Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Tue Jan 08, 2013 6:43 pm

MagicOfLA wrote:V každom prípade nejde o problém čisto nafty, viem minimálne 2 benzínky, kde nezadám ani čisto 95ku...

M.

Ano, je to tak. Jsou to pumpy v jižní části obdelniku. Akorat už jsem neměl čas a silu abych lokalizoval dalsi "obdélník" kde je tento problém.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 218 times

Re: Re: Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Tue Jan 08, 2013 8:59 pm

hnupik wrote:
vitj wrote:Posles na ni permalink, aby to mohl otestovat i nekdo jiný?


Tech cerpacek je nekolik, tady jsou permalinky. Nejde mi zadat nic.
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=166282
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=166282
https://world.waze.com/editor/?lon=14.5 ... rks=166282 (ani jedna)
https://world.waze.com/editor/?lon=14.4 ... rks=166282 (ani jedna)

Jen me prekvapuje ze u nekterych vidim zadane ceny od jinych uzivatelu...


Ten prvni link je bez problemu (lze zadavat), druhy je v oblasti, kde nejde diesel ani natural95 a posledni dva jsou v oblasti, kde nejde zadavat diesel.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 218 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Fri Jan 11, 2013 3:10 pm

Mám pro vás dobrou zprávu. Diesel i natural95 v Praze funguje. Můžete vesele zadávat ceny.

Kdyby někoho zajímalo čím to bylo, tak stačilo smazat ceny 3,52 a podobné. Jakmile byly všechny smazány, přestal být problém.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 218 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Sat Feb 02, 2013 6:11 am

Zaregistroval jsem, ze v nové betě 3.5.99.904 na benzince vyskočí okno s požadavkem na aktualizaci cen. Sice ještě nenatáhne aktuální ceny, ale i tak se mi to líbí.
Psali o tom někde?
Image
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 218 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Sat Feb 02, 2013 9:15 am

Zobrazí se, když zastavis přímo na landmarku benzinky. Spendlik by pomohl, to je jasné.
Zaráží mě, ze o nove požadované funkcionalite neni ani zmínka.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 218 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Sat Feb 02, 2013 10:14 am

Při jízdě okolo to neudělá nic. Okno vyskočí jen když stojíš na landmarku. Jinak ne. Takto mi to přijde v pořádku i z hlediska bezpečnosti.
Ne všude to může zafungovat, když je landmark příliš malý nebo je posunut mimo. Další duvod je kreslit co největší.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 218 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Feb 07, 2013 12:12 pm

fotrik wrote:Copak je na prilozenem obrazku noveho? ;)
Screenshot_2013-02-07-11-20-36.png


Skvělý, dobrá práce.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 218 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Thu Feb 07, 2013 12:25 pm

Na LPG se limit vztahuje take? Jestli ano, tak by mel byt spodni limit 15Kč nebo jeste o trochu mene. Vrchni hranici bych mozna zaokrouhlil na 50Kč.

Edit:
Vidim, ze se to vyplnuje pro kazdy zvlast. Asi by to tedy chtelo stanovit vsechny 4 limity.
Navrhuji:
N95 28-45
Diesel 28-45
N98 30-50
LPG 12-25
Last edited by vitj on Thu Feb 07, 2013 12:31 pm, edited 1 time in total.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 218 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Fri Feb 08, 2013 8:50 pm

pleswi wrote:Tak jsem našel další benzínku. Tahle mrska.
S ostatními má to samé společné - chybějící brand jinak nic stejného. Screen z app, že to fakt nejde


Je to zajimave, jakmile jsem vyplnil udaje, tak to hned funguje spravne.

Zkusil jsem zalozit benzinku bez jakehokoli udaje a ceny sli zadat bez problemu. Mozna ji stacilo jen preulozit, protoze jsem u benzinky v Lomnici smazal udaje a ceny uz fungovali.
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 218 times

Re: Gas Prices feature is now live in Czech Republic

Postby vitj » Fri Feb 08, 2013 9:24 pm

na zaklade uvedeneho sa domnievam:
1. zaznam v DB benziniek vznikne po ulozeni landmarku vo WME
ano, okamzite, neni nutne cekat na update mapy
2. niekedy sa to nepodari na prvy pokus (ako sme si snad uz zvykli aj pri inych veciach)
3. ak sa ladmark zmaze, GS zaznam zostane (co je zle, ale testovat to na ostrych datach nechcem)
zatim vzdy se smazal i v DB benzinek, naposledy dneska
4. ak sa landmark prekategorizuje, GS zaznam zostane (rovnako to skusat radsej nebudem)
radeji take zkouset nebudu :-)
ImageImage
vitj
 
Posts: 1550
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 232 times
Been thanked: 218 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users