?
ImageImage
vitj
 
Posts: 1552
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 235 times
Been thanked: 219 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: grepa, porubcan